Muzeul Burke Din Seattle, Washington

Muzeul Burke din Seattle, Washington este cel mai vechi de acest fel la vestul râului Mississippi. Este muzeul oficial al statului Washington. Muzeul are o colecție de artefacte în valoare totală de 16 milioane, cu o colecție mare de aripi de păsări, care sunt răspândite pentru toată lumea. Burke acționează ca un centru de cercetare la subiecte precum Antropologie, Mamalogie, Herpetologie, Botanică, Ornitologie, Geologie și Paleontologie. Burke se bazează foarte mult pe descoperirile și cercetările sale și le cere tuturor celor care vizitează să respecte ceea ce este afișat.

De fapt, milioane de artefacte 16 care sunt afișate servesc o serie de scopuri: cum ar fi educația studenților 70,000 și a școlilor Pre-k-12 care se uită la programele care călătoresc peste tot în stat. Cercetătorii de pe glob privesc artefactele ca resurse pentru studiile lor; cum ar fi starea de sănătate a Puget Sound și tehnicile de confecționare a bărcilor care au fost subestimate sau nu mai sunt utilizate. Colecția Burke este păstrată pentru a-i ajuta în trecut și în viitorul biodiversității, iar patrimoniul cultural al muzeului este la fel de important pentru cercetare. Mai multe lucruri de făcut în Seattle

1. Societatea Tinerilor Naturaliști


Young Naturalists Society a pornit ca idee de către un grup de naturaliști din secolul 19th și a fost condus de Orson 'Bug' Johnson. Muzeul Burke care cunoaște standuri în locul clubului de istorie a fost cândva un teren de întâlnire care a cuprins statutele și constituțiile și a format numele oficial, „Young Naturalists Society” în 1880. În 1882 Orson, un instructor de biologie la Universitatea din Washington a avut o dragoste pentru bug-uri și a păstrat 20,000 în mâna sa; aducându-le înapoi și dezvoltând cea mai mare colecție de istorie naturală din nord-vestul (Pacific.) Artefactele au fost depozitate într-o cameră din spate, iar Johnson a împins înainte și mai multe exemplare pentru disecție și înțelegere ulterioară.

Muzeul Burke păstrează acum un catalog uriaș de exemplare / sortimente care și-au lăsat trecutul în umbră. „Secțiunea Herpetologie” stochează amfibieni și prelevări de reptile, în timp ce secțiunea „Ithtiologie” păstrează prelevarea de probe de peste 11 milioane, care este una dintre cele mai mari din America de Nord. „Resurse genetice” ancorează multe țesuturi animale care sunt utilizate pentru cercetările viitoare și actuale și a dezvăluit detalii copioase notelor lor. „Malacologie” are exemplare de molie 250,000 prelevate din scoici, melci și melci de chiton și nautilus, iar „Ornitologia” este Știința din spatele istoriei mediului și a populațiilor din trecut. Celelalte secțiuni biologice rămân sub supraveghere și protecție grea, deoarece trecutul, prezentul și viitorul rămân sigilate în refugiul muzeului.

2. Exponatele


Expozițiile care se petrec la Muzeul Burke variază în funcție de contextele și descrierile vieții care a fost cândva în mediul și ecosistemul nostru. Privind „apropierea sălbatică” se scufundă în diversitatea biologică pe care o oferă Cascadele de Nord. Expoziția comunică modul în care florile sălbatice, broaștele și piceii detaliază modul în care se schimbă regiunea. „Primul dinozaur al Washingtonului” descoperă fosilele unui strămoș în vârstă de 80 de milioane de ani care a umblat cândva pe pământ înaintea omenirii. Dinozaurul terapeutului a lăsat în urmă un os de femur stâng și a fost descoperit prin întrebarea paleontologilor de către țărmurile Parcului de Stat din Insula Sucia. „Comorile lui Burke” este un afișaj colorat cu mai mult de obiecte 100, cu nestemate colorate, opere de artă strălucitoare și o multitudine de păsări colorate care trebuie văzute și care nu pot fi auzite. „Pacific Voices” dă glas multor culturi care au trăit în jurul Pacific Rim. Expoziția funcționează ca o incluziune culturală - inclusiv comunități etnice și triburi 17. Categoriile acestei expoziții sunt profesorii și bătrânii, limba și poveștile și ceremoniile. Burke arată cultura balenelor a Inupiaq, sunetele Hulu și tradiționalul ceremonial de nuntă al Coreei. Reunește Pacificul și unifică locuitorii cu vecinii trecuți.

Muzeul Burke adresează vizitatorilor întrebarea „De ce studiem evoluția?” Curatorii Burke au efectuat cercetări asupra „marelui arbore genealogic” și caută în prezent să găsească răspunsurile care lipesc toate lucrurile vii ca unul singur. Alte expoziții includ: „Viața și vremurile de la Washington”, „Grădina etnobotanică Erna Gunther” și „Kanu Kaho'olawe: replantare, renaștere.

Burke oferă programe educaționale care ajută la dezvoltarea tuturor celor care doresc să se alăture. Gradele încep de la Pre-K, până la colegiu și adulți și oferă programe precum „Rock și minerale”, „Fossile”, „Rock, Hârtie, Pene” și „Middle School Museum Experience” și sunt orientate către generația tânără. În 2019 se va deschide o nouă clădire; transformând muzeul într-o experiență din interior.

Burke Memorial Wash. St. Museum (BMM), Seattle, WA 98105, Telefon: 206-543-7907