Bauturi De Incercat In Vacanta: Ramona

Lumea mâncării și a băuturilor se schimbă. Tot mai mulți oameni se uită la lucrurile pe care le consumă și încep să pună întrebări și iau în considerare cu adevărat ingredientele și elementele pe care le pun în corpul lor.

Vom observa creșteri mari ale veganismului și adepți ai dietelor fără gluten, precum și un număr din ce în ce mai mare de oameni care caută să se „agreseze” și să înceapă să mănânce produse mai curate, mai curate, mai sigure, ori de câte ori este posibil.

Adoptarea acestui tip de schimbare a stilului de viață este o mișcare pozitivă indiferent de motivele tale, dar poate fi dificil să găsești alimente și băuturi care să se potrivească cu planul tău alimentar, iar acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de băuturi alcoolice.

Prea des, băuturile alcoolice precum vinurile și spritzerele sunt umplute cu ingrediente neprietenoase veganilor sau care nu sunt cultivate după principiile organice, lăsând mulți oameni să-și zgârie capul și să caute opțiuni care se potrivesc cu planul alimentar și stilul lor de viață ales.

Din fericire, mărci precum Ramona fac totul mai ușor și ne oferă mai multe opțiuni delicioase în lumea băuturilor alcoolice naturale, naturale, vegane.

Creația Ramonei

Ramona vine la noi de la stimatul somelier Jordan Salcito. Un iubitor de vinuri de lungă durată și creator inovator, Salcito lucrase la proiecte speciale pentru vinuri cu restaurantele Momofuku. A văzut un decalaj pe piață în ceea ce privește vinurile ecologice, naturale, vegane, care pot fi transportate cu ușurință și băute cu orice ocazie, de la un picnic de vară pe plajă, împreună cu prietenii, la o excursie de camping de iarnă cu familia.

Astfel, s-a născut ideea pentru Ramona. Salcito a lucrat neobosit pentru a-și perfecționa formula și a știut mereu, încă de la început, că dorește să se concentreze pur pe ingrediente organice, arome îndrăznețe și ambalaje frumoase, asigurându-se că fiecare aspect al spritzerului ei de vin era la fel de minunat pe cât ar putea fi . Rezultatele sunt chiar aici pentru ca noi să ne bucurăm cu toții.

Avantajele Ramonei

De ce v-ar interesa să alegeți Ramona pentru alte vinuri și conserve de vin? Ei bine, să aruncăm o privire la unele dintre avantajele de top și punctele de vânzare unice ale acestui brand uimitor:

-Fier natural și preparat cu 100% ingrediente organice. Vinurile ecologice și produsele ecologice oferă, în general, un grad de puritate pe care alimentele și băuturile non-organice pur și simplu nu le pot oferi. Atunci când cultivă fructe, legume și alte produse în mod organic, fermierii lasă pur și simplu Mama Natură să își facă treaba fără adăugarea de OMG, toxine, substanțe chimice sau alte substanțe nedorite.

-Doua arome bogate, delicioase, din care puteți alege, sub formă de grapefruit rubin și lămâie. Ambele aceste arome sunt perfect amestecate cu struguri organici și sucuri naturale de fructe pentru a crea arome autentice care vă vor reveni pentru mai mult.

-100% vegan-friendly. Poate că nu știți că multe vinuri nu sunt potrivite pentru consumul vegan, deoarece pot conține produse derivate din animale într-un fel, așa că este vital pentru oricine urmează un stil de viață vegan să citească etichetele și să aleagă doar produse precum Ramona.

-Este și fără gluten. Majoritatea vinurilor nu conțin gluten, dar unele implică utilizarea glutenului în procesul de creare, precum și adăugarea multor alte ingrediente pe care s-ar putea să nu le ingerezi. Din fericire, Ramona este complet lipsită de gluten.

-Perfect portabil! Ramona este prevăzut în cutii 250ml, ușor de transportat și de păstrat în răcitoare, coșuri de picnic, recipiente cu gheață și multe altele. Aceasta este opțiunea ideală pentru persoanele care doresc să se bucure de niște spritzeri delicioși de vin la picnicuri sau în timpul călătoriilor.

-Un rating scăzut ABV de doar 7% înseamnă că vă puteți bucura de o conservă Ramona la o adunare socială, fără să vă preocupați prea mult despre cantitatea de alcool pe care o beți de fapt. Este băutura perfectă pentru a ușura starea de spirit și a amenaja orice mediu fără a merge prea departe.

-Ambalaj uimitor care iese în evidență cu adevărat. Ambalajul Ramona nu-l va face să aibă un gust mai bun, dar ajută la conferirea acestui produs de un anumit sentiment de eleganță și clasă pe care multe alte băuturi alcoolice conserve pur și simplu nu le pot oferi. Toate conservele Ramona sunt decorate frumos cu culori strălucitoare și un simț distractiv al stilului retro.

Retete de spritzer bio cu Ramona

Un alt avantaj uimitor al Ramona este că îl puteți amesteca cu tot felul de alte băuturi și ingrediente pentru a vă crea propriile concoctions incredibile. Haideți să vedem câteva exemple minunate:

-Mestecați o conservă de Ramona cu puțin vermut uscat și St-Germain, precum și o linie de suc de lămâie și o felie de grapefruit pentru un spritzer suculent care vă va arunca.

-Încercați să combinați niște Ramona cu suc de grapefruit, suc de portocale, gin și servicii peste gheață pentru un spritzer răcoritor, în stil punch, care se poate dovedi cu adevărat popular în zilele călduroase de vară.

-Ramona merge minunat cu tequila, maraschino, absint și tei. Asigurați-vă că agitați, mai degrabă decât agitați și adăugați un pic de sirop pentru un pic de dulceață suplimentară în acest amestec super-cocktail. website