Evansville, Lucruri De Făcut: Grădina Zoologică Și Grădina Botanică Mesker Park

Grădina botanică și grădina botanică Mesker Park din Evansville, Indiana, găzduiește peste 700 animale, reprezentând mai mult de 200 specii de păsări și animale situate printre 45 acri de dealuri pitorești și grădini botanice. Misiunea Grădinii Zoologice și a Grădinilor este de a inspira conservarea prin asumarea unui rol activ în conservarea și educarea comunității.

Exponatele de la grădina zoologică sunt împărțite geografic, la fel ca grădinile botanice care înconjoară și îmbunătățesc fiecare exponat. Animalele se plimbă semi-liber pe tot parcursul marilor lor case printre flora habitatului lor natal. În zona Americii de Nord, de exemplu, vizitatorii pot vedea lupi cenușii mexicani ai deșertului, bobițe, câini de pradă și vulturi americane într-un peisaj expansiv care include o grădină familială. Dealurile zonei Riftului african găzduiesc turme de girafe, zebre și cea mai mare turmă captivantă de sitatunga. Sitatunga este un tip de antilopă care trăiește în mlaștină și mlaștină africană. Zona Panorama africană include struți, Kudo Mare și animale din câmpiile africane. Animalele din zona de expunere din Asia includ tigri, o cămilă cu dublă umilătură și Michi, rinocerul iubit al grădinii zoologice. Expoziția Amazonia există într-o seră 20,000 de pătrat pătrat, ținută constantă la grade 75. Seră înălțime 45 este o gazdă pentru o varietate diversă de plante vegetale din America de Sud, în plus față de tapirs, broaște de copaci, tucane și mazăre, există un jaguar, maimuțe uluitoare și maimuțe de veveriță.

Clădirea memorială a grădinii zoologice Kley a fost cândva casa principalelor atracții când s-a deschis pentru prima dată în 1950. Astăzi, adăpostește animalele și reptilele nocturne ale grădinii zoologice, cum ar fi balaurul Komodo. O galerie 4,000 de pătrat pătrat găzduiește evenimente speciale și expoziții de călătorie. Un centru de descoperire servește ca centru educațional al grădinii zoologice și este locul unde au loc întâlniri de animale conduse de docent, atât în ​​interior, cât și de-a lungul potecii care înconjoară clădirea.

Pădurea fermecată pentru copii combină jocul cu oportunitățile educaționale, deoarece copiii se prefac că sunt păianjeni care urcă pe pânze și interacționează cu vidrele de mare și alte creaturi jucăușe într-o zonă zoologică. Grădinile botanice se rotesc prin plantații în funcție de sezon și oferă o mare varietate de flori, copaci și arbuști autohtoni și exotici.

Lacul Victoria se găsește în centrul grădinii zoologice și găzduiește țestoase și păsări de apă. Oaspeții pot închiria bărci cu paddlebo-uri sau se pot plimba pe traseul de pe malul lacului pentru a se bucura de lac și grădinile din jur.

Istorie: Unul dintre cele mai mari și mai vechi grădini zoologice din Indiana, Zoo Evansville deschis în 1928. Grădina zoologică a fost printre primele din Statele Unite care a afișat animalele într-un cadru mai natural, folosind un sistem de gropi pentru a separa vizitatorii de rezidenți. Doi dintre cei mai cunoscuți rezidenți istorici ai grădinii zoologice includ Diana, un hipopotam care a trăit până la vârsta lui 60, cel mai vechi dintre orice hipopotam captiv, și Bunny, un elefant asiatic care a fost transferat de la grădina zoologică într-un sanctuar al elefanților din 1999. În 2006 și din nou în 2008, grădina zoologică a avut succes cu creșterea unei perechi de Francois Langurs, cunoscută și sub numele de maimuțe de frunze. Speciile, native din Vietnam, sunt pe cale de dispariție. O expansiune de 15 de milioane de dolari în 2008 a introdus expoziția din pădurea tropicală Amazonia și a creat o nouă intrare în grădina zoologică.

Programe și educație în desfășurare: Programele zilnice de la grădina zoologică includ chat-uri de gardă pentru grădină zoologică Kinderfun este un program preșcolar care are loc în fiecare joi. Copiii mici învață despre animale și mediul lor prin jocuri distractive, interactive.

Programele educaționale la grădina zoologică includ tururi de grup și programare pentru școală și grupuri de cercetași. Programele la fața locului sunt disponibile pentru grădiniță prin studenți din clasa a opta și se concentrează asupra plantelor, animalelor, a complexității rețelei alimentare, a adaptării plantelor și a evoluției animalelor, a speciilor pe cale de dispariție și a influenței climatului asupra biomilor. Programele în afara amplasamentului acoperă, de asemenea, o mare varietate de subiecte și oferă întâlniri de animale cu ambasadori de la grădina zoologică.

Opt săptămâni de programare a taberei de vară sunt oferite în fiecare vară cu programe de o zi întreagă sau programe de jumătate de zi pentru copii mai mici. Campionarii studiază animalele și îngrijirea animalelor și se bucură de meșteșuguri, ateliere, jocuri și activități care predau despre viața plantelor și animalelor la grădina zoologică și botanică.

Expoziții anterioare și viitoare: Evenimentele recente incluse în admiterea în grădină zoologică includ Orchid Escape, înflorirea a sute de orhidee în sera Amazonia, Petrecerea pentru planetă, o sărbătoare a Zilei Pământului și Ziua îmbogățirii animalelor, în timpul căreia animalele zoologice sunt prevăzute cu jucării și jocuri, iar publicul este invitat să afle despre modul în care fiecare animal rămâne activ.

1545 Mesker Park Drive Evansville, Indiana 47720, Telefon: 812-435-6143

Mai multe lucruri de făcut în Evansville