Strălucirea Mărilor

Dacă sunteți în căutarea unei călătorii pe o navă mare, Brilliance of the Seas a Royal Caribbean navighează în Caraibe, Europa, Canalul Panama și alte destinații grozave. Nava oferă un număr mare de facilități la bord și o gamă largă de activități. Există un zid de alpinism, pistă de jogging, teren de baschet și volei, simulator de golf și un teren de golf în nouă găuri.

Una dintre cele mai noi nave din flotă, Brilliance are, de asemenea, numeroase cabine exterioare, aproape cabine de balcoane 600, un Centrum construit din sticlă 9 și cea mai nouă tehnologie. Nava are un centru de fitness cu benzi de alergare orientate spre mare, un spa și un solar. Solariul are cascade în cascadă, piscină și jacuzzi.

Oaspeții au la dispoziție o gamă variată de opțiuni de luat masa. Există Minstrels, sala de mese principală, friptura Chops Grill, restaurantul italian Portofino, cafeneaua casual Windjammer? și Seaview Caf ?. Sala de mese Minstrel are o cascadă în cascadă și un meniu variat. Books Books & Coffee este o cafenea pentru cititori, unde oaspeții pot achiziționa o carte, o pot citi și se pot delecta cu pizza, cappuccino, ceai și produse de patiserie proaspete.

Divertismentul este oferit la Colony Club, care are patru cluburi diferite. Clubul Bombay Billard, mobilat într-un stil englez vechi, are două mese de biliard, niveluri de joc și televizor. Jakarta Lounge și Singapore Sling's au ambele un bar și o zonă de relaxare cu d? Cor. Calcutta Card Club are cărți și alte mese de joc, inclusiv poker, pod, damă și șah. Pentru copii, nava oferă programul Adventure Ocean care oferă activități zilnice supravegheate pentru copii cu vârste între 3 și 17.

Teatrul Pacifica găzduiește spectacole de teatru în stil Broadway sau Las Vegas.

Nava a fost construită la șantierul naval Meyer Werft din Papenburg, Germania și are motoare cu turbină pe gaz General Electric, fără vibrații. Nava are o capacitate de oaspeți 2,100 și măsoară lungimea 962 picioare. Nava de croazieră are o varietate de cazare, inclusiv apartamente, Deluxe Oceanview Staterooms, Family Staterooms, Oceanview Staterooms și Interior Staterooms.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi