Brooklyn, Ny Lucruri De Făcut: Rucola

Cuibărit în inima orașului Boerum Hill, Brooklyn, Rucola este un restaurant rustic în stil italian, care oferă clienților săi experiență de la fermă la masă prin utilizarea ingredientelor locale de cea mai înaltă calitate din New York. Datorită interiorului căptușit cu cherestea, locul este ideal pentru cei care își doresc un tarif italian din nordul unei mari experiențe.

Rezervari

Rucola acceptă rezervări pentru petrecerile a cel puțin cinci sau mai multe persoane, care pot fi făcute online sau apelând 718 576 3209. Rezervările pentru părțile 10 sau mai multe trebuie să furnizeze un card de credit pentru a face rezervarea. Eventualele anulări din ziua rezervării trebuie făcute înainte de 4: 00 PM, în caz contrar, va exista o taxă de neprezentare de $ 25 de persoană.

Meniul

Rucola are meniuri separate pentru micul dejun, brunch, prânz, cină și chiar desert.

Mic dejun: Toast prăjit, iaurt, polenta de porumb dulce, Crostino, slănină, sandwich cu ouă și brânză, scramble, mic dejun

Masa de pranz:

? Salate: Arugula, Burrata, Escarole, Cezar

? Intreprinderi: Pizza del Giorno, Farro cald, păstrăv de porc integral prăjit, Schnitzel de porc

? Sandwich-uri: vinete, ton Nicoise, carne de porc prăjită lent

? Fețe: conopidă prăjită, polentă

? Desert: budincă de ciocolată, patru și douăzeci păsări negre din zi

Gustare: Patiserie de zi de casă, iaurt, panetonă prăjită, salată de arugula, salată de Caesar, pancake pentru copii olandezi, bacon, ouă și brânză sandwich, sandwich cu vinete, sandwich de porc prăjit lent, brățară brățată cu chili, somon afumat, farro cald, porc de schnitzel

Cină:

? Salate: Arugula, Burrata, Cartof dulce, Escarole

? Pastele de casă: Casarecce, Sardi

? Aperitive: Crudo, Piure de năut, pâine prăjită de mare, Rillette de porc

? Părți: Polenta, Sunchokes prăjite, Fasole pol

? Intreprinderi: pui, carne de porc Berkshire, păstrăv de pâine integrală prăjită, scoici

Desert: Înghețată de casă, budincă de ciocolată, Patru și douăzeci de plăcinte de pui din zi, Biscuiti cu ciocolată-Amaretto

Toate meniurile includ selecții de băuturi și unele cocktail-uri.

Evenimente speciale

Rucola are propriul loc privat unde pot fi găzduite tot felul de evenimente și sărbători. De asemenea, au un spațiu pentru evenimente private în Bushwick numit Fitzcarraldo. Aceste evenimente se pot face în timpul zilei sau seara.

Pentru cei care au un loc separat, ei pot opta pentru meniurile Rucola pentru prânz sau cină destinate să alimenteze petrecerile 10 către persoanele 30. Personalul NU este inclus.

În cele din urmă, Rucola se ocupă și de aceste evenimente private din afara. Ei pot face recepții de nuntă, mese formale și întâlniri de familie casual.

Pentru mai multe informații despre acest restaurant, sunați la 718 576 3209 sau vizitați site-ul oficial Rucola.

Adresa

Rucola, 190 Dean St., Brooklyn, New York, 11217, Telefon: 718-576-3209

Mai multe lucruri de făcut în Brooklyn