Duluth, Minnesota: Moșie Istorică Glensheen

Situat în Duluth, Minnesota, proprietatea istorică Glensheen este un muzeu de istorie adăpostit într-un conac uluitor de frumos. Menținută și operată de Universitatea din Minnesota Duluth, moșia istorică Glensheen este locul perfect pentru vizitatori să învețe despre istoria bogată din Minnesota.

Proprietatea istorică Glensheen a fost donată Universității din Minnesota Duluth din 1968 după ce Elisabeta Congdon a primit moșia ca loc pentru a chema acasă până când a murit. Elisabeta a fost fiica cea mai mică a lui Chester Congdon, care a construit moșia. Deși proprietatea istorică Glensheen, dată universității Duluth din Minnesota, în 1968, nu a fost deschisă publicului până în 1979. Când proprietatea istorică Glensheen a fost deschisă pentru public pentru prima dată, vizitatorilor nu li s-a permis să exploreze etajul al treilea sau mansarda din cauza problemelor de siguranță. Dar, în 1992, moșia istorică Glensheen a început să ia grupuri mici în etajul al treilea și mansarda.

În afară de semnificația sa arhitecturală și istorică, moșia istorică Glensheen este cunoscută pentru faptul că este locul unde Elisabeta Congdon și asistenta ei, Velma Pietila, unde au fost uciși în iunie 27, 1977. Fiica adoptată a Elisabetei, Marjorie, a fost acuzată că a lucrat alături de al doilea soț, Roger Caldwell, pentru a comite un omor. Deși Marjorie a fost achitată pe toți încărcătoarele, Caldwell a primit două condamnări pe viață pentru două acuzații de omor de primul grad. La cinci ani de la crimă, Curtea Supremă din Minnesota a răsturnat condamnarea lui Caldwell în încercarea de a reîncerca cazul. Însă, Caldwell a evitat procesele ample, depunând o mărturisire completă și, prin urmare, pledându-se vinovat. Caldwell a fost în cele din urmă eliberat din închisoare, dar s-a sinucis în 1988. Cât despre Marjorie, ea a petrecut 12 ani în închisoare pentru două condamnări de incendiu.

Pentru mulți dintre anii următori, după „incidentul 1977”, ghidurile turistice din moșia istorică Glensheen ar ignora orice mențiune sau întrebări despre crime. Însă, acum ghidurile turistice răspund în mod regulat la întrebări despre incidentul 1977 către sfârșitul turului.

Proprietatea istorică Glensheen nu a publicat prea multe informații despre ceea ce se află în moșie. Acest lucru este pentru a îmbunătăți experiența istorică atunci când vizitatorii explorează moșia istorică Glensheen. Deși nu există descrieri detaliate ale moșiei istorice Glensheen, vizitatorii se pot aștepta să exploreze:

• Aproximativ 12 acri de pământ

• Un design complex al grădinilor cu structuri arhitecturale, precum poduri

• Faimosul conac cu camere 39 și un design complex al secolului 20

Trebuie menționat că toți cei care vizitează Moșul istoric Glensheen trebuie să viziteze terenul cu un ghid turistic și în grup.

Având în vedere că vizitatorii sunt obligați să viziteze Moșul istoric Glensheen cu un ghid turistic și un grup, fiecare experiență la Moșia istorică Glensheen oferă vizitatorilor o serie de informații. În alte ordini, pur și simplu vizitarea moșiei istorice Glensheen este o oportunitate educațională în sine. Acestea fiind spuse, moșia istorică Glensheen nu oferă alte oportunități educaționale decât vizitele lor ghidate.

Există trei categorii principale de turnee în patrimoniul istoric Glensheen: tot anul, Elite și sezoniere. Fiecare categorie oferă o varietate de opțiuni de tur, pe care vizitatorii au opțiunea de a alege.

Tururile din tot timpul anului oferă vizitatorilor o privire globală asupra moșiei istorice Glensheen. Tururile disponibile pe tot parcursul anului sunt:

Clasic este un tur general al moșiei istorice Glensheen.

Conacul complet este o privire asupra ansamblului istoric Glensheen, inclusiv la etajul al treilea.

Nooks & Crannies este o privire către porțiunile mai retrase ale moșiei istorice Glensheen, cum ar fi mansarda.

agenți este o explorare a zonelor în care locuiau slujitorii.

În timp ce turneele de-a lungul anului vă oferă o privire generală asupra moșiei istorice Glensheen, tururile Elite oferă vizitatorilor o privire exclusivă asupra proprietății. Cele două tururi Elite sunt:

premier este o experiență all-inclusive în fiecare cameră a conacului 27,000 pătrat pătrat, inclusiv zonele restrânse și grădinile exterioare.

directorul lui ia vizitatorii într-o privire și mai exclusivistă asupra a ceea ce se află în moșia istorică Glensheen. În plus față de pachetul turistic Premier, vizitatorii au ocazia să vadă doar locuri în care directorul are acces, cum ar fi siguranța de argint, precum și povești interesante și speciale.

Tururile sezoniere sunt opțiunea perfectă pentru persoanele care au vizitat moșul istoric Glensheen înainte, dar își doresc o experiență nouă și interesantă. Mai jos găsiți opțiunile curente ale turului sezonier:

Lanternă ia vizitatorii în toată conacul în întuneric cu o lanternă ca unică sursă de lumină.

Motivele este oferit din iunie până în august și este un tur în profunzime a grădinilor.

Caiac este oferit toată vara și este modalitatea perfectă de a explora Glensheen de la Lacul Superior.

Seara de Crăciun a lumânărilor este oferit pe tot parcursul lunii decembrie și permite vizitatorilor să exploreze Glensheen decorat cu lumini, copaci de Crăciun și alte d? cor.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Duluth

3300 London Rd, Duluth, MN 55804, Telefon: 218-726-8910