Delmarva Board Sport Adventures În Rehoboth Beach, Delaware

Delmarva Board Sport Adventures este una dintre cele mai bune companii de aventură pentru paddleboarding și windsurfing din Delaware. Populare și foarte apreciate pentru experiența lor de căpătâi stand-up, sunt clasate #1 în domeniul lor și dețin toate certificările relevante, permițându-vă să vă bucurați de aventura pe apă cu liniște sufletească completă. Din păcate, din cauza reglementărilor de asigurare, non-înotătorii nu pot angaja echipamente pentru sporturi nautice la Delmarva.

1. Servicii


· Inchiriere - Delmarva oferă plăci de padel, caiace și planșe de windsurfing pentru închiriere de la perioade de timp de până la 1 sau 2 ore până la o săptămână.

· Excursii ghidate - Începătorii și familiile pot opta pentru excursii ghidate care încep cu o lecție. Participanții trebuie să aibă un echilibru bun și să aibă experiență de înot.

· Recomandări - Pentru consilierii cu experiență, compania face recomandări cu privire la locații sigure pentru paddleboarding.

· Monitorizarea vremii -Delmarva urmărește cu strictețe prognoza meteo pentru a verifica dacă vremea va veni în calea unei aventuri programate de paddleboarding.

· Programare de activități - Orice călătorie care nu poate avea loc din cauza condițiilor meteorologice este programată.

· Accesorii de siguranță - Compania oferă câteva articole esențiale pe care poate ați uitat să le împachetați. Alte articole, cum ar fi un pachet uscat pentru telefoane mobile, o curea de siguranță pentru ochelari de soare și protecție solară, pot fi adăugate atunci când faceți rezervarea.

· Serviciu de salvare - Delmarva oferă servicii de salvare pentru clienți pentru o taxă de $ 50.

· Serviciu de livrare - Plăcuțele și caiacele pot fi livrate în orașele din județul Sussex din sudul Delaware pentru o taxă de $ 25. Unele dintre principalele centre de închiriere și tururi ghidate ale companiei sunt la Bay Resort Motel, râul Broadkill din Milton și Broad Creek Laurel.

· Vânzări fără taxe - Showroom-ul Delmarva din Rehoboth Beach vinde palete fără taxe pe care clienții le pot încerca înainte de a alege să investească în propriile echipamente.

2. Planificați-vă vizita


Taxe de închiriere

· Închirierile cu paletă încep de la $ 25 timp de o oră până la $ 185 timp de o săptămână.

· Un caiac cu autoservire costă $ 20 pe oră și $ 175 timp de o săptămână, în timp ce kayak-ul în autoservire costă $ 25 pentru o oră și $ 195 pentru o săptămână.

· Windsurfrentals - Un echipament de instructori cu lecții profesionale costă 150 $ pentru ore 2 sau $ 275 pentru ore 4. Doar platforma de instructor fără lecții începe de la $ 75 pentru 4 ore și continuă până la $ 325 timp de o săptămână.

Taxele de daune sunt aplicabile în cazul în care echipamentul este perforat sau deteriorat, iar paginile pierdute sau rupte sunt de asemenea percepute de către client.

Rezervari

Delmarva acceptă rezervări online și rezervări prin telefon; este necesar un card de credit.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Rehoboth Beach, DE

Delmarva Board Sport Adventures, 19470 Coastal Hwy #5, Rehoboth Beach, Delaware 19971, site-ul web, Telefon: 302-260-9008