Crater Of Diamonds Park Park, Arkansas

Ați dorit vreodată să săpați pentru diamante? Dacă da, atunci parcul de stat Crater of Diamonds este locul de pornire, deoarece este singurul site de producție de diamante cu acces public din lume. Așa este, orice diamante pe care le găsiți aici sunt toate pentru a lua; este un bufet cu diamante care vă poate săpa. Fii pregătit, în timp ce vei explora 37.5 acri de crater vulcanic erodat vechi, al optulea ca mărime din lume. Situl este situat în județul Pike, Arkansas, în apropiere de Murfreesboro și situat peste o țeavă vulcanică lamproită care are peste 95 milioane de ani.

Pământul care poartă diamantele este ararat în mod regulat o dată pe lună, care, alături de un pic de ajutor de la intemperii, aduce diamantele la suprafața solului și în așteptarea dornică a multor aventurieri de vânătoare de diamante.

Indiferent de valoarea descoperirilor de către vizitatori, parcul menține o politică strictă de păstrare a găsitorilor. Există o taxă mică de intrare, dar copiii sub vârsta de șase ani pot participa gratuit.

Parcul are o multitudine de pietre diferite și pietre semi-prețioase care așteaptă să fie descoperite. Nu trece nici o zi că un diamant nu este descoperit de către un vânător de diamante în devenire și de când 1972 th peste 29,000 diamante au fost săpate aici. În acest an, 2017, un adolescent, Kalel Langford a descoperit un diamant 7.4 de maro maro închis, pe care a continuat să îl numească „Superman’s Diamond” și este evaluat la aproximativ jumătate de milion de dolari.

Site-ul a fost transformat într-un parc de stat în 1972. Înainte de aceasta, site-ul era utilizat ca atracție turistică de către Arkansas Diamond Company și Ozark Diamond Mines Corporation, iar vânătorii de diamante făceau descoperiri aici încă de la 1906. Prima descoperire de diamante pe acest site a fost de John Huddleston, care era proprietarul acelei proprietăți la acea vreme; el este prima persoană din afara Africii de Sud care a descoperit diamante la sursa lor în acest mod.

Unul dintre cele mai faimoase site-uri descoperite a fost Shirley Strawn din 1990. Shirley a găsit un diamant extrem de rar și incolor, care este considerat de experți ca fiind complet impecabil și a fost primul diamant din Arkansas care a fost clasat perfect de Institutul Geologic al Americii. Acest diamant uimitor a fost numit Diamond Strawn Wagner după fondatorul său și poate fi vizualizat la Diamond Discovery Center; centrul include, de asemenea, un Hall of Fame al vânătorului de diamante, unde sunt păstrate imagini cu alte descoperiri valoroase. Parcul oferă câteva alte lucruri de făcut în afară de vânătoarea de diamante, cum ar fi plimbări prin natură, descoperire de animale sălbatice, pescuit și mese.

Nu sunt doar diamante pe care te poți aștepta să le găsești aici, parcul are, de asemenea, aproximativ 40 diferite tipuri de minerale, precum și o serie întreagă de roci semiprețioase, cum ar fi granat, cuarț, jasp, ametist și multe altele. Personalul parcului vă va identifica găsirea și vă va oferi un certificat gratuit. Aceasta este cu adevărat bijuteria strălucitoare în coroana industriei turistice americane.

Mai multe lucruri de făcut în Arkansas