Statiuni Connecticut: Manor House Inn

Manor House Inn se află în Norfolk, Connecticut. Hanul funcționează ca un mic mic dejun și aproape de centrul orașului. La doar o distanță scurtă sunt locații muzicale, cumpărături, mese și activități în aer liber, care completează luxul confortabil al oaspeților când vor vizita Manor House. Hanul a câștigat premiul de a fi cel mai bun din Connecticut mulți ani la rând.

cazari

Manor House Inn are atât camere cât și apartamente ca cazare potențială.

Există șapte apartamente disponibile pentru nopți la Inn - The Spofford, The Victorian, The Clemens, The English Garden, Morgan, The Country French și The Lincoln. Apartamentele sunt dotate fie cu un pat king size, fie cu un pat queen. Unele dintre apartamentele mai mari au și balcoane private. Alte facilități potențiale includ șeminee cu gaz, căzi cu hidromasaj, lucarne, dușuri de gresie și zone de relaxare confortabile.

Există, de asemenea, două camere de lux - Le Chambre și Audubon. Camerele au un pat complet sau Queen, și fie un duș de mers sau un duș și o cadă cu gheare,

Toate spațiile de cazare de la Han sunt nefumători.

Mic dejun

În timp ce Manor House Inn nu oferă mese toată ziua, ei servesc micul dejun. Micul dejun se face cu cât mai multe produse locale proaspete. Unele dintre produsele locale utilizate sunt ierburi, brânză, gemuri, produse, ouă și sirop de arțar dulce. Micul dejun începe la 7: 30 am cu cafea și ceai proaspete, iar mâncarea iese pe mesele private între 8: 30 am și 10: 00 am. Unii favoriți ai oaspeților au fost toast-ul francez și frittata de sparanghel. Personalul de la Han este încântat să lucreze cu alergii alimentare și preferințe, inclusiv fără gluten, vegetarieni, vegani și multe altele.

Activitati

Zona din jurul Manor House Inn este plină de activități.

Norfolk are o mare varietate de locuri de muzică de talie mondială. Există Infinity Hall Norfolk, care a fost construită în 1883 și restaurată în 2007. Site-ul poate reține persoane 300 și susține concerte cu un sistem de sunet de top. Infinity Hall are, de asemenea, un restaurant în stil bistro pentru ca oaspeții să poată lua masa fie înainte, în timpul, fie după un spectacol. O altă opțiune muzicală este Festivalul de muzică de cameră Norfolk, care are loc atât seara de vineri cât și sâmbătă, în iulie și august. Concertele sunt susținute în Music Shed local și sunt prezenți studenți absolvenți din zona locală. Festivalul are, de asemenea, concerte gratuite joi seara și sâmbătă dimineața vara.

Oaspeții hanului care se bucură de drumeții pot accesa trei parcuri diferite de stat, precum și 6000 acri de terenuri forestiere publice nu departe de teren. În apropiere se află parcul de stat din Muntele Haystack, parcul de stat Campbell Falls, parcul de stat Dennis Hills și pădurea de munte mare. Aceste zone oferă cascade, munți, trasee de drumeție și multe altele. Majoritatea traseelor ​​sunt perfect bune pentru drumeții începători sau chiar pentru copii mai mici. Părinții pot aduce un cărucior sau un buggy, astfel încât copiii să se poată bucura și de trasee.

Pentru activități acvatice, oaspeții pot vizita localul Wood Creek Pond pentru canotaj, caiac sau îmbarcare cu padoc. Există, de asemenea, Twin Lakes, care este amplasat în munți, și cunoscut pentru renumitele sale posibilități de pescuit păstrăv păstrăv în întregul stat Connecticut.

Există, de asemenea, multe activități culturale diverse. Muzeul Norman Rockwell este un favorit al familiei, la fel și grădina botanică din Berkshire. Oaspeții pot vizita, de asemenea, sala de ceai Harney și Sons, care este același ceai care se servește zilnic cu micul dejun.

Cumpărături

Există multe zone comerciale din zona Norfolk. În timp ce zona este cunoscută pentru oportunități unice de antichități, există, de asemenea, o varietate de magazine de artizanat, mall-uri de desfacere, librării și galerii de artă. Există Compania de Comerț Housatonic, cu antichități, artă plastică și o patiserie, sau Woodbury din apropiere, căreia i s-a dat porecla de „capitala antică a statului”. Oaspeții hanului pot petrece ore întregi rătăcind prin magazine.

Degustări de vin

Unul dintre lucrurile pentru care este cunoscută zona locală este o cantitate diferită de oferte de vin. Conacul este poreclit „traseul vinului” din cauza numeroaselor oferte de vin pe care vizitatorii le pot explora. Sunset Meadow Vineyards este unul dintre cele mai bune, făcând recent lista celor mai bune vinuri 101 din Statele Unite. Podgoria este deschisă tot timpul anului și oferă pereche de ciocolată. Un alt vinar local este, de asemenea, primul care a fost înființat în statul Connecticut, Haight Brown Vineyard. Această podgorie este de asemenea deschisă pe tot parcursul anului și oferă atât pereche de brânză și ciocolată, cât și cursuri de educație a vinului.

69 Maple Avenue, Norfolk, CT, 06058, Telefon: 860-542-5690

Mai multe stațiuni din Connecticut