Croaziere Cu Celebrități: Spa Elegant Și Multe Opțiuni Grozave De Luat Masa

Celebrity Cruises este o linie de croaziere premium care operează mai multe nave mari și două nave Xpedition mai mici care călătoresc spre destinații exotice. Compania se distinge prin bucătăria proaspătă gastronomică, o varietate de opțiuni de luat masa, serviciu de cameră la ora 24, bufeturi la miezul nopții și un spa relaxant. Compania a lansat Azamara Cruises în 2007 sub un brand separat. Oaspeții pot alege dintre numeroase activități și programe, inclusiv prelegeri produse în parteneriat cu Conservancy Nature, și multe săli publice precum Conservatorul, Martini și Champagne Bars, și Cova Cafe Milano. Seara, locurile de divertisment includ producții în stil Broadway, discoteci, cazinouri, filme și saloane de specialitate.

În plus față de o masă elegantă, navele oferă mese casual, livrare de pizza, serviciu de cameră gratuit pentru ora 24 și serviciu de majordom în toate apartamentele. Pentru oaspeții cu nevoi speciale, compania oferă rampele și ușile liftului accesibile pentru scaun cu rotile pentru a permite accesul în zonele publice interioare și exterioare. Mai multe staterooms de pe toate navele sunt concepute pentru a găzdui oaspeții cu probleme fizice.

AquaSpa de Elemis

Centrul spa oferă o serie de tratamente relaxante și întineritoare. Alegeți din tratamente inspirate din culturi exotice combinate cu practici convenționale. Tratamentele de semnătură includ Ceremonia egipteană de lapte și ghimbir și Ceremonia asiatică a pietrei. Rămâi în formă luând o clasă Pilates sau rezervând o sesiune cu un antrenor personal. Oaspeții își pot rezerva tratamentul spa înainte de a naviga, alegând dintre cele mai multe oferte 100 AquaSpa, salon și fitness personal.

destinații

Alegeți din călătoriile sezoniere în Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Noua Anglie, Caraibe, Europa, Galapagos, Pacific Nord-Vest, Canalul Panama, Australia și Noua Zeelandă, America de Sud și croaziere transatlantice.

Insulele Galapagos la bordul Celebrity Xpedition

Celebrity Xpedition este mica navă de expediție Celebrity Cruises, concepută special pentru explorarea Insulelor Galapagos. Nava găzduiește doar oaspeți 92, ceea ce vă face să vă simțiți parte a comunității. Călătoriți la legendarul Galapagos unde puteți vedea animale sălbatice unice, cum ar fi țestoasele uriașe și Leii de mare. Acest arhipelag al insulelor vulcanice din apropierea ecuatorului din Oceanul Pacific este un parc național și o rezervație biologică marină, datorită importanței protejării acestui ecosistem unic și fragil.

Itinerarile 7-noapte încep de la $ 3,000 de persoană. Oaspeții sunt cazați în cabine elegante și apartamente de specialitate, inclusiv Penthouse Suite, Xpedition Suite și Junior Suite. Toate stateroom-urile au o fereastră. Sunrise Deck are o cadă cu hidromasaj, o saună și o zonă minunată, perfectă pentru relaxare în timpul zilei și vizionare noaptea. Croazierele spre Galapagos sunt deosebit de populare la cuplurile care doresc să vadă această minune naturală de aproape. Ghidurile naturii la bordul navei sunt foarte cunoscute despre destinațiile pe care le veți vizita.

Nave Solstice Clasa

Compania operează mai multe nave din clasa Solstice, inclusiv Solstice, Equinox, Eclipse, Silhouette și Celebrity Reflection. Există patru nave din clasa Millennium care au intrat în serviciu după 2000: Constellation, Infinity, Millennium și Summit. Există, de asemenea, o navă mai mică din clasa Xpedition Celebrity Xpedition, destinată croazierei în Insulele Galapagos. TUI Cruises, un brand stabilit în 2008 printr-o asociere comună între Royal Caribbean și TUI AG, adaptată pentru piața germană, operează Mein Schiff (fosta Galaxy) și Mein Schiff 2 (fostul Mercury).

Solstitiul de celebritati

Celebrity Solstice este una dintre noile nave din clasa Solstice care au fost introduse în 2008. Nava poate găzdui pasagerii 2,850 și oferă un club de gazon pe jumătate de acru, cu iarbă reală, staterooms AquaClass inspirat de spa și o mare varietate de opțiuni de luat masa. Navele navighează în Caraibe de Est și de Vest (7-nopți de la $ 600 de persoană). Alegeți dintr-o gamă de cabine pentru oaspeți și apartamente spațioase, printre care Suite Celebrity, Royal Suite și Penthouse Suite. Pasionații de vin se pot delecta cu degustarea vinurilor la Cramă Maeștri, inspirați de podgoriile din Valea Napa. AquaSpa la bordul Celebrity Solstice vă permite să vă răsfățați și să vă relaxați.

Echinoxul celebrităților

Celebrity Equinox a fost a doua adăugare a Celebrity Cruises la Solstice Class care a intrat în serviciu în 2009. Această navă navighează în Caraibe (de la $ 999 de persoană pentru o croazieră de noapte 10), Europa și în croazierele Transatlantice. Pasagerii se bucură de o selecție dintre locurile de luat masa 10, unități de cazare elegante și unic club de gazon. Celebrity Equinox are mai multe apartamente spațioase, inclusiv Suite Penthouse, Royal Suite, Celebrity Suite și Sky Suite. Multe cabine de oaspeți au verandă și vedere la ocean. Nava oferă numeroase opțiuni de divertisment, programe pentru copii din diferite grupuri de vârstă și The Lawn Club, care oferă activități casual în aer liber într-o atmosferă Country Club.

Navele din clasa Millenium

Constelaţie

Constelația este o navă din clasa Millenium, care a fost recent „Solsticizată” cu multe caracteristici populare din clasa Solstice. Destinațiile includ Canalul Caraibelor, Europa și Panama. Navigările în 14 noaptea în Caraibe au un preț de la 1,250 $ de persoană. Nava oferă un bar de vin inspirat din podgoriile din Valea Napa, unde pasagerii pot descoperi vinuri noi și pot primi recomandări. Există mai multe spații de luat masa și AquaSpa by Elemis. Apartamentele și apartamentele oferă camere noi, televizoare cu ecran plat și servicii personale.

Celebritate Millennium

Celebrity Cruises 'Millennium navighează în Caraibe, Europa și în călătoriile transatlantice. Nava are un centru de sănătate la bord, un conservator botanic și o bibliotecă de muzică. Finisată cu atingeri de lux, cum ar fi lemn și marmură, sticlă gravată și granit lustruit, nava oferă o gamă largă de vedere la ocean și în interiorul stateroom, precum și apartamente. Nava are cabine 780 Ocean-View și 195 Inside. Oaspeții care necesită mai mult spațiu pot alege dintre 26 Sky Suites, opt Celebrity Suites, opt Royal Suites și două Penthouse Suites. Toate apartamentele au o baie cu cadă cu hidromasaj, verandă și serviciu de majordom european pentru ora 24.

Oaspeții de la apartament beneficiază de șampanie binevenită, livrare de bagaje expres la îmbarcare, papetărie personalizată, ședință de portret privat și utilizare gratuită a piscinei de talasoterapie. Majordomul suite îi ajută pe oaspeți să facă ambalaje și ambalaje și servește micul dejun complet, masa de prânz și cină în interior, serviciu de ceai după-amiază și suite de noapte. AquaSpa SM este o instalație de metru pătrat 25,000 cu săli de tratament 16 și centre de fitness cu vedere panoramică. Serviciile oferite la spa includ manichiură, tratamente faciale, masaje și talasoterapie. În centrul de fitness, oaspeții pot lua o clasă de fitness și pot angaja un antrenor personal. Printre pachetele de spa și fitness oferite pe navă se numără: Metabolism Booster, Oh, My Aching Back, Analiza compoziției corporale și Pachetul total de fitness. Sala principală de mese, restaurantul olimpic RMS în stil 1940s, are un serviciu la o masă, o bucătărie demonstrativă și o cantină de vin. Restaurantul este decorat cu panouri originale de la RMS Olympic. Cinci mese sunt servite zilnic, inclusiv mese cu conținut scăzut de grăsimi, calorii și mese pentru copii.

Millennium are un conservator botanic unic, conceput pentru a oferi oaspeților săi un loc calm pentru a savura o băutură, a admira flori sau pentru a alege un buchet. Nava are un 14,000 metri pătrați de buticuri de designer, o cafenea pe internet cu stații de lucru 18, o bibliotecă cu două etaje și o bibliotecă muzicală. În plus față de spa și centru de fitness, nava oferă mai multe piscine, jacuzzi, teren de dans, teren de baschet, pistă de jogging, simulator de golf și tabla de shuffleboard.

Celebrity Infinity

Infinity, pus în serviciu în 2001, poate găzdui oaspeți și navigări 1,950 în Alaska, Hawaii și Canalul Panama. Nava dispune de un cazinou, conservator, cinematograf, teatru, un spa pentru sănătate și alte camere publice. AquaSpa este o instalație de metru pătrat 25,000, cu săli de tratament 16 și centru de fitness. Tratamentele oferite la spa includ manichiură, tratamente faciale și o serie de masaje. În centrul de fitness, oaspeții pot angaja un antrenor personal și să înoate în piscina cu rezistență.

Infinity are un conservator cu două etaje, un mediu botanic unic, proiectat de Emilio Robba din Paris. Conservatorul a fost creat pentru a oferi oaspeților posibilitatea de a admira florile în timp ce se bucură de o băutură răcoritoare sau de a-și colecta propriul buchet. Oaspeții pot lua masa în restaurantul principal sau într-unul dintre restaurantele de specialitate ale navei. Restaurantele de specialitate ale celebrității oferă gătit la masă, sculptură și flambe și oferă o crame cu peste etichete premium 175 din întreaga lume.

Restaurantul de specialitate al Infinity SS din Statele Unite servește pentru prima oară un loc servit în sala de mese la bordul navei de croazieră originale din Statele Unite ale Americii, în timpul 1950-urilor: Roast Long Island Duckling a l'Orange umplută cu fructe. Restaurantul este decorat cu panouri de sticlă de la nava de croazieră SS Statele Unite. Nava are o piscină interioară și două piscine exterioare, două jacuzzi în interior și patru exterioare. Puntea sportivă are un teren de baschet cu dimensiuni complete, fotbal compact, tenis de paddle și volei. Sunrise Deck are un simulator de golf, pistă de jogging și tabla de șocuri.

Acupuntura pe mare

Vacanțele de croazieră sunt o modalitate excelentă de a vedea multe destinații diferite și de a te bucura de o gamă largă de activități de vacanță. Puteți vizita un muzeu dimineața, vă întoarceți la navă pentru un tratament spa și puteți termina cu o cină tip bufet. Liniile de croaziere adaugă întotdeauna servicii noi și neobișnuite în călătoriile lor pentru a atrage clienții. Celebrity Cruises oferă acum acupunctură pe mare pe mai multe dintre navele sale.

Constelația are un Acupunture la centrul de tratare Sea, cu patru săli de tratament private și o zonă de recepție, în timp ce Millennium, Infinity, Summit, Century, Galaxy și Mercur au facilități de tratament mai mici pentru acupunctură. Acupuntura este o modalitate excelentă de a vă elibera corpul de orice stres în exces. S-ar putea să vă simțiți relaxat în croaziera dvs., dar acupunctura vă va ajuta să atingeți un nou nivel de relaxare. Este posibil să dormiți mai bine și să aveți mai multă energie.

Celebrity X-Club Youth Program

Celebrity Cruises oferă un program pentru copii numit Celebrity X-Club Youth Program. Programul oferă o gamă largă de activități pentru copii de toate vârstele, inclusiv spectacole de talente, vânătoare de comori, petreceri de cină, petrecerea târgurilor de noapte și multe altele. La fel cum există zone ale navei pentru adulți, există și zone „doar pentru copii”, cum ar fi Shipmates Fun Factory și centrele și bazinele pentru adolescenți. Când nava este acostată, oaspeții își pot lăsa copiii la Fabrica de distracții pentru o întâlnire după-amiază. Programele sunt împărțite în patru grupe diferite, în funcție de vârstele copiilor: Colegi de nave (vârste 3-6), Cadete de celebrități (vârsta 7-9), Ensigns (vârstele 10-12) și Admiral Ts (vârstele 13-17 ).

Croazierele cu celebritate servesc vinuri proprii

Celebrity Cruises servește oaspeților săi o linie de vinuri proprii - Selecția Celebrity Cruises Cellarmaster. Vinurile au fost create pentru a completa standardul ridicat al bucătăriei premiate a liniei de croaziere. Zeci de vinuri au fost eșantionate și degustătorii terți au fost folosiți pentru a evalua vinurile înainte de selecția finală. Vizualizați vinurile servite în croaziera dvs. pe www.celebrityvineyards.com înainte de croaziera dvs.

Celebritatea face echipă cu Cirque de Soleil

Celebrity Cruises s-a alăturat celebrului Cirque de Soleil pentru a prezenta Barul de la marginea Pământului la bordul a două dintre navele sale: Constelația și Summit-ul. Lounge part și bar, Barul de la marginea Pământului oferă efecte și sunete captivante. Oaspeții se pot delecta cu băuturi și pâlcuri create special pentru celebrități. Personaje neobișnuite îmbrăcate în costume creative se alătură petrecerii de pe vasul de croazieră, inclusiv Tunerul Lanternei, Corespondentul Wave, Pez Erizo și Dream Fisher. Grădinarul Abyss servește băuturi și băuturi pentru oaspeții celebrităților. Într-una din nopți, barul găzduiește un Masquerade Ball cu interpreți prezentate de Cirque du Soleil.

Bucurați-vă de luxul Clasa Concierge

Celebrity Cruises 'Clasa ConciergeClass au fost la cerere mare. Ca răspuns, linia de croazieră a extins numărul de stateroom-uri cu verandă în flota din clasa Mileniului. Fiecare cabană ConciergeClass măsoară dimensiunea 191 de metri pătrați și are o verandă 41-pătrat. Oaspeții ConciergeClass primesc facilități suplimentare, cum ar fi o sticlă de șampanie refrigerată, flori proaspete și o selecție de fructe.

Celebrity Cruises oferă un serviciu de cameră meniu de mic dejun conceput exclusiv pentru oaspeții ConciergeClass. Oaspeții primesc o serie de avantaje: livrare mai rapidă a bagajelor, invitații VIP la evenimente, îmbarcare timpurie dacă doriți, prioritate la rezervarea excursiilor populare de încălțăminte și multe altele.

Alaska, America de Sud, Europa, Noua Zeelandă și Caraibe cu celebrități

Celebrity oferă o selecție de itinerarii transatlantice de la 11 până la 15-nopți de lungime (la prețul de la $ 1,100 de persoană pentru nopțile 11). Celebrity Constellation, Eclipse, Equinox, Solstice și Silhouette oferă călătorii transatlantice primăvara și toamna. În funcție de ce itinerariu alegeți, trebuie să vizitați orașe faimoase, cum ar fi Parisul și New York, precum și destinații faimoase, cum ar fi Rock of Gibraltar în Regatul Unit. Există o serie de excursii pe țărm și tărie, dintre care puteți alege, inclusiv excursii cu bicicleta, ruinele romane și peșterile din Nerja.

  • America de Sud: Călătoriile din America de Sud vă permit să vizitați pădurile pluviale, vârfurile de munte, cascade și orașe cosmopolite. Compania oferă 13 noaptea-15 noaptea navigări la un preț de la $ 1,300 USD de persoană. Cruisetours oferă o modalitate pentru pasageri de a explora minunile istorice și naturale prin excursii ghidate pe uscat. Infinity navighează pe itinerarii din America de Sud din ianuarie până în martie. Infinity oferă un cazinou, un conservator, cinematograf, teatru și un spa de sănătate. Pasagerii pot alege dintre o selecție de pachete pre și post-croazieră pentru a-și prelungi călătoria.
  • Europa: Itinerariile europene includ Mediterana, Scandinavia și Rusia și Insulele Grecești și Turcia. Itinerarile europene 7-noapte încep de la $ 399 de persoană. Pasagerii au șansa de a explora Europa prin Cruisetours, excursii prin teren însoțite. În funcție de itinerariul dvs., puteți vizita Veneția, Sicilia, Roma, Londra, Madrid, insulele grecești și alte destinații faimoase. Celebrity Constellation, Eclipse, Equinox, Solstice și Silhouette oferă o serie de destinații europene interesante din mai până în octombrie.
  • Australia și Noua Zeelandă: În escapada din Australia și Noua Zeelandă, veți ajunge să explorați kilometri de coaste uluitoare, cultura autohtonă și Maori, precum și arhitectură modernă unică, cum ar fi celebra operă din Sydney. Veți avea, de asemenea, șansa de a merge la cumpărături în Auckland, de a vedea munți vaste, păduri străvechi și vulcani activi în călătoria dvs. din Australia și Noua Zeelandă.

    Croazierele oferă o modalitate excelentă de a combina un voiaj cu un tur terestru către Sydney, Ayers Rock, Port Douglas și Cairns. De asemenea, compania oferă o selecție de pachete pre și post-croazieră, permițându-vă să vă prelungiți șederea. Tarifele 12-noapte Australia și Noua Zeelandă încep de la $ 1,699 USD de persoană.

  • Caraibe: Bucurați-vă de vreme tropicală caldă, de snorkeling și porturi romantice din Caraibe. Alegeți din călătoriile la bord Century, Mercur, Constelație, Millennium, Summit, Eclipse, Equinox și Silhouette. Itinerarile sunt oferite din noiembrie până la mijlocul lunii aprilie. Destinațiile includ Magen’s Bay în St. Thomas, terenuri de golf din Barbados, înot cu stingrays în George Town, Grand Cayman și casa lui Hemingway din Key West. Prețurile 4-noapte încep de la 189 $ de persoană.
  • Alaska: Linia de croazieră oferă o varietate de itinerarii cuprinzătoare din Alaska, cu tururi grozave prin care pasagerii pot explora sălbăticia. Urmăriți balenele cocotate și pui de lup chiar de pe navă. Vedeți celebrul ghețar Hubbard, stâlpii totem din Ketchikan, Juneau și Skagway. Există multe navigări diferite pentru a alege dintre bordul Century, Infinity și Millennium. Explorați peisajul într-o mașină de tren cu cupole de sticlă, cu vederi uluitoare de grad 360. Accesați Parcul Național Denali de șase milioane de acri sau orașul Fairbanks. Prețurile 10-noapte încep de la 1,565 $ de persoană.
  • Planificați această călătorie:

    Locație: 1050 Caribbean Way, Miami, Florida, Statele Unite, 800-437-3111, 305-539-6000