Canton, Oh Things To Do: Muzeul Auto Clasic Canton

Situat în Canton, Ohio, Muzeul de mașini clasice Canton prezintă o varietate de memorii ale industriei auto, inclusiv mașini clasice, fotografii istorice și jucării de transport vintage. Clădirea care găzduiește acum Muzeul de mașini clasice Canton a fost construită în jurul sfârșitului de secol de către rezidentul local George Monnot.

Istorie

În 1914, în urma construcției autostrăzii Lincoln din apropiere, Monnot a transformat clădirea într-un serviciu de călătorie cu ora 24, care servește șoferi de fond. După ce a adresat antreprenorului auto Henry Ford despre construcția unui vehicul Ford Model T, oprirea serviciului de călătorie Monnot și-a extins operațiunile pentru a cuprinde un dealers Ford Motors, care în cele din urmă a devenit cel mai mare dealership Ford din Statele Unite. În 1978, serviciul de călătorie și dealership-ul Monnot au fost achiziționate de Marshall Belden, Sr., în scopul creării unui muzeu dedicat istoriei industriei auto. Muzeul de mașini clasice din Canton a fost deschis oficial publicului mai târziu în acel an.

Colecții și atracții permanente

Astăzi, Muzeul de mașini clasice din Canton servește ca atracție de odihnă și muzeu de nostalgie de-a lungul autostrăzii Lincoln Highway din nordul Ohio, afișând o mare varietate de artefacte și de memorii legate de industria auto și de transport. Colecțiile variază de la mașini clasice și mașini cu aburi până la afișe de film, fotografii istorice și jucării cu mașini vintage și trenuri. Ca muzeu de familie, Muzeul auto clasic Canton oferă exponate și atracții unice pentru vizitatorii de toate vârstele.

Colecția de mașini clasice a muzeului constituie piesa centrală a colecțiilor sale, inclusiv una istorică Mașina Holmes cu dimensiuni complete, răcită cu aer construit în Canton între 1917 și 1922, care a fost anunțată drept „Cea mai confortabilă” mașină de pasageri la momentul lansării. A Amphicar 1962 pe afișaj este o stradă unică hibridă și o barcă de agrement convertibilă, în timp ce 1957 BMW Isetta a câștigat faimă pentru utilizarea sa pe site-ul de televiziune 1990s Probleme de familie. Alte mașini clasice de pasageri expuse includ: Oldsmobile 1901 curb-dash, A 1911 Model T Ford, A 1966 Ford Mustang, Precum și o 1970 Plymouth Super Bird. Mașinile de specialitate industriale și guvernamentale expuse includ o piesă originală, fără restricții 1937 Ahrens-Fox Quad camion de pompieri, a 1937 Packard Hearse, Precum și o 1937 Studebaker President Bulletproof mașină de poliție.

O colecție mare de mașini și jucării model vintage sunt prezentate, inclusiv colecții de camioane Tonka, mașini Hot Wheels și creații unice. Publicitatea de epocă este prezentată, incluzând artefacte conectate la industria auto și mărci de produse populare în perioada de aur a conducerii autostrăzii americane. Colecțiile de fotografii istorice și postere de film se concentrează, de asemenea, pe secolul 20th, creând o atmosferă nostalgică a climatului cultural la momentul implementării sistemului de autostrăzi americane.

Sunt prezentate, de asemenea, amintiri locale și obiecte de nostalgie, inclusiv mai multe obiecte păstrate din parcul de distracții al fostului Parc Meyer. Deși istoria parcului de distracții datează din 1880, parcul este cel mai bine amintit pentru atmosfera sa istorică din secolul 20, creată după ce a fost achiziționat de antreprenorul local George Sinclair în 1920s. În timpul înălțimii sale, sala de bal a parcului a fost găzduită de un număr de renumiți animatori regionali și naționali și a fost un loc de recreere proeminent în comunitatea din nordul Ohio. Deși parcul închis în 1974, mai multe călătorii sunt încă în funcțiune la alte facilități, inclusiv un carusel istoric transferat la Hartford, Connecticut. Articolele expuse la muzeu din parc includ un anticar Ghicitoare și Monkey Band.

Sunt afișate și memorii și efemere legate de climatul social din secolul 20th, inclusiv memorii politice legate de zona Cantonului, cum ar fi un portret al președintelui Franklin Roosevelt, tipărit pe o mașină de scris de un deținut din penitenciarul de stat din Ohio, în 1941. A Camera Canton conține mii de piese de pomeni legate de istoria orașului, inclusiv articole legate de președintele William McKinley, care s-a născut în regiune. Un Cameră orientală prezintă articole legate de culturile asiatice, inclusiv o colecție de covoare orientale, în timp ce o varietate de articole unice care nu sunt legate de automobile sunt împrăștiate în colecțiile muzeului, inclusiv un termometru în mișcare istoric. Un magazin mare de cadouri vinde o mare varietate de articole legate de automobile, inclusiv mașini model, îmbrăcăminte și jucării pentru copii.

Programare și informare

Muzeul participă la o serie de evenimente și competiții locale și regionale legate de automobile și parteneri cu organizații ale comunității locale. În 2018, autoturismul de poliție de la 1937 Studebaker, președinte al muzeului, a fost distins cu premiul This Car Matters la Elegance de la Hershey, unul dintre cele mai importante expoziții auto anuale 10. Directorul muzeului, Char Lautzenheiser, este un remarcat filantrop și locutor public, care lucrează cu întreprinderi și organizații din Canton, cum ar fi Programul de învățare continuă al Universității din Mount Union.

123 6th St SW, Canton, OH, Telefon: 330-455-3603

Mai multe lucruri de făcut în Canton, OH