Cypress Valley Canopy Tours - Cazare În Spicewood, Tx

Cypress Valley Canopy Tours este o companie de aventuri care oferă o serie de excursii distractive cu căptușeală cu fermoar prin baldachinul copacilor, precum și spații de cazare unice sub formă de case de copaci, iaurturi și un Ranch House. Amplasate în sus în copaci frumoși chiparoși, casele de copaci pot găzdui doi până la patru oaspeți și se uită printre copacii unde dansează licuricii și Casa Ranch poate dormi până la 14. Locuințele sunt complet echipate cu aparate, frigidere și ustensile pentru self-catering, iar activitățile din zonă includ excursii cu căptușeală cu fermoar, plimbări prin natură, drumeții, ciclism montan și observarea păsărilor.

Cazari oaspete

Cypress Valley Canopy Tours oferă unități de cazare unice, sub formă de case de copaci, iaurturi și un Ranch House.

Construit în jurul unui vechi trunchi de chiparos, cu copacul din centru, Lofthaven II este un frumos dormitor rotund, cu un pat cu baldachin romantic în lenjerie confortabilă, scaune de răchită și un pridvor învelit cu masă, scaune și un hamac. Casa de copaci are un mic dejun cu mini-frigider, filtru de cafea și cuptor de prăjit. O baie privată oferă duș, toaletă și toaletă, iar oaspeții au acces la baie, care are o cadă plină de cascadă.

Amplasat deasupra râpei pârâului, lângă o cascada mică, The Nest are două dormitoare cu aer condiționat / încălzit, cu o regină și două paturi twin, și un mic salon de lectură, cu un scaun cu sac de dormitor convertibil în regină, pentru oaspeți suplimentari. O chicinetă și o zonă de luat masa au o masă și scaune mari, precum și un frigider, o tigaie electrică, un cuptor de prăjit și un aparat de cafea și este ideal pentru self-catering. Oaspeții se pot clăti sub stele cu un duș exterior, un pod mic face legătura cuibului de o baie privată cu cadă / duș și o punte în aer liber are o masă și un scaun pentru relaxare.

Ienuparul si salcia sunt doua camere single-powered cu solar, cu case de copaci, cu vederi frumoase asupra pârâului acoperit de chiparos. Fiecare locuință are un pat queen-size, mici punți exterioare cu o masă mică și scaune și acces la băi comune cu dușuri cu energie solară. Fiecare casă de copaci are aparat de cafea și acces ușor la micul lac, piscină, mese de picnic și grătar.

Ranch House de cinci dormitoare este o închiriere de vacanță confortabilă, cu vederi frumoase asemănătoare copacilor. Casa Ranch are patru dormitoare, unul principal și trei secunde cu un singur rege, două paturi queen-size și, respectiv, două paturi. Dormitorul principal are o baie privată, cu duș, și o cadă jacuzzi plină de cascadă și trei băi complete au dușuri, deșerturi și toalete. O cameră de zi spațioasă, deschisă, oferă canapele confortabile și o zonă de bar, iar o bucătărie gourmet complet echipată are aparate de ultimă generație, două frigidere mari cu două gemuri, o sobă profesională pe gaz și o insulă cu măcelărie. O bibliotecă complet dotată oferă o multitudine de materiale de citit, iar punțile complete în aer liber au mobilier confortabil și vederi frumoase.

Masă

Locuințele de pe proprietate au bucătării self-catering cu toate aparatele necesare pentru gătit și cină.

Facilități și agrement

Cypress Valley Canopy Tours oferă o serie de activități, excursii cu căptușeală cu fermoar, plimbări prin natură, drumeții, ciclism montan și observarea păsărilor. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de picnic, grătar și explorând zona înconjurătoare.

1223 S Paleface RR, Spicewood, TX, 78669, site-ul web, Telefon: 512-264-8880

Mai multe Hoteluri Tree House