Catskills, Ny: Muzeul Timpului Și Al Văilor

Muzeul timpului și al văilor din Catskills este diferit de majoritatea celorlalte muzee, deoarece se străduiește să ofere vizitatorului o experiență asemănătoare muzeului. Muzeul recreează diferite elemente din cultura 1930s și le aduce la viață, făcându-l să se simtă aproape cu totul cufundat în împrejurimi.

De obicei, muzeele arată unei persoane ceea ce a fost și ce a dispărut. Muzeul timpului și al văilor consideră că pentru a înțelege trecutul, trebuie să-l trăim. Conceptualizat în 2003, muzeul a fost fondat de antreprenori care au petrecut multe luni cercetând și educându-se asupra a ceea ce trebuiau să facă pentru a stabili un concept complet nou și nou. Aproximativ un an mai târziu, au primit statutul non-profit de la IRS, ceea ce a dus la viața Muzeului Timpului și al Văii - destul de literal!

Misiunea lor este să atragă lumină asupra moștenirii și istoriei bazinelor hidrografice Rondout-Neversink, de care sunt foarte mândri și să depună un efort constant și dinamic pentru a continua adăugarea la înțelegere și interpretări. Prin proiectare, este o experiență interactivă care revigorează trecutul, atrage atenția asupra prezentului și afișează unicitatea pentru generațiile următoare.

1. Exponatele


Muzeul are mai multe exponate diferite care se schimbă din când în când. Aceste afișaje sunt diferite de muzeele obișnuite, prin faptul că nu sunt doar un lucru pe care îl vezi - sunt ceva la care participi! Ca atare, exponatele constau în multe activități, potrivite pentru toate vârstele.

Tunnels, Toil and Trouble este un ecran excepțional și emoționant, care acoperă complicațiile sistemului de apă din New York. De asemenea, se adâncește în mediul cultural al orașelor utilizate pentru construirea sistemului. Este o experiență interactivă și socio-culturală excelentă în care vizitatorii ajung să se întâlnească cu localnicii și să asculte poveștile lor despre construirea apeductului Delaware și să pună întrebări despre orice este legat de expoziție.

Apa și văile este o expoziție permanentă în muzeu pe care nu o puteți rata! Prezintă, din nou, într-o manieră interactivă - istoria Valea Rondout-Neversink, abordând epocile geologice preistorice și așezarea americanilor autohtoni, până la apariția industriilor referitoare la agricultură și bronzare în 1930s timpurii .

2. Mai mult timp și Muzeul văilor


Pentru a fi sincer, expoziția Selfie 1930s este una dintre ideile mai unice pe care le-am văzut de mult timp. Combină cele mai bune experiențe ale unui parc de distracții cu educația și intriga care vin cu vizitarea unui muzeu. Diferite aspecte ale culturii 1930s prind viață în timp ce oamenii merg în ele - inclusiv barbiere, spălătorie, barnyard, școli și multe altele. Fiecare instanță este creată pentru a crea o ambianță unică pe care o putem atinge, simți, interacționa și explora - dar nu este totul! Acestea sunt, de asemenea, medii excelente pentru a face și a vă împărtăși fotografii, fără a arăta nimic realist. Există multe suveniruri disponibile pentru vizitatori, inclusiv cărți poștale și altele asemenea - o experiență de neuitat!

În ultimele timpuri, Muzeul Times and Valleys a fost implicat într-un proiect lateral interesant: Încearcă să recreeze și să reînvie o fermă Catskill pierdută. Se remarcă în 1930-urile, când cinci comunități agricole au fost distruse când NYC a ajuns la Catskills pentru a construi rezervoare și apă de prindere. Desigur, acest lucru a dus la relocarea oamenilor, animalelor și chiar a cimitirelor. Până acum, nu există nicio dovadă a acestei civilizații, nici măcar existentă - dar Muzeul Văii și Timpul intenționează să o schimbe!

Ferma este situată pe dealul din spatele muzeului, unde vizitatorii pot merge și să vadă progresul. Scopul final este de a scoate la iveală povestea pierderii lor și de a se bucura de viața de familie simplă folosind tehnologie mobilă și exponate bine concepute. Persoanele care vizitează pot avea și numele lor gravat pe structuri dacă donează cauza.

3. Planificați-vă vizita


Activitățile enumerate mai sus nu sunt tot ce are de oferit muzeul, ci doar câteva notabile pe care ar trebui să le verificați cu siguranță. Acestea sunt doar o mică parte din numeroasele lucruri pe care le oferă acest muzeu și există ceva de făcut pentru toată lumea! Cu siguranță va fi o experiență de neuitat pentru întreaga familie. Copiii sub 6 sunt gratuite din punct de vedere al admiterii, iar studenții beneficiază de reduceri la prețul biletelor. Tururi ale muzeului sunt de asemenea disponibile, așa că asigurați-vă că vizitați recepția și întrebați despre ele.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Catskills, New York

248-412 Main St, Grahamsville, NY 12740, site-ul web, Telefon: 845-958-7700