Statiuni Delaware: Hotel Rehoboth

Hotel Rehoboth este o destinație turistică uimitoare în Rehoboth Beach, Delaware. Vizitatorii se pot bucura de experiențe unice la cumpărături, acces gratuit la navetă pe plajă și o varietate de apartamente de lux.

Camere și apartamente

Cu camere și apartamente 52, Hotel Rehoboth are dotări elegante, dotări moderne și lenjerie de pat confortabilă. Fiecare cameră conține băi din granit, produse de baie specializate și un mini-frigider.

Ofertele hotelului cu o cameră includ Camere Deluxe.

Deluxe Queen Queen - Camerele Deluxe Double Queen oferă spațiul 400 de metri pătrați. Camerele duble queen se potrivesc confortabil la patru oaspeți și includ două paturi de dimensiuni queen. Deluxe Queen Queen poate fi rezervată cu vedere spre est sau cu vedere la Lake Avenue.

Deluxe King - Cu 400 metri pătrați de spațiu, camerele King King pot găzdui până la doi oaspeți. Aceste camere includ un pat king-size și o zonă de relaxare separată. Oaspeții pot rezerva camere cu vedere la Lake Avenue sau la plaja Rehoboth.

Regele S-Deluxe - Camera King S-Deluxe are 300 metri pătrați de spațiu. Camera include un pat king-size și poate găzdui până la doi oaspeți. Oaspeții din această cameră se pot bucura, de asemenea, de un balcon cu scaune în aer liber.

Pentru mai mult spațiu, oaspeții pot rezerva, de asemenea, una dintre camerele de dimensiuni ale suitei hotelului.

Cameră de hotel cu dimensiuni duble Queen Suite - Camera dublă Suite Queen Queen Hotel este peste 525sf și poate găzdui confortabil patru oaspeți. Aceste camere oferă două paturi queen-size și o zonă de living. Oaspeții pot rezerva o cameră dublă cu două paturi Queen Suite, fără balcon, balcon deschis sau balcon privat.

Cameră hotel King cu dimensiune suită - Camera King King Suite Suite are 525 metri pătrați de spațiu și poate găzdui până la doi oaspeți. Aceste camere oferă un pat king-size și o zonă de living. Oaspeții pot rezerva o cameră King Suite cu dimensiuni, fără balcon sau cu balcon deschis.

Hotelul Rehoboth oferă și apartamente.

Suite King Studio - King Studio Suite oferă 450 metri pătrați de spațiu. Aceste camere pot găzdui până la doi oaspeți. Acestea includ un duș, un șemineu și un dormitor separat. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de o terasă în aer liber, cu vedere la oraș.

Premier Suite - Premier Suite cu două camere King este cea mai mare dintre ofertele Hotelului Rehoboth, la 650 metri pătrați. Această suită include două băi, două televizoare și un șemineu electric. Dormitorul separat conține un pat king-size.

Hotelul Rehoboth oferă, de asemenea, cazare cu acces ADA. Aceste camere includ dușuri de intrare.

Masă

Oaspeții hotelului Rehoboth se pot bucura de mese la Lupo Italian Kitchen. Bucătăria italiană Lupo servește gustări tradiționale, paste de casă și o varietate de antene. Acest restaurant oferă, de asemenea, o listă de vinuri extinsă. Barul Lupo Italian Kitchen oferă o varietate de băuturi, precum și aperitive ușoare. Locuri în aer liber sunt disponibile de sezon.

Hotelul Rehoboth oferă, de asemenea, un mic dejun continental, vin și brânză gratuite și prăjituri în hol.

Nunți, Reuniuni și Facilități de conferințe

Locația pitorească și facilitățile hotelului Rehoboth o fac ideală pentru întâlniri mici.

Oaspeții care doresc să rezerve un eveniment vor primi servicii de la personalul de planificare a evenimentelor de la hotel. În plus, Hotel Rehoboth oferă un centru de afaceri cu calculatoare, servicii de fax și servicii de copiere, ceea ce face hotelul ideal pentru întâlniri de afaceri.

Întregul hotel echipat cu o varietate de echipamente tehnologice și audio-vizuale, iar serviciile de catering de la bucătarii de la Hotel Rehoboth sunt disponibile pentru orice eveniment.

Cuplurile își pot face visele din ziua nunții la Hotel Rehoboth. Hotelul oferă o serie de locuri interioare și exterioare, care sunt perfecte pentru nunți de orice estetică, inclusiv plaja în sine. Hotelul oferă servicii culinare și coordonarea ceremoniei de către un planificator de evenimente la fața locului.

Lucruri de făcut în apropiere

Zona Rehoboth Beach are multe de oferit vizitatorilor Hotelului Rehoboth.

Zona înconjurătoare oferă mai multe terenuri de golf, inclusiv terenul de golf Bayside, Bear Trap Dunes și Heritage Inn & Golf Club. Hotelul Rehoboth se va ocupa de transportul către și de pe aceste site-uri.

Downtown Rehoboth oferă, de asemenea, numeroase oportunități de cumpărături. La hotel, oaspeții pot cumpăra haine și cadouri de la Mod Cottage sau Cleo's Boutique, în timp ce Tanger Outlet este destinația ideală pentru cumpărături de lux.

Înot, drumeție și pescuit sunt disponibile la unul dintre mai multe parcuri de stat din apropiere. Ciclism, caiac și plimbare cu barca sunt, de asemenea, activități preferate în zonă.

Pentru divertisment suplimentar, oaspeții se pot orienta către Teatrul Clear Space. Acest loc oferă muzicale și piese de înaltă calitate, precum și ateliere de teatru. Rehoboth Beach Theatre of the Arts prezintă, de asemenea, concerte, spectacole de comedie și piese de teatru.

247 Rehoboth Ave, Rehoboth Beach, DE 19971, Telefon: 877-247-7346

Mai multe stațiuni din Connecticut