Excursie De O Zi La Martha’S Vineyard Din Boston

În general considerată locul de naștere al Statelor Unite moderne, Noua Anglie este o regiune care merită cu siguranță să fie vizitată. Plină de orașe de coastă fermecătoare, situri istorice fascinante, plaje frumoase și stancoase, restaurante superbe cu fructe de mare, faruri minunate și multe altele, New England este o destinație idilică de vacanță pentru familii, grupuri de prieteni, cupluri și multe altele.

Mulți călători care se îndreaptă spre Noua Anglie tind să se bazeze în Boston. Cel mai mare oraș din regiune de departe, Boston este un loc minunat pentru a interacționa cu adevărat cu moștenirea și istoria New England. Orașul găzduiește unele dintre cele mai iconice repere din întreaga regiune și a jucat un rol cheie în dezvoltarea Noii Anglii și a restului Statelor Unite. Este, de asemenea, o locație minunată pentru a porni în excursii de o zi din New England.

Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Boston pe care le poți face este la Martha's Vineyard. Martha's Vineyard este o mică insulă fermecătoare aflată în Oceanul Atlantic, la o distanță scurtă la sud de Cape Cod. A fost o retragere populară de vară pentru New Englanders de multe generații, plină de case destul de mici, plaje cu nisip, repere interesante și faruri frumoase. Iată cum să planificați călătoria perfectă de o zi de la Boston la Martha's Vineyard.

Ajungând la Martha's Vineyard din Boston

Există mai multe opțiuni de călătorie diferite pentru oricine planifică o excursie de o zi de la Boston la Martha's Vineyard, iar opțiunea pe care o alegeți va depinde de bugetul și nevoile dvs. Puteți ajunge la Martha's Vineyard din Boston cu avionul, mașina sau transportul în comun.

Ajungând la Martha's Vineyard din Boston cu avionul

Zborurile pleacă direct de la Aeroportul Internațional Boston Logan către Aeroportul Martha's Vineyard. Dacă sunt rezervate în avans, aceste zboruri pot fi destul de accesibile și reprezintă cea mai rapidă cale de a ajunge pe insulă, însă trebuie să luați în considerare timpul necesar pentru a ajunge la și de la aeroporturi și pentru a trece prin check-in și securitate.

În total, zborul de la aeroportul BOS către MVY durează aproximativ 40 minute, deci este un zbor foarte rapid. Zborurile rulează de dimineața devreme până seara târziu în fiecare zi, în special vara, astfel încât puteți organiza o excursie de o zi întreagă la Martha's Vineyard din Boston bazându-vă doar pe călătorii aeriene pentru a ajunge acolo și înapoi.

Cum ajungeți la Martha's Vineyard din Boston cu mașina

Cei care doresc să-și ia propriul vehicul sau o mașină de închiriat la Martha's Vineyard vor trebui mai întâi să conducă spre Cape Cod și să ajungă la Falmouth. Falmouth se află la aproximativ 78 mile distanță de Boston, astfel încât puteți ajunge acolo în aproximativ o oră și jumătate sau mai puțin, în funcție de trafic și condiții.

După ce ajungi la Falmouth, poți prinde bacul spre Martha's Vineyard. Serviciile de feribot către această insulă pleacă și de la Hyannis, dar călătoria este mai scurtă dacă călătorești prin Falmouth pe Woods Hole - Vineyard Haven Ferry.

Cum ajungeți la Martha's Vineyard din Boston cu transportul în comun

Cei care se bazează pe transportul public pentru a ajunge la Martha's Vineyard din Boston vor urma o călătorie similară cu cei care aleg să conducă. În vară, trenul CapeFLYER circulă la sfârșit de săptămână de la gara de sud din Boston până la Hyannis și oferă o mulțime de confort și facilități la bord, inclusiv Wi-Fi gratuit.

Există, de asemenea, autobuze pe tot parcursul anului care pornesc atât de la terminalul South Station cât și de la Aeroportul Internațional Boston Logan, direct la terminalul de feribot Woods Hole. Indiferent dacă alegeți să luați autobuzul sau trenul, va trebui totuși să prindeți feribotul spre insula, iar întregul timp al călătoriei poate fi mai mare de 3-4 ore.

Informații importante și lucruri de făcut la Martha's Vineyard

- Cel mai bun moment pentru a vizita Martha's Vineyard - Dacă sunteți destul de flexibil cu datele și orele pentru călătoria dvs. de Martha's Vineyard, vizita la sfârșitul primăverii sau la începutul toamnei este o opțiune bună. Alegerea unor luni precum aprilie, mai sau septembrie pentru călătoria dvs. vă permite să evitați marile aglomerații turistice care tind să se acumuleze în lunile de vară. Dacă, totuși, doriți să aveți cele mai mari șanse de vreme bună și nu vă deranjează să vă ocupați de mulțime, călătoriile în iulie sau august este o opțiune excelentă.

- Vizitați obiectivele turistice - Unele dintre cele mai importante repere pentru a vizita în timpul călătoriei dvs. de Martha's Vineyard includ caruselul iconic Flying Horses, care este încă în funcțiune, la mulți ani de la construcția sa, și Farul Gay Head, care se deschide pentru tururi publice în timpul vara. Între timp, iubitorii de natură ar trebui să facă un tur în jurul pădurii de stat Manuel F. Correllus, în timp ce cei interesați să se întâlnească cu unii localnici ar trebui să facă o plimbare în jurul Edgartown.

- Petreceți ceva timp pe plajă - Oricine se îndreaptă spre Martha's Vineyard pentru o simplă odihnă și relaxare ar trebui să se oprească la Katama Beach, cunoscută și sub numele de South Beach, pentru unele dintre cele mai moale nisip și cele mai bune vederi de pe insulă. Puteți, de asemenea, să vă îndreptați către Joseph Sylvia State Beach, care parcurge aproximativ 2 km în total. Lucy Vincent Beach este situat în partea de sud-vest a insulei.