Brooklyn Botanic Garden

Grădina Botanică din Brooklyn a fost fondată în epoca în care au început să se dezvolte clădirile falnice și drumurile complicate ale orașului New York. Deși a devenit evident că New York City va deveni în cele din urmă unul dintre cele mai mari și mai aglomerate orașe din lume, legislația statului New York a dorit să se asigure că peisajul nu se va limita doar la zgârie-nori și drumuri asfaltate și că unele flore și fauna ar fi păstrată. Deci, în 1897, legislația statului New York a pus deoparte 39 acri de pământ pentru ceea ce este cunoscută sub numele de Grădina Botanică din Brooklyn.

1. Istorie


În doar puțin peste zece ani, Frații Olmsted și-au asociat planul de șantier cu viziunea regizorală a lui Charles Stuart Gager de a construi grădina. Pe mai 13, 1911 a deschis Grădina Botanică din Brooklyn cu afișajul principal fiind Secția Flora Locală, care este cunoscută acum sub denumirea de Native Flora Garden. Vizitatorii au văzut o vitrină a plantelor autohtone, incluzând o mare cantitate de paturi superbe de flori sălbatice. După deschiderea Grădinii Botanice din Brooklyn, în fiecare an au apărut noi expoziții și designuri pentru grădină. Progresul Grădinii Botanice din Brooklyn în primii ani poate fi contribuit în mare măsură la arhitectul peisajului, Harold Caparn.

Una dintre primele inovații realizate de Caparn și echipa sa a fost programul „Grădina copiilor” din 1914. Un program de acre a fost pus deoparte pentru acest program, care le-a permis copiilor să crească orice plantă alimentară pe care și-au dorit-o. Stimularea unei mici porțiuni din viața țării prin acest program a devenit populară, iar alte grădini botanice ar recrea ideea. Un an mai târziu, un designer de peisaj pe nume Takeo Shiota, a proiectat și completat prima grădină publică japoneză din Statele Unite, cu crearea Grădinii japoneze de dealuri și iaz. Apoi, în 1917 a fost construit unul dintre cele mai populare repere, Laboratorul și Conservatorul. Firma McKim, Mead & White a proiectat această clădire în stil toscan, care este acum cunoscută sub numele de Building Building și Palm House.

Noi modele au continuat să apară de-a lungul timpului 1900, iar în 1945, proprietarii și designerii Grădinii Botanice din Brooklyn au decis să-și ia grădina botanică revoluționară la nivel mondial cu crearea unei cărți, Lillies and Culture: Use in the Garden, care ar fi în final. devine o serie de cărți. Aceeași acțiune și pasiune pentru horticultură au continuat de-a lungul anilor. În ultimii ani, grădina și-a extins suprafața pentru a se potrivi cu noi expoziții uimitoare, iar Grădina Botanică din Brooklyn a primit chiar medalia națională pentru serviciul de muzeu și bibliotecă.

2. Expoziții


Răspândit pe acri 52, nu este de mirare că Grădina Botanică din Brooklyn are o sumă vastă de expoziții de explorat. Aveți posibilitatea să alegeți să vizitați aproape grădini 30 și conservatorii care prezintă amenajări uluitoare ale florei și faunei.

Discovery Garden îi încurajează pe copii să învețe și să exploreze fauna sălbatică a grădinii într-un mod distractiv și practic. Această expoziție interactivă permite copiilor să interacționeze cu plantele și animalele din cele cinci secțiuni ale sale; pajiște, mlaștină, pădure, grădină alimentară și grădină de patru sezoane.

Grădina Copiilor este primul program de acest gen. Fondată în 1914, Grădina Copiilor le permite oamenilor de la vârsta 2 până la 17 plantă și să aibă grijă de culturi și flori la alegere. Instructorii de grădină ajută copiii să-i îndrume, astfel încât copiii să învețe practicile durabile într-un mod sigur și distractiv. Pentru vizitatorii cu vârsta peste 17, aceștia pot vedea recolta minunată pe care copiii comunității au creat-o.

3. Mai multe lucruri de văzut


Herb Garden integrează arta gătitului în botanică. Această grădină prezintă ierburi culinare clasice, precum și legume, fructe și flori. Vizitatorii vor părăsi această grădină cu o nouă perspectivă asupra modului în care botanica a influențat gătitul de-a lungul anilor.

Rock Garden găzduiește unele dintre cele mai vibrante culori din Grădina Botanică din Brooklyn. Spre deosebire de celelalte grădini, Grădina Rock este construită pe bolovani. Unul dintre cele mai uimitoare date istorice despre Rock Garden este că multe dintre bolovanii folosiți au fost găsiți în timpul construcției inițiale a Grădinii Botanice din Brooklyn și datează din ultima epocă de gheață.

Colecția de plante vegetale ocupă aproximativ o treime din Grădina Botanică din Brooklyn. Această expoziție pitorească aduce vizitatorii într-o plimbare care se desfășoară de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte, expoziția începe cu cele mai timpurii și cele mai primitive plante și își duce drumul până la plante modernizate.

Compost Exhibit a fost creat în 1993 și renovat în 2012 pentru a demonstra arta compostării. Această expoziție interactivă permite vizitatorilor să afle despre beneficiile și utilitatea compostului la domiciliu, precum și în afaceri.

4. Mai multe lucruri de văzut


Aquatic House and Orchid Collection afișează o combinație complexă de orhidee, rockwork și cascade. Această expoziție găzduiește cele mai mari orhidee din Grădina Botanică din Brooklyn. În timp ce această expoziție este cu adevărat uluitoare pentru a merge, scopul său este de a demonstra modul în care plantele s-au adaptat pentru a trăi în zonele umede.

Desert Pavilion este o expoziție care include plante din toată lumea. Prin combinarea plantelor Lumii Veche și a Lumii Noi, Pavilionul Desertului prezintă varietatea florei și faunei care s-au adaptat de-a lungul anilor pentru a putea rezista la un climat deșert.

Tropical Pavilion este o arenă magnifică 6,000 de metri pătrați plină de copaci care se ridică până la 65 metri înălțime. Această expoziție interioară face o muncă fantastică în recrearea unui mediu forestier tropical, plin de cascade, pâraie și plante care provin din Amazon, pădure tropicală africană și Asia.

Pavilionul cald temperat se concentrează asupra diverselor plante din bazinul mediteranean, coasta de vest a Statelor Unite și coasta de vest a Americii de Sud. Una dintre cele mai populare plante din această atracție este pinul Wollemi, un măslin extrem de rar.

Muzeul Bonsai este cunoscut ca a doua cea mai veche colecție de bonsai din Statele Unite, cel mai mare afiș public de bonsai în afara Japoniei și unul dintre cele mai frumoase din lume. Această expoziție deține o colecție mare de plante de bonsai care totalizează peste 350.

5. Mai multe lucruri de văzut


Bluebell Wood este o experiență cu adevărat magică la sfârșitul lunii aprilie. Bluebell Wood găzduiește peste 45,000 clopote care trăiesc sub o varietate de copaci, cum ar fi stejarul și mesteacănul.

Grădina japoneză Hill-and-Pond integrează arhitectura japoneză cu plante native din Japonia. Această expoziție se numără printre cele mai vechi și mai populare grădini japoneze situate într-un alt loc decât Japonia. Unele dintre caracteristici includ; cărări sinuoase, dealuri artificiale, o insulă, poduri din lemn și flori de cireș populare.

Fragrance Garden a fost fondată în 1955 și este prima grădină din Statele Unite care a fost creată pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Parcurgerea acestei expoziții vă va stimula toate simțurile. Etichetele Braille sunt așezate în fața fiecărei specii, iar vizitatorii sunt încurajați să interacționeze cu plantele.

Grădina Shakespeare este inspirată de grădinile-cabane engleze și prezintă plantele pe care Shakespeare le-a menționat în lucrarea sa. Numele și referința sau cotația Shakespeare sunt incluse pe etichetele de afișare pentru fiecare dintre instalațiile 80 din această expoziție.

Cranford Rose Garden a fost fondată în 1928 și găzduiește una dintre cele mai mari colecții de trandafiri din America de Nord. Această atracție este deosebit de populară în iunie, când trandafirii au înflorit complet pe arcade, zăbrele, pavilion și paturi formale.

6. Programe educaționale


Grădina Botanică din Brooklyn găzduiește diverse programe de educație, cum ar fi Grădina Copiilor. Grădina are un program comunitar găzduit în clădirea GreenBridge, unde oamenii de toate vârstele pot lua o varietate de clase. Aceste clase includ; artă, design floral, mâncare, grădinărit, sănătate și sănătate și natură. Aveți chiar opțiunea de a obține un certificat de horticultură, care este benefic pentru o viitoare carieră în horticultură.

Grădina călătorește, de asemenea, la școlile elementare prin programul Urban Advantage, unde copiii învață despre plante într-o experiență practică. Dacă sunteți în prezent la facultate sau un absolvent recent, grădina are, de asemenea, un program de practică de horticultură fenomenală, care este răspândit pe nouă luni. Este important să rețineți că programul de stagiu necesită participanților să fie confortabil să facă muncă fizică în afară și trebuie să aibă un permis de conducere valabil.

7. Evenimente speciale la Grădina Botanică din Brooklyn


Frumusețea și încântarea Grădinii Botanice din Brooklyn sunt locația perfectă pentru nunți și sărbători. Aveți opțiunea de a utiliza Palm House sau Atrium. Grădina Botanică din Brooklyn are chiar și un partener culinar, ceea ce va face procesul de catering cât mai ușor posibil. De asemenea, oamenii pot organiza evenimente corporative, evenimente și pot face fotografii profesionale la Grădina Botanică din Brooklyn.

În afară de evenimentele speciale pe care le puteți organiza la Grădina Botanică din Brooklyn, grădina găzduiește o varietate de evenimente pe tot parcursul anului. Unul dintre cele mai populare evenimente la grădină este turul de atracții sezoniere, unde un ghid turistic te plimbă prin exponatele care s-au schimbat cel mai mult de-a lungul sezonului. Este important să rețineți că evenimentele se schimbă lunar, așa că dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice și interesante la Grădina Botanică din Brooklyn, consultați calendarul evenimentelor lor înainte de a vizita.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Brooklyn

990 Washington Ave, Brooklynn, New York, 11225, Telefon: 719-623-7200