Golful Calului Mort

Lăsați acest nume să se rostogolească doar în jurul gurii pentru un minut; nu creează doar o imagine de frumusețe și seninătate? Nu? Să presupunem că nu; nici nu ar trebui. Locul este un morman de gunoi. Literalmente!

Golful a câștigat un nivel de notorietate în rândul exploratorilor urbani, din cauza faptului că este cel mai murdar, cel mai dărăpănat, neîngrijit, dezafectat și uitat de grămada de gunoi din toată New York. Se presupune că este un parc național, întrucât este sub supravegherea NPS și o parte din zona de agrement național Gateway, care este o serie de campinguri, zone umede și monumente din estul Brooklyn, Queens și New Jersey.

Aceasta ar putea fi singura plajă din America, chiar dacă într-o duminică caldă de vară, te poți aștepta, pe bună dreptate, să fii singurul vizitator. Nisipul este saturat de sticlă spulberată, până când un val se rostogolește, acesta joacă un hohot de moarte zgâlțâind peste sticlele sparte. Este o serenadă ciudată și scârțâitoare și, cu siguranță, puțin înfricoșătoare. Sticlele au colectat de-a lungul anilor folosirea golfului ca gunoi de gunoi și nu sunt chiar cel mai ciudat lucru pe care te poți aștepta să îl găsești într-o vizită aici.

Dead Horse Bay își ia numele de la faptul că a fost cândva adiacentă unei fabrici de lipici și puteți găsi încă o piatră de moară care a fost folosită pentru măcinarea oaselor de cal de-a lungul traseului Millstone, care se desfășoară de-a lungul golf. La fel de bine cu sticla care întinde plaja, așteptați-vă să întâlniți o mulțime de oase de cal albite de soare, care au durat până în zilele noastre.

Pentru a accesa golful, mai întâi trebuie să pășești prin niște căi verzi verzi, luxuriante și verzi și nu durează mult timp să se estompeze zgomotele traficului și poți să uiți aproape că ești în New York, și să nu mai vorbim de Brooklyn. Cu toate acestea, iluzia este spulberată ca paharul de la picioarele tale în timp ce ieși din verdeața pe plajă.

Alte descoperiri interesante de-a lungul țărmurilor nisipoase ale golfului sunt probabil să includă bărci abandonate sau în uz, carcasele de crab, gunoiul vechi - aproape arheologic - din anii trecuți și poate, dacă aveți noroc, o tăiere zdrențiată din 1899 Brooklyn Daily Eagle în pe care Theodore Roosevelt a numit-o insula „o pacoste de cel mai rău fel”.

Dead Horse Bay ne poate învăța foarte multe despre umanitate; a suferit daune colaterale neprevăzute din mai multe industrii diferite. A existat chiar o încercare de a folosi gunoiul amasat pentru a construi și extinde masa de teren. Reprezentând straturile și straturile de după gândire în planificarea orașului, este o afluență, suficient de scăzută pentru a fi în afara minții! Este un monument al rezultatului lipsei de previziune.

Cu toate acestea, chiar și în coșul de gunoi există o strălucire de speranță care poate fi văzută de perechea potrivită de ochi. Unii ajung să se minuneze de frumusețea repugnantei sale, în timp ce alții ajung să adune curiozități ciudate și bucăți din coșul de gunoi pentru a fi repurizate și folosite în proiectele de artă New Wave. Întrucât este puțin probabil ca plaja să fie curățată oricând în curând și nu există niciodată cozi, puteți să vă faceți timp pentru a bifa aceasta pe lista de găleată.