Burl'S Creek - Locul De Desfășurare A Evenimentelor În Aer Liber Din Canada

Există anumite locuri și motive pentru evenimente din întreaga lume care au devenit pur și simplu iconice în inimile minților de milioane de oameni. Aceste locuri au găzduit unele dintre cele mai mari evenimente și festivaluri din toate timpurile, creând nenumărate amintiri magice și catalizând cantități nespuse de fericire și emoție pentru numeroasele persoane care le-au vizitat. Burl's Creek din Canada este unul dintre aceste locuri.

Burl's Creek - cel mai mare eveniment din Canada pentru evenimente în aer liber

Burl's Creek este cel mai mare loc de evenimente în aer liber din întreaga Canada. Acesta acoperă mai mult de 600 acri de un teren uimitor și oferă spațiu pentru peste 100,000 oaspeți. Iată tot ce trebuie să știți despre acest loc extraordinar.

- Locație - Burl's Creek este situat în Oro Medonte, Ontario. Este la aproximativ o oră distanță de Toronto și acționează ca poarta de acces către fermecătoarea „Țară Cabană”, fiind înconjurată de toate părțile de peisaje minunate și priveliști uimitoare.

- Capacitate și dimensiune - Burl's Creek mărește la mai mult de 600 acri ca dimensiune și poate găzdui peste 100,000 oameni, precum și laudă loc de parcare pentru aproximativ 33,000 îngrijiri în total.

- The Space - Cu mai mult de 600 acri de teren cu care să se joace, Burl's Creek oferă un spațiu cu adevărat versatil și dinamic pentru tot felul de evenimente. Dispune de o serie de amfiteatre naturale, zone împădurite pentru spectacole și spectacole, propria rețea de drumuri, 12 Fiber în întreaga suprafață și chiar un vechi hambar 1930s care a fost restaurat cu dragoste la gloria sa de-a lungul anilor. Este locul perfect pentru orice fel de eveniment, de la festivaluri de muzică importante până la nunți de basm, strângere de fonduri la nivel mondial și evenimente corporate și multe altele.

- Acces - Burl's Creek este situat într-o locație excelentă, cu aproape 6 milioane de oameni pe o rază 60 mile a locației. Este ușor accesibil printr-o autostradă majoră și are chiar un aeroport local: Aeroportul regional Lake Simcoe. După cum s-a menționat anterior, este la doar o oră distanță de Toronto și este la mai puțin de trei ore distanță față de Londra și Buffalo. Chiar și persoanele din orașele majore, precum Detroit, Ottawa, Pittsburgh sau Cleveland, pot ajunge în orașul Burl's Creek în orele 4-5.

- Parcare - Parcarea este întotdeauna disponibilă pe site-ul din Burl's Creek, cu spațiu pentru zeci de mii de vehicule în total. Detaliile și specificul vor varia de la un eveniment la altul, iar parcarea este întotdeauna oferită la prima venire, prima dată servită, așa că veți dori să ajungeți din timp pentru a vă asigura că veți obține un loc bun.

- Navele - Dacă doriți să luați o navetă către Burl's Creek, acest lucru este adesea posibil. Puteți vizita bus.com pentru a afla mai multe și există întotdeauna servicii de transfer către și de la locul pentru festivaluri majore, concerte și evenimente sportive.

- Transportul public - Cei care aleg să se bazeze pe transportul public pentru a ajunge în Burl's Creek pot folosi serviciile autobuse.com sau Go Transit pentru a ajunge la Barrie, ON și apoi să ia o navetă, un taxi sau un alt serviciu pe locul respectiv. Dacă alegeți să zburați, Aeroportul Regional Lake Simcoe se află la doar 5 minute de la locul de transport cu taxiul sau Aeroportul Internațional Toronto Pearson este la aproximativ o oră.

- Locuție - Cei care vizitează Creek Burl de departe sau intenționează să stea în zonă pentru un eveniment lung precum un festival de muzică ar putea dori să caute hoteluri și cazare în zona locală. Nu există cazare direct la fața locului, dar puteți găsi o serie de hoteluri din orașele din apropiere, cum ar fi Barrie și Orillia, cu lanțuri hoteliere de top cum ar fi Best Western, Holiday Inn, Comfort Inn, Travelodge, Four Points și Days Inn. având locații în aceste orașe locale. Cei care caută un pic mai mult de lux ar putea căuta să stea la Horseshore Resort din Barrie, care oferă o gamă largă de activități pentru familii și facilități la fața locului pentru a vă face șederea în zona Burl's Creek și mai bună.

- The Staff - Burl's Creek este operat de o echipă fiabilă și profesională de experți în evenimente, care au ajutat la organizarea unora dintre cele mai tari și de succes spectacole, concerte și alte evenimente din Canada de-a lungul anilor. Echipa are experiență regională, națională și internațională și lucrează împreună cu diverși parteneri și producători pentru a se asigura că fiecare eveniment este unic și va decurge fără probleme.

- The History - Burl's Creek a jucat câteva dintre cele mai mari nume din lumea muzicii, inclusiv, dar fără a se limita la Luke Bryan, Kendrick Lamar, Arcade Fire, The Killers și Keith Urban. Este, de asemenea, casa festivalului de muzică Boots and Hearts, anual și foarte popular, care este cel mai mare și mai depozitat festival de țară și camping din toată Canada. website