Comedia Arată În San Antonio

Unul dintre cele mai mari orașe din întreaga SUA și al doilea ca mărime din statul Texas, San Antonio este o locație istorică cu o margine modernă. Cu atât de multe povești de spus și monumente uimitoare de văzut, San Antonio este o locație obligatorie de vizitat în Texas și este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din SUA, bine cunoscut pentru uimitoarea plimbare pe râul de-a lungul râului San Antonio, Alamo, Căsătorie. Insula și alte locații unice și repere care fac din acest oraș un loc atât de special.

Viața de noapte și divertismentul sunt o parte importantă a culturii San Antonio și nu este neobișnuit să vezi străzile orașului devenind și mai aglomerate după apusul soarelui. Cu milioane de turiști care vizitează în fiecare an, sunt multe de făcut după ore în San Antonio, inclusiv spectacole de muzică live, sport, teatru și comedie. Orașul găzduiește mai multe cluburi de comedie și multe comediante de turism din întreaga SUA și restul lumii se opresc adesea în San Antonio pentru câteva nopți. Lucruri de făcut în San Antonio

Cele mai bune spectacole de comedie din San Antonio

Dacă sunteți în căutarea oaselor voastre amuzante în orașul San Antonio, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni. Orașul găzduiește mai multe teatre și cluburi de comedie care prezintă spectacole de comedie care se împart aproape în fiecare noapte a săptămânii, tot anul. Iată câteva date de contact și scurte rezumări ale câtorva dintre cele mai îndrăgite puncte de comedie din San Antonio.

1. Laugh Out Loud Comedy Club - 618 Northwest Loop 410, San Antonio, TX 78216, Telefon: 210-541-8805

Laugh Out Loud Comedy Club s-a confruntat cu Rivercenter Comedy Club în ultimii ani pentru a deveni destinația de comedie numărul unu în San Antonio, iar până acum face o treabă uimitoare. Multe nume mari și acte principale din emisiuni TV și rețele populare precum Comedy Central și The Tonight Show au fost rezervate la acest loc în ultimii ani, care are o locație drăguță în suburbi, iar diverse evenimente speciale și vitrine de comedie sunt organizate aici pe o bază lunară de asemenea. Laugh Out Loud își propune, de asemenea, să ofere un amestec frumos de PG-13 și emisiuni R-evaluate, așa că consultați programul dacă doriți să aduceți alți oaspeți mai tineri.

2. Rivercenter Comedy Club - 849 E Commerce St, San Antonio, TX 78205, Telefon: 210-390-6073

Probabil primul club de comedie printre localnicii din San Antonio, Rivercenter este situat într-o locație excelentă de-a lungul celebrei plimbări pe râul San Antonio. Este una dintre cele mai vechi locații din oraș și aproape că poți simți istoria în ziduri când pășești pragul peste prag. O mulțime de comedianți cunoscuți la nivel național vor apărea în această locație în fiecare lună, cu multe talente locale apărând și aici pentru a-și testa seturile și abilitățile pe un public plin de viață. Dacă doriți să vedeți un comediant de top în San Antonio care joacă spectacole de stand-up sau de comedie improvizată, acesta este unul dintre cele mai bune locuri.

3. ComedySportz San Antonio - 11950 Starcrest Dr #210, San Antonio, TX 78247, Telefon: 210-338-0279

ComedySportz este un nume care ar trebui să fie familiar pentru majoritatea fanilor comediei. Acesta este un lanț național de cluburi de comedie specializate în comedie improvizată curată. Așa cum implică partea „Sportz” a acestui nume, acest loc are două echipe de comediști improvizați care concurează între ei pentru a vedea cine poate să râdă cel mai tare. Ambele echipe iau sugestii și idei din public și încearcă să-și creeze propriile melodii, scene, gag-uri și multe altele chiar din partea de sus a capului. O seară la ComedySportz este întotdeauna garantată a fi un moment minunat, iar unul dintre cele mai bune lucruri despre acest loc este că comedia este întotdeauna curată, astfel încât adolescenții și pre-adolescenții pot participa și participa la distracție.

4. Bexar Stage - 1203 Camden St, San Antonio, TX 78215, Telefon: 210-281-4259

Noul copil de pe bloc, Bexar Stage este un teatru de comedie înființat recent în San Antonio dedicat aproape în întregime formei de comedie improvizată. Locația a fost fondată de duo Dan Grimm și Tina Jackson, care au simțit nevoia unui nou loc de improvizație în San Antonio și au decis să își ducă visul la viață. Rezultatul a fost un adevărat câștigător până în prezent, cu numeroase spectacole și evenimente de comedie variate și hilarante fiind organizate aici, inclusiv spectacole cu totul unice, precum serile „Dunguns 'n Dargons”, inspirate de fantezie și mai multe comedii de improvizare clasică.