Cure Farm Organic, Boulder, Colorado

Cure Organic Farm este o fermă mică de administrare a familiei, chiar în afara Boulder, care cultivă o varietate de legume, ierburi și flori ecologice și le distribuie în restaurantele locale, piețe și magazine agricole. Amplasată pe 12 acri la șase mile în afara Boulder, ferma găzduiește o serie de animale, inclusiv porci de patrimoniu Berkshire și Mangalitsa, o turmă de găini și rațe și mai multe stupi de albine, precum și o mare varietate de certificări USDA culturi organice de legume, ierburi, fructe și flori. Fondată de Anne și Paul Cure în 2005, Cure Organic Farm este dedicată utilizării metodelor durabile pentru a ajuta la menținerea unui ecosistem ferme sănătos care contribuie la o comunitate sănătoasă.

1. Culturi și creșterea animalelor


Cure Organic Farm cultivă sute de soiuri de legume, ierburi și flori de fructe organice și de sezon certificate de USDA. Culturile fructifere includ mere, caise, cireșe, piersici, pere, prune și căpșuni, iar culturile de flori includ Agrostemma, Bachelor Buttons, Clopotele Irlandei, Susans Black Eyed, Cosmos, Snap Dragons, mazăre dulce, floarea-soarelui, Zinnias și alte soiuri de flori. Culturile din plante includ busuioc, cilantro, mărar, mentă, oregano, pătrunjel, tarhon, cimbru. Culturile de legume variază de la varza de broccoli și Bruxel până la varză, praz, fasole și roșii, printre altele.

Cure Organic Farm fermează, de asemenea, o varietate de animale cu o filozofie de gestionare holistică a animalelor, care include pășunatul rotativ, creșterea pășunilor și hrănirea organică. Ferma găzduiește oile Rambouillet care sunt crescute pentru carne și lână, porci moștenitori Berkshire și Mangalitsa, găini ouătoare și rațe și mai multe stupi de albine. De asemenea, ferma achiziționează carne de vită naturală hrănită cu iarbă și pui întregi crescuți organic de Câmpia de Est Natural Foods Coop.

2. Programe de învățământ


Cure Organic Farm se angajează să angajeze și să încurajeze comunitatea din jur cu o varietate de oportunități de a afla mai multe despre agricultura și agricultura locală și despre multe moduri în care joacă un rol vital în menținerea unui ecosistem sănătos. Ferma oferă o serie de programe educaționale, tabere și clase, incluzând programe de voluntariat, excursii la fermă, clase și o tabără fermă unică pentru copii.

Clasele includ gemuri de vară, unde participanții fac și iau acasă borcane de gem și murături de legume mixte și murături de castraveți, unde vizitatorii învață să culeagă o varietate de legume și castraveți și să le ia acasă, împreună cu rețete și tehnici de decapare. Alte clase includ învățarea la piersici și roșii și prepararea salsei.

Ferma oferă tururi speciale la fermă, unde vizitatorii pot asista la agricultură și să experimenteze modul în care produsele alimentare sunt produse de la fermă la masă. Turul fermei include vite, producție de legume, bazine hidrografice și sănătate sau management holistic.

Tabăra „Farm’s Kids” oferă oportunități pentru copii cu vârste între șase și nouă ani de a experimenta lucrările unei ferme mici, ecologice, minunile lumii naturale, precum și posibilitățile și potențialul acestora. Copiii din tabără învață totul despre grădinăritul organic, inclusiv cum și când să plantăm semințele, elementele de bază ale îngrijirii animalelor din fermă, inclusiv hrănirea, compostarea și colectarea ouălor și satisfacția de a produce mâncare bună și de a trăi un stil de viață sănătos. Alte activități din tabăra fermei includ fabricarea și plantarea paturilor, compostarea, udarea, udarea, recoltarea și observarea. De asemenea, copiii învață să gătească cu mâncare cultivată din câmpurile fermei primare. Activitățile care implică animale de fermă includ hrana porcilor, hrănirea și udarea rațelor și puii, colectarea ouălor de pui, reumplerea cutiilor de cuiburi și observarea stupilor de albine. Activitățile de artă și meșteșuguri includ păstrarea jurnalelor naturii, învățarea realizării de păpuși din stocuri de porumb, mobilele și colajele cu obiecte găsite în fermă, cum ar fi lână de oaie, pene și fagure și timbre vegetale. Copiii se pot bucura de povești, cântece și spectacole de păpuși la umbra pomilor fructiferi în timpul căldurii zilei. De asemenea, copiii participă la proiecte precum săparea șanțurilor de irigație și a graficelor de identificare a semințelor, iar în fiecare săptămână de tabără se încheie cu o adunare de camping și personal pentru a împărtăși un prânz somptuos pregătit cu mâncare adunată de copii.

3. Informații pentru vizitatori


Cure Organic Farm este situat la 7416 Valmont Road din Boulder și este deschis publicului pentru a-l vizita și a se bucura. Ferma are un magazin Farm care este deschis de miercuri până duminică, mai până în decembrie și vinde produse ecologice certificate sezoniere, inclusiv fructe, flori, ierburi și legume. Alte alimente care se vând în magazin includ ouă proaspete, miere din stupii Fermei și lână de la oi. Produsele și produsele sunt recoltate în fiecare marți, miercuri și vineri pentru magazin.

Înapoi la: Lucruri amuzante de făcut în Boulder, CO

7416 Valmont Road, Boulder, Colorado 80301, site-ul web, Telefon: 303-666-6397