Hotelul Victorian Din Port Townsend, Washington

Faceți un pas înapoi în timp cu o vizită la fermecătorul hotel Bishop Victorian din Port Townsend, Washington. Hotelul victorian, frumos numit, emană harul și farmecul unei epoci trecute, cu o istorie bogată care datează de la 1891 și oferă retragerea perfectă pentru o evadare romantică sau o adunare familială specială.

La doar o scurtă plimbare de viața plină de apă a orașului, primitoarele clădiri din cărămidă cu trei etaje sunt amplasate în mod ideal în inima cartierului central pentru a explora tot ce are de oferit Port Townsend, de la magazine de îmbrăcăminte boutique și galerii de artă eclectice până la mese fine restaurante și baruri zumzăitoare.

1. Camere și apartamente


Hotelul Bishop Victorian oferă cazare rafinate, sub formă de apartamente regine, rege și familie. Suite variază ca dimensiune și aspect, pentru a satisface diverse gusturi și nevoi, cu toate acestea, toate apartamentele au băi private cu dușuri închise și căzi de înmuiere, prosoape de pluș și produse de baie de lux, precum și facilități moderne precum televizoare HD, DVD playere, chicinete cu microunde, frigidere și cafenele și internet wireless gratuit. Facilitățile suplimentare din fiecare apartament includ uscător de păr, fier de călcat și plăci de călcat și telefoane cu apeluri locale gratuite.

2. Mai multe opțiuni de cazare


Queen Suites sunt situate la al doilea și al treilea etaj al hotelului și au paturi queen-size, cu lenjerie de lux, comode confortabile și o gamă largă de perne și băi private cu dușuri și căzi de înmuiere, prosoape de pluș și produse de baie de lux. Aceste apartamente au, de asemenea, camere de relaxare spațioase, cu șeminee, chicinete cu mini-frigidere, cuptor cu microunde și cafea și o canapea extensibilă pentru dormitori.

King Suites poate fi găsit la etajul doi al hotelului și oferă mai mult spațiu decât apartamentele queen. Aceste apartamente frumos amenajate sunt dotate cu paturi king-size, îmbrăcate în lenjerie de lux, seifuri și o gamă largă de perne și băi private cu dușuri și cabine de înmuiere, prosoape de pluș și produse de baie de lux. Aceste apartamente au, de asemenea, camere de relaxare spațioase, cu șeminee, chicinete cu mini-frigidere, cuptor cu microunde și cafea, precum și o canapea extensibilă pentru dormitori pentru oaspeți suplimentari.

3. dotări


Marele hol al hotelului este frumos decorat în stilul decorativ al lui William Morris, completat cu antichități și iluminat de epocă și oferă un loc elegant pentru a vă relaxa cu o carte în fața focului crăpător.

Oaspeții hotelului au acces gratuit la Port Townsend Athletic Club, care se află alături de hotel și oferă o gamă completă de echipamente de gimnastică de ultimă generație, precum și cursuri de exerciții profesionale, facilități moderne de duș și prosoape gratuite. .

Hotelul Victorian este gazdă de grădini victoriene premiate, care sunt ascunse în spatele clădirii și oferă o evadare liniștită din agitația orașului port ocupat. Grădinile deosebit de îngrijite oferă pasarele șerpuite prin grădini colorate, un foișor și un frumos foișor și bănci și scaune Adirondack punctate, oferind locuri liniștite pentru a vă relaxa și a reflecta.

4. spa


Situat la nivelul Marelui Lobby al Hotelului Bishop Victorian, Izadora’s Day Spa and Salon este un spa și salon exclusivist care satisface nevoile personale ale oaspeților. Spa de lux oferă un cadru senin, în care să vă bucurați de o gamă largă de servicii de spa și salon de răsfăț și răsfăț, inclusiv terapii de masaj, tratamente corporale, îmbunătățiri faciale și îngrijire a pielii, manichiură, pedichiura și multe altele. De asemenea, Spa are o boutique unică, care vinde o serie de cadouri și accesorii, inclusiv bijuterii și genți.

5. Nunți și întâlniri


Hotelul Victor Victorian oferă o gamă deosebită de spații funcționale flexibile și facilități pentru diferite tipuri de evenimente, cum ar fi conferințe, întâlniri, sărbători și nunți. Săli de ședințe variază de la Sala Olimpică, o sală de consiliu privată care poate găzdui între șase și 12 oaspeți până la Sala Vancouver, o sală de conferințe mai mare, care poate găzdui până la delegații 30 într-o varietate de stiluri de ședere. În lunile călduroase de vară, grădinile victoriene pot fi folosite ca un decor minunat în aer liber.

6. Planificați această vacanță


Port Townsend este un mic oraș minunat pe litoral și oferă o varietate de lucruri distractive de văzut și de făcut, de la activități maritime la excursii culturale și istorice și mese excelente. Situate în imediata apropiere a faimosului Parc Național Olimpic și a Parcului de Stat Fort Worden, activitățile în aer liber și de agrement sunt interminabile, cu drumeții, ciclism montan, caiac, pescuit și cățărare doar în meniu. Dacă preferați ceva mai puțin stăruitor, Port Townsend și regiunea înconjurătoare are o multitudine de muzee, galerii de artă, comori de arhitectură și magazine de antichități pentru a fi explorate, precum și cumpărături excelente și mese fine.

Înapoi la: escapade romantice de weekend în statul Washington

714 Washington Street, Port Townsend, Washington 98368, Telefon: 800-824-4738