Vacanță În Familie În Washington: Stațiunea West Beach De Pe Insula Orcas

West Beach Resort este situat pe partea vestică a insulei Orcas din Washington, West Beach Resort este o destinație privată pentru familii, cu un sentiment insular. Înființată în 1938, stațiunea are cabane și cabine pe plaja sa de nisip și pietricele.

Gropile de foc private au creat scena pentru a vedea cum soarele coboară cu o băutură. În afară de căsuțe, există și spații pentru RV-uri, permițând familiilor care se bucură de camping să-și aducă casa cu ei. Experimentează nord-vestul Pacificului în această atmosferă prietenoasă pentru familie, în timp ce te bucuri de aer liber prin caiac, închiriere de bărci sau pur și simplu uimitoare pe plajă, în timp ce cei mici profită la maxim de activitățile oferite de copii.

1. Pensiuni


West Beach Resort oferă cazare sub formă de cabane sau camping și camping. Unitățile din stațiune oferă vedere la malul mării, precum și la insulele înconjurătoare - și aici o mulțime de vieți marine pot fi vizualizate, inclusiv foci, foame și chiar balena ciudată sau două într-o zi norocoasă. Cabanele sunt de sine stătătoare și sunt stocate pentru sejururi de self-catering. Aceste mici cazări pe plajă sunt făcute pentru a se bucura de splendoarea Pacificului de Nord-Vest. Una dintre cele mai populare caracteristici ale căsuțelor este faptul că unele dintre ele sunt echipate cu o masă de picnic și o zonă de grătar, ceea ce face o experiență și mai magică pe măsură ce apune soarele. Noaptea, strângeți o groapă de incendiu privată situată la pași de marginea apei, în timp ce familia povestește aventurile zilei.

OBIECTIV TIP LUPA Cabane pe malul mării sunt disponibile ca unul sau două unități de dormitor și sunt echipate cu paturi queen size în fiecare dormitor. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu bucătării complet echipate și aragaz pentru lemn pentru acea autentică cabană pe plajă. Oaspeții sunt, de asemenea, tratați de Wi-Fi gratuit, precum și de încălzire electrică și servicii de menaj pentru a menține totul ordonat. Unele unități sunt de asemenea acceptabile pentru animale de companie, ceea ce înseamnă că tovarășii familiei cu patru picioare se pot bucura și de pauză.

Cabanele sunt disponibile de lux, clasice sau standard, fiecare având atmosfera lor unică. Unitatea de lux este echipată cu facilități suplimentare care vă asigură că trăiește până la numele său. Aceste unități au un aspect deschis și luminos, cu o punte mai mare, precum și podele din lemn de esenta tare și lenjerie de lux.

Cabanele clasice au trecut printr-o remodelare recentă, cu podele din lemn de esenta tare și pin - tipice unei atmosfere a satului de pe litoral. Fiind cea mai populară unitate, aceste căsuțe sunt acceptate pentru animale de companie și oferă toate facilitățile de acasă și de parcare chiar lângă unitate pentru un acces ușor. Zona de zi este dotată cu un futon, precum și o zonă de luat masa și scaun de lectură. Toate aceste unități sunt dotate cu facilități precum o bucătărie complet utilată, căldură electrică și o baie completă oprită cu articole de toaletă gratuite.

2. Mai multe opțiuni de cazare


În cele din urmă, căsuțele standard se mândresc cu un farmec rustic care se întoarce la 1930's când a fost fondată stațiunea. Deși nu sunt echipate cu facilități extravagante, aceste căsuțe confortabile au o sobă pentru arderea lemnului și o terasă situată pe malul mării, amenajată cu un grătar, masă și scaune.

Deși nu este situat direct pe plajă, vedere la ocean cabanele se află la o plimbare rapidă de plajă și copaci pereni inelari care se deschid spre o vedere la ocean, ideală pentru apusuri de soare. Aceste unități sunt echipate cu aceleași facilități ca și cabanele de pe malul mării, și variază de la un dormitor la două dormitoare, unități de tip fermă și studio - ideal pentru grupuri de toate dimensiunile.

În sfârșit, Cabane de grădină sunt situate într-o grădină îngrijită de-a lungul iazului din stațiune. Toate unitățile sunt confortabile și în stil de studio și creează o escapadă romantică perfectă pentru doi.

Pentru cei care preferă să obțină o experiență reală în aer liber, dar nu vor să investească în toate echipamentele necesare, Cabine de cort sunt un teren de mijloc ideal. Aceste unități au vedere parțială sau completă la ocean și o terasă privată care permite apusuri de soare uimitoare, cu o băutură pe unul dintre Adirondack-uri de cedru în timp ce ziua se destinde. Corturile măsoară 14 x 16 picioare și este cort din pânză situat pe un suport ridicat. Fiecare cort este dotat cu pat queen, masă și scaune, un futon, precum și grătar cu ustensilele necesare. Unele unități sunt echipate cu energie electrică și apă, în timp ce unitățile fără vedere oferă experiența reală fără apă și apă. Desigur, pentru acei pasionați de camping stațiunea oferă terenuri unde își pot amenaja propria tabără și se pot bucura de împrejurimi. Toate facilitățile din stațiune sunt disponibile pentru camping, inclusiv gropi de foc și mese de picnic și treceri pot fi achiziționate pentru cada cu hidromasaj.

West Beach Resort este remarcat ca fiind singurul parc de camping RV din Insula Orcas. Aceste site-uri sunt echipate cu apă și putere 30. Deși stațiunea nu are o instalație de evacuare a apelor de canalizare, aceștia pot direcționa camperii către un site din apropiere. Spațiul permite, de asemenea, un cort și maxim șase invitați pe stand.

3. Dining


West Beach Resort este o evadare rustică, care oferă o adevărată evadare pe malul plajei, ca o tabără de familie, așa că, în timp ce nu poate exista un restaurant gastronomic, tot ce are nevoie un oaspete este disponibil. Mergeți la magazinul alimentar găsit la fața locului pentru a se aproviziona cu elementele de bază, precum și cafea, bomboane, înghețată și o selecție mare de băuturi de sodă, vin și delicioase pentru a menține familia plină și în mișcare.

La plaja Patio, oaspeții stațiunii se pot opri pentru o gustare rapidă, precum o înghețată sau un sifon, sau se pot conecta la Wi-Fi pentru a încărca câteva fotografii de vacanță și a face pe toți geloși. Bineînțeles pentru cei care intenționează să petreacă o după-amiază cu niște prieteni, pășește în Beachside Bar pentru o bere sau o cafea gourmet sau un hot dog și niște floricele între ele.

4. Vacanta de familie


Copiii sunt tratați ca regalitate cu activități pentru copii de un program de vară. Aceste activități sunt supravegheate de personal bine pregătit și fac ca visele mici să devină realitate cu pictură pe față, vânătoare de comori, arte și meserii, precum și pescuit și construiți propriul stand de sundae!

Pentru întreaga familie, există activități înalte. Începeți cu un pic relaxant de pescuit (toate accesoriile pot fi cumpărate de la magazinul din loc). Stațiunea are o mulțime de pești în zonă și îi poate sfătui pe pescari cu privire la ceea ce ar putea încerca potențial. Pentru o experiență mai mare, oaspeții sunt, de asemenea, bineveniți să crabbing - să se scufunde adânc și să-și aleagă cina proaspătă din ocean sau să stabilească o capcană și verificați pentru a vedea cine rătăcește. Odată ce valul se va întoarce, de ce nu finalizați sărbătoarea fructelor de mare mergând clamând în casele de maree. Pentru cei care au noroc la pescuit, stațiunea are și o instalație de curățare a peștilor, unde pescarii își pot pregăti captura și pot împărtăși câteva povești despre întâlniri apropiate cu monștrii râului.

Oaspeții cu propriile bărci sunt, de asemenea, bineveniți să utilizeze portul. Marina permite oaspeților să-și poată usca barcile și are docuri plutitoare și o zonă de lansare. De asemenea, aceștia oferă gaz, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să planificați aventuri cu barca în mod meticulos, pentru a face tot ce poate fi mai bun.

Pentru cei care nu sunt interesați să perfecționeze cea mai proaspătă paella de pe foc, de ce să nu încercați caiac. Row de-a lungul golfului și vezi fauna sălbatică, cum ar fi foci, vulturi și poate și balena orca! Sunt oferite excursii ghidate și pot fi realizate la apusul soarelui pentru a profita de cea mai bună insulă. Pentru un combustibil un pic mai mare de adrenalină, urcați la bordul unei bărci cu viteză și jucați-vă în golf sau văzuiți-vă în profunzime pentru a pescui și mai mult.

Dacă viziunea unei balene orca este scopul jocului, Outer Island Expedition poate oferi o experiență cât mai apropiată într-una dintre bărcile lor din aluminiu. Noaptea, după o zi de activități de pe litoral, adunați-vă în jurul focului mare și ascultați crăpăturile flăcărilor în timp ce ziua se apropie. Desigur, pentru ceva mai privat îndreptați-vă la cada cu hidromasaj și lăsați apa fierbinte să se calmeze de stres.

Pe lângă toate aceste activități, West Beach Resort oferă și o varietate de jocuri precum ping pong, volei și badminton.

5. nunti


Pentru mireasa care a visat întotdeauna la o nuntă liniștită pe plajă, West Beach Resort oferă locația ideală. Ceremoniile sunt organizate pe o plajă care se află în vest, cu scopul de a folosi apusul de soare ca o notă specială.

Atunci când utilizează stațiunea ca loc de nuntă, oaspeții li se oferă parcare pentru până la vehicule 15 și lemn de foc pentru o recepție relaxată. Stațiunea poate oferi, de asemenea, o selecție de vin și bere, un cort de pânză pentru ceremonie și vor face tot posibilul să îndeplinească cereri speciale. Când folosiți West Beach Resort ca loc de nuntă, acesta este realizat pentru priveliști, atmosferă și tonul rustic și informal relaxat al ceremoniei - nu toată lumea își dorește o sală de bal de cinci stele cu un candelabru.

Înapoi la: escapade de weekend în statul Washington

190 Waterfront Way, Eastsound, WA 98245, Telefon: 877-937-8224