Durango, Co Elevation

Aflat în partea de sud-vest a statului Colorado, Durango este unul dintre cele mai pitorești orașe din Colorado. Oferind vederi frumoase ale peisajelor înconjurătoare în toate direcțiile, acest oraș este reședința județului și cea mai mare municipalitate din județul La Plata. Găzduiește Fort Lewis College, împreună cu diverse alte repere și acoperă o suprafață de 13.93 mile pătrate. Populația totală estimată din Durango, CO este în jur de 18,000 oameni, dar multe altele sunt atrase în oraș în fiecare an datorită locației sale principale și a diverselor atracții.

Orașul Durango, CO a fost fondată în 1880 ca bază pentru minerii care își desfășoară activitatea în zonă. Orașul a fost numit de fapt după un alt oraș numit Durango, situat în Mexic, care este acum un oraș soră al orașului Durango, CO. Zona a crescut de-a lungul anilor și a devenit cunoscută ca un loc turistic excelent datorită peisajului său uimitor și a apropierii de diverse cheie. situri naturale și arheologice.

Parcul național Mesa Verde, de exemplu, este chiar în apropiere, împreună cu frumoasa pădure națională din San Juan. Celebrul Monument National al Chimney Rock este o altă atracție din apropiere, iar faimoasa stație de schi Purgatory este la doar o scurtă distanță cu mașina. Orașul în sine oferă, de asemenea, o mulțime de motive suplimentare pentru a vizita, fiind binecunoscut pentru calea ferată unică de tip Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad, o cale ferată de patrimoniu care operează între Durango și Silverton, CO, cele două orașe împărtășind o specială legătură și multă istorie.

Altitudine din Durango, CO

Ori de câte ori vorbim despre un oraș sau oraș sau chiar munți și alte repere din întreaga lume, cota este una dintre cele mai importante statistici geografice de menționat. Altitudinea ne spune cât de înaltă sau joasă este o zonă în raport cu nivelul mediu al Pământului. Orașul Durango are o altitudine de 6,512 picioare (1,988 m), care este foarte mare în comparație cu majoritatea celorlalte orașe și orașe din jurul Statelor Unite, dar destul de mediu pentru statul Colorado. Orașul din apropiere Silverton are o altitudine mult mai mare de 9,318 picioare (2,840 m), astfel încât orice călătorie de-a lungul celebrei căi ferate Durango & Silverton Narge Gauge presupune o creștere mare a altitudinii.

Locuitorii din Colorado sunt obișnuiți să trăiască la altitudini mari, ridicarea medie a statului fiind 6,800 picioare (2,070 m), astfel că orașul Durango este de fapt mai mic decât media lecturii pentru întregul stat. De asemenea, este mai mic decât multe dintre cele mai populare orașe din stațiunea mică din jurul orașului Colorado, cum ar fi Aspen, care are o altitudine de puțin sub 8,000 picioare (2,438 m) sau Vail, care are o altitudine de 8,022 picioare (2,445 m), dar încă mai mare decât îi place lui Denver, care are o înălțime de 5,280 picioare (1,609.344 m).

Cel mai înalt oraș al tuturor din Colorado este Leadville, care se află în județul Lake din Munții Stâncoși și are o altitudine de 10,152 picioare (3,094 m). Cel mai înalt punct de altitudine din întregul stat este Mount Elbert, care are o altitudine extrem de mare de 14,400 picioare (4,401 m), în timp ce punctul cel mai de jos al statului este o secțiune a râului Arikaree care este situată la o altitudine de 3,317 picioare ( 1,011 m). Altitudinea din Durango nu este deosebit de mare pentru statul Colorado, dar este în continuare mult mai mare decât majoritatea celorlalte locații din întreaga SUA.

Clima și lucruri de făcut în Durango, CO

Durango are o climă continentală caldă, umedă, continentală, rezultând temperaturi destul de ridicate în lunile de vară, cu maxime medii de 86 ° F (° 30C) în iulie, care este cea mai caldă lună a anului. Totuși, aceste temperaturi pot începe să scadă destul de grav în lunile cele mai reci ale anului, ajungând în medie până la 15 ° F (-9 ° C) în decembrie și ianuarie în medie. În jurul a 20 centimetri de ploaie este de așteptat să scadă pe an în Durango, CO, dar de trei ori mai multe ninsori lovește zona în fiecare an, în special în decembrie, ianuarie și februarie.

Orașul este o bază excelentă pentru o vacanță de agrement și un succes mare cu pasionații de aer liber. Locații din apropiere, cum ar fi diversele păduri și munți, oferă tot felul de drumetii, ciclism și camping. Mai sus menționată calea ferată Durango & Silverton Narrow Gauge este o atracție foarte populară și unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii tind să viziteze Durango. Stațiunea locală Purgatory oferă, de asemenea, aproape 100 trasee de schi de toate dificultățile, iar diverse evenimente și festivități anuale sunt, de asemenea, organizate în și în jurul Durango, cum ar fi festivalul Snowdown, care oferă o paradă interesantă, și sărbătoarea de muzică clasică - Muzica în Munți.