Locuri De Nunta Dallas: Ocazii La Stone River

Ocazii de la Stone River este un loc all-inclusive în apropiere de Dallas, care oferă o varietate de evenimente și sărbători unice, de la ceremonii romantice și nunți intime, până la recepții luxoase și bile elegante de gală. În mod convenabil, situat la o scurtă distanță cu mașina la est de Dallas, în afara I-30, locul oferă spații interioare și exterioare frumos amenajate pentru funcții de până la oaspeți 220, precum și oferă o varietate de pachete și servicii all-inclusive pentru a asigura o problemă eveniment gratuit.

Facilitati

Oportunitățile de la Stone River oferă spații interioare și exterioare frumos amenajate, de la o sală elegantă de recepție decorată în nuanțe moi de crem și alb până la un foișor destul de în aer liber pentru ceremonii romantice cu vedere la grădini. Sala de recepție poate găzdui până la oaspeți 250 pentru cină și dans așezat și are un balcon cu vedere la cameră pentru fotografii. Capela are o scară plină de grajd, care este ideală pentru intrări minunate și oportunități excepționale de fotografie, iar curtea amenajată are un foișor frumos și un iaz liniștit și are vedere la grădinile și terenul de golf Stone River. Zona în aer liber a curții și foișorului poate găzdui până la oaspeții 250 pentru ceremonii și reînnoirea voturilor și poate fi folosită în timpul zilei sau seara devreme.

Pachete și servicii

Ocazii la Stone River oferă o varietate de pachete pentru fiecare buget și gust. Pachetul Chapel or Gazebo Ceremony include utilizarea apartamentelor de mireasă elegante pentru schimbare și relaxare, o capelă complet decorată cu candelabre de cristal, huse pentru șezut cu șampanie albă, mese pentru registru și cadouri, un șevalet portret, mese de cocktail frumos drapate cu lenjerie fină și un coordonator profesional de nuntă pentru facilitarea repetiției și a ceremoniei

Pachetele de primire includ configurarea și curățarea locului, scaune Chiavari din mahon, lenjerie de masă și piese de centru frumoase, personal de serviciu profesional, pansament pentru mesele de tip bufet, iluminat specializat, un serviciu de tăiere a prăjiturilor și de ultimă generație. Sistem de sunet Bose, mașină de ceață și lumini cu laser. Opțiunile suplimentare includ o fântână de ciocolată, o masă cu prăjituri și mile, o masă de bomboane, căpșuni acoperite cu ciocolată, deserturi asortate, popcorn și masă de pumn, sau o masă cu cip Tex-Mex. În acest pachet este inclus și un paznic de securitate la fața locului pe durata evenimentului, diverse pachete de baruri și catering, precum și barmani și chelneri certificate.

Catering

Ocaziile de la Stone River oferă pachete de alimentație și băuturi la fața locului pentru a se potrivi cu fiecare buget și gust, de la livrarea de alimente până la servicii complete, inclusiv lenjerie de masă, piese centrale, suprapuneri și personal de serviciu. Pachetele de catering includ The Simple Occasion, The Superb Occasion, The Simply Elegant Occasion și The Ultimate Occasion, care variază de la servicii de catering esențiale și articole de masă acrilice standard până la catering de lux cu obiecte de argint și personal de serviciu profesionist, cu tuxed.

Informatii generale

Ocazii la Stone River se află la 1250 FM2453 în orașul Royse, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă o parcare amplă, gratuită și sigură pentru oaspeți.

1250 FM2453, Royse City, TX 75189, Telefon: 214-674-0818

Mai multe locuri de nuntă în Dallas, Lucruri de făcut în Dallas