Comedie Arată În Minneapolis

Cel mai mare dintre orașele gemene și cel mai mare oraș din statul Minnesota în general, Minneapolis este cunoscut pentru viața nocturnă înfloritoare, arte performante și scene muzicale puternice și cultură diversă. De fapt, Minneapolis este pe locul doi doar la New York din punct de vedere al teatrului live pe cap de locuitor, cu numeroase trupe și producții diferite care pot fi găsite și savurate în toată orașul, inclusiv o mulțime de spectacole de comedie grozave.

Orașele gemene au întotdeauna o scenă de comedie cu adevărat puternică, rivalizând chiar cu cele din New York și Chicago. Mitch Hedberg, de exemplu, s-a născut în zonă, în timp ce aprecierile Maria Bamford și Nick Swardson și-au perfecționat abilitățile în cluburile și teatrele din Minneapolis. De asemenea, o mulțime de noi talente de comedie Minneapolis au crescut în rânduri recent, așa că întotdeauna este ceva nou și interesant de văzut în acest oraș. Lucruri de făcut în Minneapolis

Cele mai bune spectacole de comedie din Minneapolis

Există o mulțime de spectacole de comedie și cluburi grozave de vizitat în Minneapolis și în zona Twin Cities din jur. Niciodată nu vei fi scurt cu râsul în acest oraș și în fiecare seară este plin de opțiuni de comedie. Iată câteva detalii despre câteva dintre cele mai apreciate spectacole de comedie și hotspoturi ale Minneapolis.

1. Acme Comedy Company - 708 N 1st St, Minneapolis, MN 55401, Telefon: 612 338-6393

Pentru seri vii de comedie de partajare laterală în Minneapolis, nu pierdeți o oprire la Acme Comedy Company. În mod obișnuit clasat și clasat ca punct de comedie numărul unu în întreaga zonă Twin Cities, Acme Comedy Company este un favorit al fanilor și interpreților de comedie.

Eroi ai scenei precum Nick Dipaolo, Dana Gould și Hannibal Buress au apărut aici de-a lungul anilor, iar nopțile de microfon deschise se desfășoară și în fiecare zi de luni, ceea ce înseamnă că există întotdeauna o gamă largă de talent de văzut și de apreciat pe scena Acme-ului. Așadar, dacă doriți să prindeți un spectacol stand-up de la o vedetă națională consacrată sau să surprindeți următorul lucru înainte de a izbucni, acesta este locul unde trebuie.

2. The Corner Bar - 1501 Washington Ave S Minneapolis, MN 55418, Telefon: 612 339-4333

Cunoscut drept unul dintre primele locuri de relaxare Minneapolis, The Corner Bar este un loc minunat pentru ca oamenii să se întâlnească și pur și simplu să petreacă ceva timp de calitate într-un cadru confortabil. Jocurile sunt afișate pe televizoarele cu ecran mare în toată camera și sunt servite o mare varietate de băuturi și gustări, precum și unele spectacole de comedie de top.

În fiecare joi, vineri, sâmbătă și duminică seara, aici se desfășoară spectacolele Comedy Corner Underground, unele dintre ele fiind pe deplin libere pentru a fi privite. Datorită locației acestui bar în apropierea Universității din Minnesota, este un mare succes cu studenții, dar tot felul de oameni alcătuiesc mulțimile pline de comedie la acest articol popular. Spectacole deschise pentru microfon și concursuri se organizează în mod regulat.

3. Casa de comedie a lui Rick Bronson - 408 E Broadway, Bloomington, MN 55425, Telefon: 952-858-8558

Situată în faimosul Mall of America, Casa de comedie a lui Rick Bronson este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de o seară de râs, după o lungă zi de cumpărături în magazine. Cei mai buni comedianți din turismele din rețelele TV majore au toate caracteristicile acestui loc, cu spectacole care se desfășoară în fiecare zi.

Îmi plac Bobby Lee, Jay Pharoah, Bryan Callen și mulți alții au apărut pe scena House of Comedy în ultimii ani și acesta este cu siguranță unul dintre top-urile care vin dacă doriți să vedeți comedianți recunoscuți, care își interpretează cel mai recent și cel mai mare material. Evenimente speciale și ore fericite se desfășoară și în fiecare săptămână, iar locul oferă, de asemenea, gustări cu adevărat gustoase și o gamă largă de băuturi.

4. Dulono's Pizza - 118 N 4th St Minneapolis, MN 55401, Telefon: 612-767-9494

Situat în centrul orașului Minneapolis, s-ar putea să nu credeți imediat că Dulono’s Pizza ar putea fi un articol de comedie atât de mare. La exterior, pare o pizzerie obișnuită, dar acest loc este binecunoscut localnicilor din Minneapolis ca fiind un loc minunat pentru a vedea câteva spectacole de comedie hilară. La această comună plină de viață se desfășoară spectacole de muzică live și karaoke în fiecare săptămână, spectacole de comedie programate în mod regulat, cu talente locale aspirante, oferind și mult distracție.

Nopți deschise microfon se desfășoară și în fiecare săptămână, oferind oricui cu un spirit rapid o șansă de a-și arăta talentele de comedie de timp și de a încerca să-i facă pe băieți să râdă. Dacă doriți să combinați mâncarea gustoasă cu comedia la fel de delicioasă, acesta este locul unde trebuie.