Lucruri De Făcut Everett, Washington: Imaginați Muzeul Copiilor

Situat în Everett, Washington, Muzeul Imagine pentru Copii este un muzeu pentru copii non-profit, care oferă o varietate de STEM-uri interactive, istorie naturală și expoziții axate pe arte și programare publică pentru copii mici și familii. Muzeul Imaginea Copiilor a fost viziunea unui grup de cetățeni din Everett, Washington, care a dorit să creeze un muzeu pentru copii, care să ofere expoziții educaționale interactive și programare pentru tineri și familii din zonă.

Istorie

Muzeul Copiilor din organizația non-profit din județul Snohomish a fost fondată în 1991, cu o instalație de muzeu deschisă publicului doi ani mai târziu, într-un fost spațiu situat în magazinul din orașul Marysville din apropiere. În 1995, muzeul s-a mutat într-un spațiu temporar din centrul Everett, în timp ce guvernul județului a propus planuri pentru o nouă instalație permanentă în parcul McCollum din Mill Creek. În timp ce planurile pentru amenajarea parcului s-au derulat în anii următori, o donație mare din partea familiei Schack din Everett a permis muzeului să reamenajeze instalația de filiale a Everett Mutual Bank într-un muzeu de pătrat 20,000, construit cu un cost de 4.75 milioane USD . Noul muzeu s-a deschis oficial publicului în octombrie al 2004, redenumit ca Imagine pentru Muzeul Copiilor și a atras mai mulți vizitatori 146,000 în primul său an de operații în noua locație, o cvadruplare a vizitei sale anterioare anuale. Un spațiu de joacă în aer liber pe acoperiș a fost adăugat la instalația din 2005.

Expoziții și atracții permanente

Astăzi, Muzeul Copiilor Imagine este deținut și funcționează ca o instalație muzeală non-profit, deservind mai mult de vizitatori anuali 233,000 și participanți la programarea de informare. Ca instalație publică de muzeu și resursă educațională comunitară, muzeul se străduiește să promoveze puterea de învățare a copiilor și familiilor într-un mediu interactiv sigur. În 2017, muzeul a obținut acreditarea Alianței Americane a Muzeelor, cea mai mare recunoaștere acordată muzeelor ​​publice americane și a devenit unul dintre mai puțin de muzeele de copii 20 din întreaga națiune pentru a primi distincția. Muzeul este, de asemenea, o organizație parteneră a Asociației Muzeelor ​​pentru Copii, Asociația Centrelor de Știință-Tehnologie, Asociației Muzeelor ​​Tineretului din Nord-Vest și Asociației Naționale pentru Educația Copiilor Tineri.

O varietate de exponate centrate pe STEM sunt oferite la muzeu, inclusiv un Thinkers Linkers studio de construcții din blocuri de lemn, care încurajează dezvoltarea cognitivă și socială prin jocul creativ creativ și prin explorarea conceptelor matematice. Maestros spațiul de joacă magnetic folosește, de asemenea, forme magnetice Magformers pentru a încuraja creativitatea mentală STEM. A Glow Zone se concentrează pe principii senzoriale și ușoare, în timp ce un Laborator Air-Mazing învață despre principiile mișcării aerului printr-o amenajare interactivă a unui teren de joacă. La Imaginează-ți WaterWorks expoziție, copiii pot explora forțele gravitației, ascensiunii și dinamicii fluxului printr-o serie de activități pe bază de apă, în timp ce la Imaginează-ți Tower + Ball Tower, simularea zborului batjocor într-un labirint de tuburi permite copiilor să-și lanseze propriile avioane și bile de jucării în miniatură.

Interacțiunea cu lumea naturală este accentuată prin metroul pătrat 9,149-pătrat Tall Timbers Rooftop Adventure loc de joacă, care oferă săpături de dinozauri, cățărări de cherestea și instrumente muzicale în aer liber. A Clinica pentru animale sălbatice le permite copiilor să învețe despre conceptele de biologie animală prin jocul liber cu păpuși cu blană și echipament veterinar, în timp ce a Ferma Rise and Shine recreează un cadru de fermă, permițându-le copiilor să urce la bordul unui tractor 1952 McCormick-Farmall Cub și să reia activitățile zilnice de viață a fermei. Un artizanal Casă in copac, sculptată din rămășițele unei case istorice în vârstă de 100, de pe insula Ebey, oferă vederi ale păsărilor asupra principalelor zone de exponat ale muzeului, în timp ce Malul marii expoziția oferă experiențe de joc sigure pe teme naturale pentru vizitatori tineri de trei ani sau mai mici.

La muzeu Art Studio, copiii și familiile sunt încurajați să folosească materiale naturale și de zi cu zi în realizarea proiectelor de artă, cu un facilitator de artă la îndemână pentru a oferi încurajare pozitivă. Un Imaginează-ți Teatrul permite copiilor să urce pe scenă sau să încerce mână la rolurile teatrale tehnice și administrative, în timp ce a Sala recuperărilor oferă aventuri multisenzoriale de dans pe un fundal colorat pe ecranul mare. Piccolo Cafe spațiul de joacă le permite copiilor să se ocupe de propriul lor restaurant, cu o stație gazdă, un cuptor cu lemne și o bucătărie echipată. Un model de replică a trenului electric Cascade Trail, Calea ferată Monte Cristo, oferă, de asemenea, experiențe de joc imaginative, în timp ce Locul PJ cititul nook este livrat cu cărți adecvate vârstei și scaune confortabile pentru familie.

Programe și educație în desfășurare

Muzeul oferă o mare varietate de programe educaționale școlare și comunitare, incluzând experiențe de călătorie încorporate în curriculum pentru studenții din ciclul gimnazial și gimnazial, un muzeu mobil în timpul muncii și programarea după ateliere de școală și după școală. Pachetele de petreceri de naștere sunt oferite, de asemenea, tinerilor vizitatori care doresc să-și sărbătorească zilele de naștere la muzeu, iar grupurile de povești pentru copii sunt organizate periodic pe parcursul ședințelor de patru săptămâni. Alte programe educaționale obișnuite ale comunității includ un program Spring Into STEM, un Little Laborator de știință pentru preșcolari, un atelier de ingineri I și o serie de orele de săptămână Science Sleuths. O programare sensibilă este, de asemenea, oferită copiilor aflați în spectrul autismului. Programarea publică a evenimentelor speciale include nopți de intrare gratuită în fiecare a treia vineri și programarea de comunitate oferind o programare de dorință pentru copiii și familiile aflate în dificultate.

1502 Wall St, Everett, WA 98201, Telefon: 425-258-1006

Mai multe lucruri de făcut în Everett