Destinaţii

Destinaţii - Lucruri De Făcut În Jamaica: Rose Hall

Lucruri De Făcut În Jamaica: Rose Hall

Rose Hall, înconjurat de plaje însorite, dealuri verzi și mări strălucitoare, oferă multe opțiuni diferite pentru activități de agrement pentru oaspeții săi. Viața în comunitatea stațiunii Rose Hall din Caraibe este una dintre cele mai dorite din toate Indiile de Vest.

Destinaţii - Burl'S Creek - Locul De Desfășurare A Evenimentelor În Aer Liber Din Canada

Burl'S Creek - Locul De Desfășurare A Evenimentelor În Aer Liber Din Canada

Există anumite locuri și motive pentru evenimente din întreaga lume care au devenit pur și simplu iconice în inimile minților de milioane de oameni.

Destinaţii - Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Cairo, Egipt

Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Cairo, Egipt

În Cairo există o serie de muzee și clădiri cu scopul specific de a furniza informații despre istoria și cultura Cairo. Există, de asemenea, multe caracteristici arhitecturale unice și frumoase care pot fi găsite în peisajul deșert dur.

Destinaţii - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Jamaica - Montego Bay, Vremea Pe Tot Parcursul Anului

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Jamaica - Montego Bay, Vremea Pe Tot Parcursul Anului

Golful Montego are temperaturi calde și plăcute pe tot parcursul anului și se schimbă puțin temperaturile de la lună la lună. Datorită climatului său calm și a cerului albastru, sezonul maxim pentru Montego Bay și toată Jamaica este între lunile ianuarie și martie.

Destinaţii - Arțar Din Canada - Siropul De Arțar Pur Din Canada

Arțar Din Canada - Siropul De Arțar Pur Din Canada

Când ne gândim la Canada, există anumite imagini clasice care vin în minte.

Destinaţii - 25 Cele Mai Bune Castele Din Scoția

25 Cele Mai Bune Castele Din Scoția

Indiferent de locul în care vă aflați, castelele sunt o parte integrantă a peisajului scoțian. Experții cred că Scoția a fost cândva acasă la mai mult de castele 3000 și, deși unele dintre ele au dispărut de mult, rămân mai mult decât suficiente pentru a menține vizitatorii ocupați.

Destinaţii - Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Seattle

Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Seattle

Fie că plănuiți o călătorie rapidă de weekend, o nuntă sau o vacanță mai lungă în familie, în Seattle nu vă veți plictisi niciodată. Orașul oferă atracții gratuite, parcuri frumoase, muzee și cafenele unice.

Destinaţii - Lucruri De Făcut În Canada: Insectariumul Montreal

Lucruri De Făcut În Canada: Insectariumul Montreal

Insectariumul de la Montreal scufundă vizitatorii într-o lume necunoscută și fascinantă, unde pot afla totul despre insecte - campionii naturii. Insectariumul este unul dintre cele mai mari din America de Nord și găzduiește mai mult de exemplare 250,000, atât vii, cât și naturalizate.

Destinaţii - Lucrurile De Pe Insula Vancouver: Castelul Craigdarroch

Lucrurile De Pe Insula Vancouver: Castelul Craigdarroch

Castelul Craigdarroch de pe insula Vancouver este cu adevărat o experiență victoriană. Acesta servește ca un exemplu excelent de „castel de bonanță”, care este un nume pentru casele masive construite pentru antreprenori care s-au îmbogățit în perioada industrială.

Destinaţii - Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Olympia, Wa

Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Olympia, Wa

Capitala statului Washington, Olympia este un oraș fermecător de mărime mijlocie din Pacificul de Nord-Vest, cu un simț atractiv al orașului mic și o frumusețe naturală incredibilă în toată zona înconjurătoare.

Destinaţii - 6 Best St Martin Beaches

6 Best St Martin Beaches

Există atât de multe insule frumoase de vizitat peste tot în Caraibe și poate fi atât de dificil să găsești cea potrivită pentru tine.

Destinaţii - 5 Best Malta Beaches

5 Best Malta Beaches

Europa găzduiește unele dintre cele mai populare destinații turistice din lume și este ușor de înțeles de ce. Lucrul minunat despre Europa este varietatea ei.

Destinaţii - The Dreamcatcher In San Juan

The Dreamcatcher In San Juan

Dreamcatcher este un hotel vegetarian fermecător în cartierul fermecător al Ocean Park din San Juan.

Destinaţii - Bazinele De Stațiune 15 Uimitoare În Maldive

Bazinele De Stațiune 15 Uimitoare În Maldive

Unde mergi pentru o vacanță la piscină și plajă de o viață? Gândiți-vă că Maldivele, unde stațiunile oferă piscine incredibile, cu vedere la plajă și ocean.

Destinaţii - Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Irlanda 25

Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Irlanda 25

O națiune insulă mică din nord-vestul Europei, Irlanda este plină de atracții uimitoare. Faimoasa frumoasă peisaj aduce vizitatori din întreaga lume, care ajung să experimenteze munții impresionanți, stânci înfășurate, terenuri agricole și terenuri de turba fascinante.

Destinaţii - Excursie De Zi 10 În Italia

Excursie De Zi 10 În Italia

Există câteva țări uimitoare în toată Europa, fiecare cu farmecele și avantajele sale. Regatul Unit, de exemplu, găzduiește câteva țări frumoase și castele și ruine istorice fascinante. Franța găzduiește bucătărie de clasă mondială și orașe uimitoare precum Paris și Lyon.

Destinaţii - Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Carolina De Nord

Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 25 În Carolina De Nord

Carolina de Nord este un loc minunat pentru a vă relaxa și a explora indiferent de situația în care se află interesele voastre. Geografia statului variază de la orașe aglomerate, aglomerate, până la munți falnici până la plaje, lacuri, faruri și insule Outer Banks.

Destinaţii - 5 Cele Mai Bune Plaje Din Grenada

5 Cele Mai Bune Plaje Din Grenada

Toată lumea visează să viziteze Caraibe, această regiune fiind acasă la unele dintre cele mai uluitoare și frumoase insule din lume.

Destinaţii - Cele Mai Bune Placi Prietenoase Pentru Câini Din 25 Din SUA

Cele Mai Bune Placi Prietenoase Pentru Câini Din 25 Din SUA

Câinilor le place să viziteze plaja la fel de mult ca noi, iar în unele cazuri, le place și mai mult. În calitate de proprietar de animale de companie, puține lucruri sunt mai bune decât o plajă frumoasă, care vă întâmpină cățelul dvs.

Destinaţii - Porcul - Pe Plajă În Dorset, Anglia

Porcul - Pe Plajă În Dorset, Anglia

Porcul - pe plajă este o conacă frumos restaurată din secolul 16, amplasată într-un cătun pitoresc, cu vedere spre golful Studland.