Lucruri Concordante De Făcut: Muzeul Hendrick Motorsports Și Team Shop

Situat în Concord, Carolina de Nord, Muzeul Hendrick Motorsports și Team Shop onorează istoria corporației Hendrick Motorsports, remarcată pentru succesul său ca principal proprietar de mașini NASCAR și șef de echipă. Hendrick Motorsports a fost fondată de Joseph Riddick Hendrick III, care s-a născut în 1949 și a crescut în apropierea comunității Palmer Springs, Virginia.

Istorie

Ca tânăr, Hendrick și-a dezvoltat o dragoste timpurie pentru reparații și curse de mașini, iar în timpul studiului de lucru la Raleigh, la Universitatea de Stat din Carolina de Nord și Westinghouse Electric Company, a deschis un dealership auto folosit cu partenerul de afaceri Mike Leith. După ce a lucrat ca manager al operațiunilor de import de mașini noi, de-a lungul primelor douăzeci de ani, Hendrick a achiziționat un dealer Chevrolet în Xennum, Bennettsville, South Carolina, devenind cel mai tânăr dealer Chevrolet din America la acea vreme. Succesul dealer-ului Bennettsville a dus la fondarea companiei Hendrick Motorsports în 1976 ca dealer auto, centru de coliziune și atelier de cursă. De la 1984, corporația și-a extins operațiunile la mai mult de francize 1984 cu amănuntul din statele 140, deținând onoarea ca cel mai mare grup privat de dealeri din Statele Unite. De-a lungul secolului 14th, dealership-ul și-a câștigat o reputație națională în calitate de proprietar de mașini NASCAR, câștigând un record record de campionate de proprietari de mașini 20 în prima divizie a ligii. În 12, corporația a înființat Fundația familială non-profit Hendrick, o organizație de divulgare filantropică dedicată cercetării în leucemie și susținerea pacienților cu cancer, care a lucrat cu Spitalul pentru copii Levine din Charlotte.

Expoziții și atracții permanente

Astăzi, magazinul original de curse Hendrick Motorsports este o instalație de pătrat 430,000 pătrată pe un lot 140-acre din Concord, Carolina de Nord, care angajează peste angajați 600 și lucrează cu patru echipe NASCAR Cup Chevrolet. Ca principal proprietar de mașini și șef de echipă în cadrul sportului, Hendrick este un inductiv în sala de renume a NASCAR și beneficiar al premiului Horatio Alger, al premiului de excelență Bill France și al premiului Automotive News Lifetime Achievement. Pe lângă Muzeul Hendrick Motorsports și Teamp Shop, magazinele de curse ale instalației sunt deschise publicului gratuit, în timpul orelor normale de funcționare.

Expozitiile muzeului integrează tehnologii video și multimedia de ultimă generație pentru a prezenta istoria Hendrick Motorsports și NASCAR printr-o varietate de artefacte afișate conectate la mașini și șoferi Hendrick notabili. În cadrul secțiunii tehnice a muzeului este prezentată o vitrină de piese auto și piese auto, evidențiind tehnologii și evoluții notabile. Sunt afișate o varietate de artefacte notabile, inclusiv mașinile care au câștigat Daytona 500 și Brickyard 500 conduse de renumitul șofer NASCAR Jeff Gordon. Alte artefacte notabile includ mașina „Iron Man” a lui Terry Labonte și Lumina Chevy folosită în lungmetraj Zilele de Thunder. Un autoturism explodat prezintă componentele individuale utilizate la construcția unei mașini de curse 200mph NEXTEL Cup, în timp ce un Zona șoferului prezintă articole legate de drivere NASCAR Hendrick notabile precum Dale Earnhardt Jr., Jimmie Johnson și Casey Mears. Sunt afișate și afișaje de cască și costume de incendiu, împreună cu un afișaj de replici la scară 1: 24th pentru fiecare mașină condusă de corporație în cursele NASCAR.

În plus față de exponatele muzeului, vizitatorii pot vizita, de asemenea, mai multe zone de vizionare la Hendrick Motorsports, pentru a surprinde imagini de restaurare a automobilelor și pregătirea echipei NASCAR la această unitate. De asemenea, sunt prevăzute camere video ale operațiunilor din alte zone ale complexului. A Magazinul echipei Hendrick este, de asemenea, oferit în cadrul instalației, stocând o mare varietate de suveniruri și obiecte de colecție legate de șoferii echipei Hendrick NASCAR, cum ar fi Mark Martin, Kasey Kahne și Chase Elliott. De asemenea, sunt vândute modele de îmbrăcăminte de curse și diecast.

Programe și evenimente în desfășurare

Hendrick Motorsports se angajează să sprijine activ comunitatea Concord printr-o varietate de programe și organizații de informare. În plus față de organizația Hendrick Family Foundation, compania supraveghează fundația non-profit Chase Elliott, care oferă asistență financiară organizațiilor caritabile axate pe îmbunătățirea longevității și a calității vieții pentru rezidenții din zonă. Fundația Jimmie Johnson a contribuit, de asemenea, cu peste 9.5 milioane de dolari în donații către organizațiile de caritate K-12 pentru educație publică, în principal prin activitatea sa cu inițiativa Grantului Campionilor Jimmie Johnson. Hendrick Motorsports este, de asemenea, o organizație parteneră cu o serie de mărci, corporații și organizații naționale, inclusiv Mountain Dew, SunEnergy, Lowe's și UniFirst. O serie de evenimente speciale anuale sunt prezentate la complex pe tot parcursul anului, inclusiv un Hendrick Motorsports Fan Fest, în mai, organizat împreună cu săptămâna de curse a lui Charlotte Motor Speedway. Evenimentul prezintă apariții ale șoferilor NASCAR Sprint Cup Series și activități de familie pentru vizitatorii de toate vârstele. De asemenea, evenimentele sunt organizate împreună cu cursele majore de-a lungul anului la Charlotte Motor Speedway.

4425-4471 Papa Joe Hendrick Blvd, Concord, NC, Telefon: 877-467-4890

Mai multe lucruri de făcut în Concord, NC