Locurile De Nuntă Din Dallas: Castelul De La Rockwall

Situat în Dallas-Fort Worth Metroplex din Texas, Castelul din Rockwall este un loc unic de evenimente și funcții, înconjurat de 10 acri de grădini și terenuri curată, care oferă un loc spectaculos pentru ceremonii și recepții romantice de nuntă. Cu peste 8,000 metri pătrați de spațiu elegant și sofisticat, cu arhitectură și design frumos lucrate, The Castle at Rockwall oferă locații atât pentru ceremonii cât și pentru recepții într-un singur loc și promite să lase o impresie de durată. Caracteristicile semnăturii ale site-ului includ o sală mare, o sală de banchet elegantă, o capelă intimă pentru ceremonii și o verandă acoperită pentru petreceri de cocktail, precum și câteva locații mai mici pentru adunări mai intime. Proprietatea are, de asemenea, un foișor în aer liber frumos amenajat, un pub în stil englezesc, cu o cabină foto, vestiare bine amenajate atât pentru mireasă cât și pentru mire și mai multe săli de recepție cu șeminee din piatră, balcoane ornamentate și amenajare minuțioasă.

Facilitati

Castelul de la Rockwall oferă mai multe spații interioare și în aer liber, care pot fi utilizate pentru ceremonii intime și petreceri de cocktail relaxate, precum și recepții grandioase și bile luxuriante de gală. Spațiile în aer liber includ o verandă acoperită înconjurată de peisaje frumos îngrijite și o zonă în umbră în aer liber pentru ceremonii speciale; o zonă de grădină în aer liber, cu vederi spectaculoase ca fundal pentru servicii în aer liber; și un frumos foișor pentru ceremonii intime și oportunități fotografice unice.

Capela are tavane înalte cu bolți, ferestre mari care inundă interioare cu lumină naturală, bănci din lemn și un alt altar intim pentru ceremonii intime de până la oaspeții 64. Sala Mare este o zonă de recepție minunată, cu tavane înalte, grinzi întunecate, din lemn și pereți de culoare crem și este perfectă pentru recepțiile de până la oaspeții 200. Sala de banchete este ideală pentru mese festive și oferă detalii complexe, ferestre mari care inundă interioare cu lumină naturală și ușile franceze care se deschid pe o terasă în aer liber.

Servicii

Castelul de la Rockwall oferă o varietate de facilități și servicii cu închirierea locației, inclusiv amenajarea și curățarea site-ului, o suită de mireasă frumos destinată pentru ca mireasa și petrecerea ei să le folosească înainte de marele eveniment, un camera mirelui pentru mire și petrecerea sa, o echipă de planificare și management de evenimente care să aibă grijă de fiecare detaliu și de asigurare de răspundere civilă. Facilitățile suplimentare includ mese, scaune, o cabină foto, lenjerii și o listă preferată de furnizori pentru servicii precum catering și băuturi, muzică și divertisment, aranjamente florale și corporație, fotografie și videografie.

Serviciile suplimentare includ închirieri de cai și căruciori, un fotobooth wireless care poate fi încărcat pe rețelele de socializare, reduceri la hoteluri locale, opt ore de acoperire în ziua nunții, o ședință foto de o oră la castel pentru logodnă sau fotografii de mireasă și imagini terminate 500. .

Catering

Castelul de la Rockwall folosește echipa de catering internă, Culinary Art Catering, care oferă pachete de alimentație și băuturi la fața locului, care se potrivesc fiecărui buget și gust, începând de la stații de tip bufet și mersuri cu majordom până la mese pline pentru până la 350 de oaspeți. Pachetele de catering variază de la pachetele esențiale până la cele de lux, precum și o selecție de liste de vinuri, pachete de baruri și consum, dintre care să alegeți.

Informatii generale

Castelul de la Rockwall este situat la 2071 Clem Rd Extension din Rockwall, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă o parcare gratuită pentru oaspeți.

2071 Clem Rd Ext, Rockwall, TX 75087, Telefon: 469-702-1222

Mai multe locuri de nuntă în Dallas, Lucruri de făcut în Dallas