Canton, Oh Things To Do: Biblioteca Națională Pentru Doamne

Situată în Canton, Ohio, Biblioteca Națională pentru Doamne este o bibliotecă de cercetare și un sit istoric național dedicat Primelor Doamne din Statele Unite ale Americii, funcționate ca organizație nonprofit în parteneriat cu Serviciul Parcului Național. Biblioteca Națională pentru Doamne a fost viziunea lui Mary Regula, care a organizat un grup de activiști cetățeni în 1994 în scopul creării unui depozit de bibliotecă dedicat vieții și realizărilor Primelor Doamne din Statele Unite.

Istorie

În anul următor, Regula a adresat primei doamne Hillary Rodham Clinton, care a devenit co-președinte de onoare al proiectului. În 1995, a fost fondată organizația National First Ladies 'Library, care a fost încorporată ca non-profit în 1997. Mai târziu în acel an, clădirea 1895 City National Bank din Canton a fost donată organizației ca locație pentru o instalație și un depozit de muzeu permanent. În 1998, organizația a fost prezentată oficial ca parte a unei ceremonii a galeriei din Washington, DC, iar proiectul a primit atenție națională în urma primului hit al lui Clinton pe bibliografia site-ului Bibliotecii. Mai târziu în acel an, casa Ida Saxton McKinley din Canton a fost deschisă ca muzeu de istorie vie, administrat de bibliotecă.

În 1999, fapta pentru clădirea Băncii Naționale a orașului a fost transferată oficial bibliotecii și au început lucrările la renovarea clădirii. Noua clădire a muzeului și a bibliotecii și a casei Saxton McKinley au fost înființate ca sit istoric național al doamnelor din 2000 printr-un proiect de lege semnat de președintele Bill Clinton, iar biblioteca a încheiat un acord de parteneriat cu Serviciul Parcului Național pentru administrarea facilităților. Renovările au fost finalizate în clădirea băncii de pe 2003, iar instalația a fost deschisă publicului oficial, cu o dedicație a fostei prime doamne Laura Bush. În 2009, Casa Saxton McKinley a fost reeditată ca sit istoric William McKinley, din cauza unor noi dovezi care sugerează că locuința era reședința principală a președintelui William și a primei doamne Ida McKinley.

Expoziții și atracții

Astăzi, Biblioteca Națională pentru Doamne este funcționată ca o organizație nonprofit și este administrată ca parte a Sitului istoric național „Prima Doamnă”, ca parte a unui acord de parteneriat cu Serviciul Parcului Național. Două clădiri sunt administrate ca parte a site-ului, oferind o varietate de exponate și colecții legate de primele doamne ale Statelor Unite.

OBIECTIV TIP LUPA Centrul Național de Educație și Cercetare a Bibliotecii Naționale pentru Doamne, adăpostit în clădirea renovată a Băncii Naționale a orașului 1895 City, este modelat după prima bibliotecă a Casei Albe și are o colecție de biblioteci de volume legate de primele doamne din trecut și din prezent. La primul etaj al clădirii este prezentat un teatru victorian cu sediul 91, care prezintă documentare periodice despre primele doamne trecute și prezente și care servește ca loc de întâlnire pentru evenimente publice. La prima etaj este de asemenea disponibilă o sală de întâlniri restaurată, folosită pentru recepții și expoziții rotative temporare. Expozițiile anterioare includ Uitate de primele doamne, care a prezentat fapte prea puțin cunoscute despre viața, cariera și căsătoriile primelor doamne din țară și Mamă-șef, care a discutat despre echilibrarea Primelor Doamne a vieții personale de familie și a rolurilor profesionale. Au fost prezentate talentele artistice ale primelor doamne Encore !: Artistica Primelor Doamne din America sau The Art of First Lady Ellen Axson Wilson, impresionist americanîn timp ce campaniile publice și cauzele campionate de primele doamne au făcut obiectul Soții private, vieți publice. Au fost examinate rolurile primelor doamne în presă și lumina reflectoarelor internaționale Eyes on First Ladies ': Puterea presei, Creșterea la ocazie, și Ambasadorii de bunăvoință ai Americii: primele doamne de călătorie în lume. Au fost incluse și alte exponate Inimile îngrijitoare: sănătatea unei națiuni, Eroii Medaliei Prezidențiale a Libertății, și Realizarea clasei: primele doamne și educație, o expoziție specială care conține contribuții din șapte biblioteci naționale istorice naționale pentru primele doamne și 13. Vizitatorii ar trebui să permită 45 minute pentru explorarea exponatelor speciale ale muzeului. Rezervările turistice în avans sunt foarte recomandate, cu un spațiu limitat pentru participanții la aderare la grupurile turistice existente.

Clădirea din cărămidă cu trei etaje, construită în două faze în 1841 și 1865, este singura reședință rămasă a președintelui William McKinley, care servește ca locuință a familiei McKinley din 1878-1891.

Programe și educație în desfășurare

Tururi ghidate de grup pe site-urile Bibliotecii Naționale pentru Doamne pentru grupuri de șase sau mai multe sunt disponibile la rezervarea în avans a cel puțin două săptămâni. Toate grupurile trebuie să efectueze o depunere nerambursabilă de 50% din taxa turului la rezervare pentru a asigura ora și data turului. Materiale curriculare pentru educatorii care aduc grupuri pentru călătorii în școala elementară și gimnazială sunt furnizate pe site-ul bibliotecii. Evenimente speciale sunt oferite periodic la Centrul de Educație și Cercetare, incluzând prelegeri, prezentări de filme și programare educațională pentru grupuri de studenți și familii.

205 Market Ave S, Canton, OH, 44702, Telefon: 330-452-0876

Mai multe lucruri de făcut în Canton, OH