The Dreamcatcher In San Juan

Dreamcatcher este un hotel vegetarian fermecător în cartierul fermecător al Ocean Park din San Juan. La doar câțiva pași de plajă și la o scurtă plimbare de centrul vibrant din Condado, unicul mic dejun și mic dejun oferă camere și apartamente bine amenajate și decorate individual, un mic dejun vegetarian cu trei feluri delicioase și facilități moderne.

Oaspeții se pot bucura de o serie de activități în timpul șederii lor, de la cursuri de yoga și meditație, la îmbarcare cu paddle, excursii cu aventuri în natură și excursii turistice. Hanul oferă, de asemenea, biciclete pentru explorarea cartierului, iar orașul din apropiere Condado găzduiește o varietate de buticuri, cafenele, restaurante, piețe, magazine și spa-uri. Orașul istoric Old San Juan se află la scurtă distanță cu mașina de Inn, precum și de aeroport.

Cazari oaspete

Dreamcatcher dispune de o selecție de camere și apartamente frumos amenajate, dotate cu corp eclectic și mobilier confortabil, fiecare exudându-și caracterul și farmecul. Trei camere, și anume The Glass Cottage, Yogi și Artistul, au o baie, iar cinci dintre camere, și anume The Muse, Elizabeth, The Sanctuary, The Bohemian și The Poet, au băile lor private. Celelalte patru cazări sunt apartamente de lux, și anume The Tropicalia, The Dreamcatcher, The Goddess și The Gentleman. Toate camerele și apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, lenjerii și prosoape proaspete, uscător de păr, fier și fier de călcat, produse pentru băi organice, seifuri în cameră și internet wireless gratuit.

Glass Cottage este o cameră mică, în stil mansardă, cu un pat dublu în lenjerie proaspătă și o baie comună cu un duș interior și exterior, o toaletă individuală și toaletă. Artistul are un pat dublu, un birou și un scaun și o baie comună cu un duș interior și exterior, o toaletă și toaletă. Yogi este puțin mai mare decât Cottage de sticlă și Artistul cu un pat queen-size și un hamac, și o baie comună cu un duș interior și exterior, o toaletă și toaletă.

Poetul are un pat queen-size, birou și scaun. Această cameră are o baie privată cu duș dublu și duș. Boemia oferă un pat queen-size, o baie privată cu duș, un dulap complet și o terasă privată cu duș în exterior și hamac. Sanctuarul are o terasă privată cu un duș în aer liber, un pat queen-size și baie privată, cu duș de călătorie și vanitate unică și hamac pentru oaspeții suplimentari.

O cameră spațioasă care poate găzdui trei oaspeți, Elizabeth are un pat queen-size și un pat dublu, o baie privată cu toaletă și un duș interior, un hamac pentru oaspeți suplimentari și o terasă privată cu duș în aer liber.

Proiectată de artistul local Tropical Depression, The Muse este o suită frumoasă, care oferă un pat queen-size, o baie privată cu duș și vanitate unică, un hamac pentru oaspeți în plus și un dulap de tip walk-in.

Această suită spațioasă a gentlemen’s poate găzdui până la trei oaspeți și are un pat queen-size și un pat dublu, o baie privată acoperită în aer liber cu toaletă și duș și o terasă privată cu hamac și vedere la ocean.

Această suită zeiță este cea mai mare din casă și oferă două paturi cu dimensiuni complete, două dulapuri complete și două scaune suspendate, precum și o baie privată cu duș și deșert. ? Dreamcatcher Suite este o suită spațioasă și romantică, cu terasă privată și hamac, pat matrimonial și pat twin, baie privată cu duș și vanitate, birou și dulap complet.

Tropicalia este o suită primitoare, spațioasă, care poate dormi până la trei oaspeți și dispune de o chicinetă complet echipată, un living minunat, cu șezători confortabile, și o terasă acoperită cu un hamac și o baie privată cu duș, cabină de duș și toaletă single .

Masă

Un delicios mic dejun vegetarian cu trei feluri de mâncare este pregătit cu ingrediente proaspete, local, și servit în fiecare dimineață, în sala de mese însorită.

Facilități și agrement

Facilitățile de la The Dreamcatcher includ o punte de soare minunată, cu șezlonguri, dușuri în aer liber, o bucătărie comună pentru oaspeți să o folosească, un hamac lounge cu jocuri de masă, un snack bar și un magazin de cadouri și internet wireless gratuit. Serviciile de oaspeți includ un serviciu de spălătorie, masaje în cameră, curățenie zilnică, sucuri și kombucha, scaune de băuturi gratuite, băuturi și gustări și biciclete de închiriat. Activitățile de la Han includ tururi cu bicicleta, cursuri de salsa, îmbarcare cu paddle, yoga sub stele, drumeții în pădurea tropicală, cursuri de yoga de dimineață, excursii în cascadă, lecturi de tarot și excursii în peșteri.

2009 Calle Espana, San Juan, PR 00911, site-ul web, Telefon: 787-455-8259

Mai multe escapade din San Juan