Data Ideilor Pentru Iubitorii De Bbq: Moe'S Original Bar B Que

Moe's Original Bar B Que este locul în care oamenii merg să se bucure de mâncarea autentică a sufletului sudic într-un mediu relaxat. Trei prieteni din Alabama, Ben Gilbert, Mike Fernandez și Jeff Kennedy, sunt creierul din spatele lui Moe. Învățarea cum să se ardă cărnile ar duce în cele din urmă la o dorință de a împărtăși dragostea rădăcinilor lor sudice prin mâncare bună. Moe's Original Bar B Que a evoluat de la un mic concert de catering din 2001 în mai multe locații din Statele Unite. Moe's continuă să aibă o următoare loială de oameni care se bucură de mâncare autentică din sud.

Orele restaurantului

Moe's Original Bar B Que este o franciză națională. Drept urmare, orele de funcționare pentru fiecare locație vor varia.

Rezervari

Nu sunt necesare rezervări la Moe's Original Bar B Que.

Meniul

Meniurile de la Moe's Original Bar B Que variază în funcție de locație. În general, Moe’s oferă un meniu solid cu sufletul sudic, în stil Alabama. Pentru oferte specifice de meniu în funcție de locație, vizitați site-ul Moe Original Bar B Que.

Ofertele de meniu includ:

· Munchies - Nachos, aripi, degete de pui, murături prăjite și multe altele pentru a începe.

· Sandwich-uri - Sunt disponibile mai multe sandwich-uri, servite pe un pâine prăjită cu două părți - carne de porc trasă, pui afumat, curcan sau carne de vită, tofu afumat, legături fierbinți ale lui Moe și multe altele.

· Platouri și Combos - Platouri de carne servite cu pâine de porumb și două părți

· coaste - Platou sau coaste mici sau mari pentru 2.

· fete - Un sortiment de laturi în stil sudic, cum ar fi brânză mac n ', scobă marinată și salată de cartofi.

· Doar carne - Comandați doar carnea după lire sau raft.

· Copii - Un meniu simplu cu sandvișuri sau coșuri cu cartofi prăjiți.

· Fără gluten și lactate - Acestea sunt meniuri care oferă o listă cu toate elementele care sunt fie fără gluten sau fără lactate.

Moe's Original Gear

Cumpărați o varietate de articole precum pălării, tricouri, șorțuri, etc. cu sigla oficială a lui Moe Original B B Que. În acest moment, articolele de cumpărare nu pot fi comandate online. Pentru a efectua o comandă, sunați (970) 306-7322. Articolele sunt expediate săptămânal.

Catering

Moe's Original Bar B Que oferă servicii de catering pentru evenimente mari și mici. Toate cererile de catering sunt gestionate la nivel local. Astfel, cei interesați de serviciile de catering sunt sfătuiți să contacteze Original Bar B Que de la Moe pentru localități specifice. Moe oferă servicii de catering, precum „The Off Off”, care pur și simplu pregătește mâncarea pentru eveniment și, de asemenea, „Serviciul complet”, unde Moe nu doar pregătește mâncarea, ci și găzduiește un eveniment.

Adresa

Moe's Original Bar B Que este o franciză care operează locații în toate Statele Unite, și în curând în Mexic, cu o nouă locație de deschidere în Mexico City.

Mai multe lucruri de făcut în mobil