Locurile De Nunta Dallas: Lumen

Lumen este un hotel elegant de tip boutique, amplasat de-a lungul unei bulevarde mărginite de copaci, în cartierul Dallas 'Highland Park, care oferă spații de cazare elegante, facilități de lux și facilități și un loc frumos pentru ceremonii și recepții romantice de nuntă. Odată un motel fermecător 1960s, The Lumen a fost transformat într-un refugiu de lux, completat de un restaurant premiat, o piscină încălzită și un sundeck pe acoperiș sezonier, un centru de fitness și spații interioare și exterioare pentru evenimente și funcții speciale. Situat convenabil peste drum de Universitatea Metodistă de Sud (SMU), Lumen poate găzdui o varietate de evenimente, de la nunți și recepții de cocktailuri până la zile de naștere, reînnoire a voturilor și multe altele, și se află la o scurtă distanță de mașină de energia vibrantă din Downtown Dallas .

Facilitati

Lumen dispune de 1,500 metri pătrați de spațiu pentru evenimente interioare și peste 4,800 metri pătrați de spațiu funcțional în aer liber pentru sărbători intime, precum nunți, ceremonii și recepții de până la oaspeți 100. Sala principală de bal poate găzdui până la oaspeți 100 pentru mese și dansuri așezate și are tavane înalte, draperii de pluș și pardoseli covoare, în timp ce spațiile exterioare pot fi folosite pentru ceremonii și petreceri de cocktail sub stele. Sezlongul de pe acoperișul sezonier poate fi folosit și pentru recepții de cocktailuri pentru până la oaspeții 90, precum și puntea de lângă înotul încălzit, ambele cu vederi frumoase asupra orașului. Oaspeții se pot bucura de ospitalitatea plină de grație, de cazare și facilități excepționale și de serviciile apreciate ale hotelului înainte și după eveniment.

Servicii

Empire Room oferă o varietate de servicii cu închirierea locului și includ servicii de catering și băuturi de către Joules Catering, inclusiv personal de serviciu profesional și barmani. De asemenea, site-ul furnizează o listă preferată de furnizori pentru alte servicii, cum ar fi aranjamente florale, lenjerie de corp și lenjerii, prăjituri de nuntă și servicii de tăiere a tortului, fotografie și videografie și multe altele.

Catering

Empire Room folosește echipa de catering internă, Joules Catering, care oferă pachete de alimentație și băuturi la fața locului, care se potrivesc fiecărui buget și gust, începând de la stațiile de tip bufet și de mormărețe de tip majordom până la mese pline.

Informatii generale

Empire Room se află la 6101 Hillcrest Avenue din Dallas, este accesibilă în scaun cu rotile și oferă parcare pentru auto și valet lângă intrarea hotelului. Situat la doar câțiva pași de South Methodist University (SMU), The Lumen se află la câțiva pași de numeroase restaurante și magazine din cartier și la doar câteva minute distanță de districtul de arte Dallas, cel mai semnificativ district al artelor din țară. Hotelul este, de asemenea, aproape de centrul orașului Dallas, care găzduiește multe restaurante și magazine unice, spa și centre de fitness, galerii de artă, muzee, teatre și alte divertisment.

6101 Hillcrest Ave, Dallas, TX 75205, Telefon: 214-247-2132

Mai multe locuri de nuntă în Dallas, Lucruri de făcut în Dallas