Cabanele Chevy Chase Beach În Statul Washington

Cabanele Chevy Chase Beach sunt o fermecătoare stațiune de litoral cu vedere la Discovery Bay chiar în afara Port Townsend, WA, care oferă șapte frumoase căsuțe pe plajă, cu vederi uimitoare asupra golfului. Stațiunea pentru familii promite o retragere relaxantă, cu terenuri de crochet și groapă de potcoavă pentru recreere, precum și o serie de activități pe bază de apă pentru a vă bucura pe lac și este ideal situată la o scurtă distanță cu mașina de Port Townsend pentru a lua masa și alte forme de divertisment.

1. Cabane și apartamente Chevy Chase Beach


Cabinele de la plaja Chevy Chase oferă șapte bungalouri în stil cabană de tip plajă pre-chic, răspândite în jurul proprietății în localități izolate și sunt complet echipate pentru self-catering cu chicinete, zone de locuit confortabile și vederi superbe asupra golfului.

Cabană 4 este un refugiu de excepție în nord-vest, Cabin XNUMX este amplasat pe un clifftop cu vedere la golf și are un dormitor spațios cu pat king-size, baie privată cu cadă și duș și living separat și bucătărie complet utilată. O punte extinsă are vederi uluitoare asupra golfului Discovery și Munților Olimpici și este locul perfect pentru apusurile de soare.

Situată în fruntea traseului de pe plajă, cu vederi impresionante asupra golfului Discovery și Munților Olimpici, Cabin 6 este un refugiu cu două dormitoare, cu spații de locuit și spații de luat masa deschise, cu ferestre cu podea până la tavan, o bucătărie complet utilată și o punte frumoasă, cu grătar și facilități de luat masa în aer liber. Dormitorul oferă o dimensiune queen și două paturi twin, cu o pat suplimentară în camera de zi pentru oaspeți suplimentari și o baie 3 / 4 are cadă și duș.

Cabinele 7 și 10 sunt cabane fermecătoare cu studio cu vedere la grădină superioară și la munte. Aceste căsuțe confortabile sunt ideale pentru cuplurile care doresc o retragere liniștită și romantică în weekend și au paturi queen-size, băi private complete cu căzi pentru picioare cu gheare și dușuri și chicinete complet echipate cu microunde, mini-frigidere, prăjitoare de pâine și cafea.

2. Mai multe opțiuni de cazare


Construit în 1938 ca club de golf pentru terenuri de golf, clubhouse-ul numit în mod corespunzător oferă spații de cazare de lux, cu mari suprafețe de living și de luat masa, cu pardoseli originale de arțar, un imens șemineu cu gaz de piatră și vedere panoramică la Discovery Bay și Munții Olimpici.

Odată cu casa originală 1851 de la John Tukey, această superbă locuință a fost transformată într-un refugiu de lux pentru familii mici sau grupuri de prieteni care călătoresc împreună. Această reședință luminoasă și însorită dispune de trei dormitoare și două băi complete cu dușuri și băi, zone de living și loc de luat masa deschise, cu șemineu confortabil și bucătărie complet utilată, curte privată și punte din lemn expansivă, cu grătar și facilități de luat masa în aer liber.

Meadow House este un refugiu senin care a fost transformat complet dintr-o fermă clasică 1920s într-un refugiu fermecător, cu vederi bucolice asupra pajiștilor, iazurilor și pășunilor. Un paradis al observatorului de păsări, această cabană primitoare oferă spații de locuit în plan deschis, cu o bucătărie centrală și o zonă de luat masa, o sobă primitoare pentru arderea lemnului și un confortabil dormitor queen.

3. Nunți și întâlniri


Chevy Chase oferă coordonarea completă a evenimentelor pentru sărbători speciale, precum nunți, aniversări și adunări de familie. Istoricul cămin victorian 1889 și terenurile curată oferă un cadru magic, cu vederi impresionante asupra golfului Discovery și la poalele Olimpice, și fermecătoarele spații interioare cu un plan deschis, cu podele din lemn tare, ferestre de pe podea și plafon. Plaja privată cu nisip și pajița joasă pe fața plajei sunt un fundal idilic pentru o nuntă pe plajă, iar căsuțele promit o cazare confortabilă și relaxată pentru oaspeții petrecerii. Facilitățile interioare pot satisface până la oaspeți 50, iar evenimentele de corturi exterioare pot găzdui până la 125. Cabinele Chevy Chase oferă, de asemenea, o bucătărie comercială interioară, în scop de catering.

4. Planificați această vacanță


Chevy Chase Cabins este situat la doar 15 miles distanță de orașul Port Townsend, care este plin de o serie de restaurante, cafenele, magazine și alte atracții. Larry Scott Memorial Trail este o plimbare plăcută pe malul apei, care se deplasează de la malul portului Port Townsend până la capul de sud, chiar lângă Chevy Chase Cabins. Acest traseu bine îngrijit de opt mile este perfect pentru mersul pe jos, jogging, ciclism și alergare și are vederi pitorești ale lacului.

Înscrieți-vă în câteva istorii cu vizite la parcul de stat Fort Worden sau parcul de stat Fort Flagler, care sunt pline de locuri de interes și de explorat. Parcul de stat Fort Worden are câteva baterii de armă fascinante și forturi de pe deal, precum și două plaje frumoase, în timp ce Fort Flagler State Park este un fort militar stabilit în secolul 19, care se sprijină pe un bluff înalt cu vedere la Puget Sound și este înconjurat pe trei laturi de țărmul curat de apă sărată.

Înapoi la: escapade de weekend în statul Washington și cele mai bune locuri de vizitat 25 în statul Washington.

3710 S. Discovery Road, Port Townsend, WA 98368, Telefon: 360-385-1270, site-ul web