Atracții Charlotte, Carolina De Nord: Discovery Place Science

Discovery Place din Charlotte este un loc în care copiii pot fi curioși, imaginați și pot avea aventuri prin experiență educațională în știință și în lumea naturală. Discovery Place constă din trei experiențe muzeale distincte pentru copii de toate vârstele. Discovery Center a fost fondat în 1946 și a fost primul centru științific din sud-estul Statelor Unite. În momentul în care muzeul s-a deschis în 1951, a fost unul dintre puținele locuri din acea parte a țării care a adus copii și natura împreună pentru experiențe interactive.

Istorie

Istoria Discovery Place a început cu Laura Owens, o educatoare care colecționase exemplare de animale moarte și vii. Scopul ei a fost să creeze un loc în care elevii săi să poată observa și învăța despre mediul lor într-un mod interactiv. Și-a deschis muzeul în Charlotte cu ajutorul membrilor familiei și ai comunității. Muzeul a avut succes și în curând, nevoia a fost clară pentru un centru de natură pentru copii. Această nouă clădire a fost construită în apropiere de Freedom Park și a fost deschisă în 1951.

Un planetariu a fost adăugat în 1965 și până în următorul deceniu, Muzeul Naturii Charlotte a fost o atracție turistică populară, iar expansiunea a fost iminentă. Un nou muzeu a fost construit în cartierul uptown din Charlotte și Discovery Place, deschis în 1981. Această clădire avea puțin peste 70,000 metri pătrați de spațiu. De atunci, au fost instalate spații de expoziție suplimentare, The Charlotte Observer IMAX Dome, precum și clădirea educației și garajul de parcare. Cele mai recente renovări au avut loc în 2010 când clădirea s-a transformat, suferind peste 30 milioane de dolari în renovări. Această remodelare masivă a schimbat muzeul în exponate noi, interactive și relevante, laboratoare deschise publicului și alte două muzee deschise în X Carolina de Nord de 2013. Anul următor, Discovery Center a deschis Centrul STEM pentru dezvoltarea carierei și în 2016 Discovery Place Museum a devenit oficial o organizație cunoscută pur și simplu sub denumirea Discovery Place, cu trei entități distincte care oferă experiențe educaționale diferite - Discovery Place Science, Discovery Place Nature și Discovery Place Kids.

Discovery Place Science

Această sucursală a Discovery Place se află în Charlotte, în centrul orașului și aduce expoziții interactive de știință care sunt perfecte pentru copiii cu vârsta 10 și mai mari, dar pot fi bucurați și de copiii mai mici.

Science of Ripley's Believe it or Not- Această expoziție explorează știința din spatele unora dintre cele mai ciudate și ciudate fenomene din lume. Această expoziție folosește artefacte și obiecte din Ripley's Believe it or Not! Seif, cum ar fi un model de Titanoboa, un șarpe uriaș preistoric sau stă alături de un model al unui bărbat care a fost cândva înălțime de aproape 9 metri. Există animale cu două fețe, mașini de dimensiuni de viață făcute din chibrituri și multe alte ciudățenii.

Spatiu pentru ganditori Acest spațiu digital de laborator permite vizitatorilor oportunitatea de a-și aduce ideile la viață. Proiectează, inventează, creează orice în imaginația ta prin atelier și makerspace. Vizitatorii pot folosi, de asemenea, spațiul de învățare hands-on pentru a practica prelucrarea lemnului, cusutul, tăierea cu laser, imprimarea 3D și alte activități de inginerie. Thinker Space este proiectat pentru elevii de liceu și liceu.

Descoperiți mai multe lucruri Acest laborator explorează modul în care funcționează materia și energia. Chimia și fizica plasează o parte importantă în aceste exponate interactive care le permit copiilor să se implice în activități dinamice și să învețe despre științele fizice.

Fired Up- Acest show live este conceput pentru a învăța familiile despre știința focului. În aceste experimente sunt utilizate substanțe chimice și elemente care sunt efectuate pentru spectatori. Oamenii de știință vor face ca flăcările să schimbe culorile, să creeze o explozie de etanol și să pună focul pe un cub de gheață printre multe alte experimente interesante. Copiii pot chiar voluntari să participe la finalul spectacolului.

Știința la faza - Un alt dintre spectacolele live, Science at the Stage angajează vizitatorii în experimente științifice, cum ar fi înghețarea folosind azot lichid și explozii de hidrogen. Există noi experimente făcute zilnic.

World Alive Aquarium- Acvariul găzduiește pescuitul de pe coasta de est a SUA și de la reciful Indo-Pacific. Sunt disponibile excursii ghidate cu educatori.

Broaște Fantastice- Această expoziție tematică super-erou care prezintă broaște vii demonstrează modul în care acești amfibieni au reușit să evolueze și să dezvolte noi strategii de supraviețuire a speciilor. Unele dintre aceste trăsături par a fi dintr-un film de știință!

Chestii tari- Vizitatorii pot experimenta un fenomen fizic folosind principii științifice precum mișcarea și gravitația. Vizitatorii pot folosi, de asemenea, energia vântului și să dezvolte forța super umană

Construirea proiectului- structurile de la casele copacilor la castele, poduri și baraje pot fi proiectate și proiectate de vizitatorii acestei expoziții care privește diverse stiluri arhitecturale.

Știința copilului- Acesta este un loc pentru copiii mai mici pentru a putea juca și a se juca într-un spațiu care este spațiu și conceput special pentru cei mici.

Descoperiți mai multe viață Biodiversitatea este explorată în acest laborator care permite experimentarea și explorarea interactivă. Această expoziție prezintă un rezervor de atingere cu crabi și urini și alte animale vii de la care elevii pot învăța.

IMAX- Acest teatru în cupole are trei înălțimi și are o lampă de proiecție și sunet surround 12,000-watt, care poate fi vizualizat din spațiul exterior.

Discovery Place Nature

Extensia Discovery Place Nature a organizației Charlotte lângă Freedom Park. Acest muzeu oferă expoziții interioare și exterioare care explorează natura și mediul. Hrănirile și întâlnirile cu animale, precum și plimbările ghidate prin natură și evenimente lunare speciale, cufundă vizitatorii în lumea naturală.

Naturalist Lab- Acest laborator este locul în care familiile sunt cufundate în natură și pot explora practic în aer liber practic. Veți putea examina plante, animale, roci și minerale, precum și unele comori și obiecte naționale pe care le puteți găsi în propria curte.

Marele nostru curte Această expoziție învață despre habitatele și animalele care pot fi găsite în curtea ta și sub pământ. Vizitatorii vor explora vremea și vor învăța cum să facă să plouă.

Fort Wild- Această expoziție în aer liber este o zonă de joacă care este realizată din materiale naturale precum lemnul masiv. Copiii sunt liberi să construiască forturi, să pună o piesă sau să alerge și să facă muzică. Un sat cu ciot de zână ocupă acest spațiu cu acces ușor la pădure și potecă naturală.

Pista Natura Paw Paw Parcurgeți traseul naturist Paw Paw Nature și explorați pădurea de anul 100, unde vizitatorii pot vedea adesea bufnițe, broaște țestoase, picătoare și extrase extraordinare de flori sălbatice.

Discovery Space Kids

Există două locații ale Discovery Space Kids - Huntersville și Rockingham.

Exponatele sunt concepute pentru copiii sub 10 și permit copiilor să învețe și să exploreze toate lucrurile pe care le pot face. Expozițiile sunt proiectate cu expoziții hand-on care imită situații din viața reală, cum ar fi magazinele alimentare, cabinetele medicilor, o barcă și alte locuri pentru a face muzeul să pară ca într-un oraș mic. Exponatele includ:

· Pot lucra

· Pot fi sănătos

· Pot să mă mișc

· Pot construi

· Pot explora sub apă

· Pot crește

· Pot crea

· Centrul orasului

· Grădina de învățare (în aer liber)

Educaţie

Discovery Place oferă excursii pe teren și resurse educaționale pentru comunitățile din Charlotte și nu numai. Ceea ce Discovery Place oferă celorlalte muzee, este Studioul de Educație și dedicația de a se asigura că educatorii continuă să aibă pregătire continuă și sprijin în predarea cursurilor STEM. Studioul de învățământ este disponibil pentru profesorii de clasele K-12 și se găsește adiacent la Discovery Place Science. Studioul oferă ateliere, consultări, coaching, institute de conducere și vitrine.

Discovery Place ajută școlile cu bariere de limbă. Există programe oferite care vor ajuta elevii preșcolari să-și îmbogățească vocabularul înainte de a intra în grădiniță, precum și programe de limbă dublă oferite copiilor.

Excursiile pe teren sunt oferite cu toate cele trei ramuri ale Discovery Place și cu un Ghid de educație, cu informații detaliate despre programele de călătorie pe teren oferite în anul școlar care poate fi descărcat de pe site-ul lor web. Sunt disponibile, de asemenea, cursuri de informare care fac convenabil să-i impacteze pe studenți cu știința din locația ta. Taberele de vară din toate cele trei locații sunt oferite anual și cu un program detaliat și taxe de înregistrare găsite online. Toate taberele sunt învățate de educatori calificați și sunt de zi întreagă cu îngrijire extinsă disponibilă. Taberele sunt disponibile pentru clasele k-8.

Fete în tulpină este un program special destinat fetelor din Discovery Place. Acest program scufundă fetele în proiecte științifice și STEM, unde vor participa la tabere, conținuturi, festivaluri și au asistență din partea femeilor din domeniul STEM.

Știința pe stânci- Acest program este destinat doar adulților 21 și peste. Acest eveniment are loc o dată pe lună, când vizitatorii ajung să viziteze muzeul după ore, să participe la concursuri de costume, să aibă DJ DJ locali care să ruleze muzică, băuturi pentru adulți și alte activități nebunești.

Workshops- Există mai multe programe de imersiune în săptămâna 6 disponibile la Discovery Place, care sunt proiectate pentru clasele 5-8. Unele dintre teme includ robotica, imprimarea 3D, disecția și anatomia umană.

Evenimente speciale- Găzduirea unei petreceri de naștere, a unei nunți sau a unei gale corporate poate fi făcută la Discovery Place Museums. Taxele de închiriere includ echipamente AV, mese, scaune și acces la muzeul pentru oaspeții dvs. Laboratoare, întâlniri cu animale, Slushies de vin cu azot lichid și alte activități pot fi adăugate pachetelor de închiriere pentru a transforma orice eveniment într-o ocazie plină de știință.

301 N. Tryon Street, Charlotte, Carolina de Nord, 28202, Telefon: 704-972-4934

Mai multe lucruri de făcut în Charlotte NC