Croaziere Costco - Sfaturi Pentru Rezervări Și Călătorii

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi

De asemenea, croazierele oferă avantaje unice suplimentare, precum prezența multor facilități și caracteristici de lux la bordul fiecărei nave. Călătoria cu o linie de croazieră de bună calitate este în esență ca să trăiești într-o stațiune de lux, completată cu posibilități fine de mese, divertisment live, piscine, spa, jocuri, activități și multe altele. În esență, o croazieră este o plăcere non-stop din prima secundă a călătoriei dvs. până la ultima, dar costul croazierelor se poate adăuga rapid, așa că este vital să căutați în jurul dvs. dacă doriți să economisiți bani.

Dacă sunteți în căutarea celor mai tari oferte de croaziere și a celor mai bune prețuri pentru croazierele din întreaga lume, s-ar putea să fiți surprinși să aflați că Costco este unul dintre numele de top pentru a alege. Costco, care are locații de vânzare cu amănuntul în întreaga lume, este, în general, asociat cu mâncare de mare valoare, dar are, de asemenea, o ofertă extinsă de călătorie. Costco Travel, agenția de turism a mărcii Costco, oferă unele dintre cele mai bune prețuri de croazieră imaginabile.

Rezervare croaziere cu Costco

Rezervarea croazierelor cu Costco nu ar putea fi mai ușoară. Site-ul companiei oferă un sistem ușor de navigat și extrem de intuitiv, permițându-vă să căutați după linie, destinație, data de plecare, durata și multe altele. De acolo, vi se va prezenta o listă de croaziere din linii de vârf și puteți utiliza filtre și opțiuni de căutare suplimentare pentru a restrânge rezultatele și pentru a găsi croaziera potrivită pentru dvs. De asemenea, puteți căuta croaziere după diverse categorii, cum ar fi „Croaziere mondiale” sau „Croaziere sub $ 799” sau chiar „Croaziere de ultimă oră” dacă doriți o ofertă și sperați să scăpați în următoarele săptămâni.

Costco, ca toate site-urile și platformele de căutare pentru croaziere bune, oferă toate liniile mari de croaziere. Vă puteți aștepta să găsiți toate cele mai populare nume aici, inclusiv Disney Cruise Line, Norwegian Cruise Line, Croaziere cu cristale, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean Cruises și multe altele. Cu atât de multe nume grozave din care să alegi, îți este garantat să descoperi croaziera viselor tale.

Orice tip de croazieră, de la croaziere europene pe râu până la tururi transatlantice și excursii prin Caraibe, este oferit cu Costco, așa că, indiferent de fel de croazieră ai în minte, o vei putea găsi cu această companie. De asemenea, Costco derulează o mulțime de oferte extraordinare pe tot parcursul anului și ține la curent cu cele mai recente evenimente și oferte din întreaga industrie a croazierelor, făcând economii pentru dvs., clientul. Veți găsi doar promoții pe timp limitat și oferte speciale de la multe linii mari de croaziere prin Costco, în special în perioadele mari de vânzări precum Black Friday și Crăciunul.

Avantajele rezervării unei croaziere cu Costco

Am văzut că rezervarea unei croaziere prin Costco este un proces foarte simplu și simplu, dar are și multe alte avantaje unice. Desigur, va trebui să vă alăturați unui membru Costco pentru a profita la maxim de toate aceste avantaje grozave, dar cu siguranță merită costul adăugat. De fapt, economiile pe care le faci în prima ta croazieră vor fi mai mult decât mari pentru a acoperi taxa de membru inițială și multe altele. Dacă începeți să rezervați mai multe croaziere prin Costco, veți vedea stivele de economii.

Mulți experți în croaziere apreciază Costco ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a rezerva o croazieră datorită ofertelor excelente și avantajelor unice ale companiei. Care sunt aceste beneficii? Ei bine, Costco vă oferă, în esență, economii la croaziere sub formă de credite de bord. În loc să oferi reduceri directe la tariful de croazieră, vi se va acorda un rabat sub formă de credit pentru a cheltui la bordul navei. Acest lucru poate fi folosit pe tot felul de lucruri, de la activități la mese, masaje, băuturi și multe altele. Unul dintre cele mai bune lucruri despre sistemul de credit naval Costco este acela că nu trebuie să vă faceți griji când îl utilizați sau îl pierdeți.

Mulți alți furnizori de croaziere vă obligă să cheltuiți tot creditul în timpul croazierei, ștergând orice numerar rămas la final, dar Costco vă va permite de fapt să rambursați acești bani direct în bancă sau sub forma unui „Card Costco Cash”, care este esențial ca un certificat cadou pe care îl puteți folosi la orice produse Costco. Așadar, dacă doriți să obțineți cele mai mari economii, puteți alege să cheltuiți ușor la bordul navei și să puneți la dispoziție banii în plus. Beneficiile suplimentare pentru rezervarea cu Costco includ gratuit cum ar fi sticlele de vin atunci când vii la bord și mese gratuite sau experiențe culinare pe toată durata croazierei tale.