Vacanțe De Familie În Wisconsin: Landmark Resort

Landmark Resort este înconjurat de peisajele frumoase ale orașului Door din Wisconsin, Landmark Resort este un hotel confortabil și casual, în stil self-catering, care oferă o escapadă relaxantă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turiști. Situat pe 40 acri de blufuri din lemn, care fac parte din Escarpmentul Niagara, Landmark Resort oferă apartamente 294, decorate cu gust, unul, două și trei dormitoare, cu băi en-suite, bucătării complet echipate, spații de zi și de luat masa și punți private sau terase cu vederi superbe. Toate unitățile au facilități moderne, precum aer condiționat, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, canapele dormitoare pentru oaspeți suplimentari și acces gratuit la internet wireless de mare viteză. Facilitățile de lux din stațiune includ patru piscine, dintre care trei sunt în aer liber și deschise sezonier și una interioară, care este deschisă tot timpul anului; jacuzzi și camere de aburi; un centru de fitness complet echipat, o sală de jocuri, terenuri de tenis și tabla de șindrilă.

1. Pensiuni


Landmark Resort dispune de 294, amenajate cu gust, apartamente cu un, două și trei dormitoare, cu băi en-suite, bucătării complet echipate, spații de zi și de luat masa și punți private sau terase cu vederi superbe. În stațiune există 16 diferite opțiuni de cazare, toate dotate cu paturi king-queen sau queen-size, îmbrăcate în lenjerie de lux și perne hipoalergenice și băi cu baie privată sau partajate cu dușuri de intrare, căzi de înmuiere sau combinații ale ambelor, proaspete. prosoape, halate de baie și produse de baie organice.

Situate la nivelul inferior al clădirii, amenajările Level Rooms sunt situate pe apă și au terasă privată cu vedere la grădini și terenuri, în timp ce unitățile de nivel principal sunt situate la nivelul de intrare al clădirilor port, flagship și navigator și se bucură de balcoane private și terasele cu vedere la apă. Camerele Premiere au camere spațioase, cu scaune confortabile și facilități moderne și au unul sau două dormitoare cu băi private. Lofted Suites oferă două dormitoare, al doilea dormitor fiind un mansardă semi-privată cu vedere la zonele de living și de sufragerie ale suitei, iar suitele închise au două dormitoare închise. Unitățile închise cu două dormitoare, cu o baie au două dormitoare și o baie, care sunt situate la un nivel, iar unitățile închise cu două dormitoare, cu două băi, au aceeași cu două băi.

Suite cu vedere la apă, au vederi frumoase asupra apelor liniștite ale golfului Green Bay, iar Woodland Views privește pădurile care înconjoară proprietatea. Suite cu un, două sau trei dormitoare au mai multe dormitoare cu paturi King sau Queen, îmbrăcate în lenjerie de lux și perne hipoalergenice, și băi en-suite sau partajate cu dușuri, cabine de înmuiere sau combinații ale ambelor, proaspete prosoape, halate de baie și produse de baie organice.

2. Dining


Unitățile au bucătării complet echipate cu aparate, inclusiv frigidere, microunde, mașini de cafea și ustensile necesare în scopuri proprii.

Facilități și agrement

Stațiunea Landmark oferă o multitudine de facilități, facilități și servicii pentru oaspeți, inclusiv patru piscine, dintre care trei în aer liber și deschise sezonier și una interioară, care este deschisă tot timpul anului; un centru de fitness complet echipat, un centru de afaceri cu calculatoare și servicii de copiere, imprimare și fax și internet wireless gratuit în jurul proprietății. De asemenea, stațiunea oferă jacuzzi, săli de aburi, o sală de jocuri, terenuri de tenis, un teren de baschet, două terenuri de tabla cu echipamente disponibile la recepția hotelului și un teren de pictură. Există un loc de joacă pentru copii, o stație de încărcare electrică, o parcare gratuită pentru oaspeți, zone de picnic în aer liber, cu grătar pe gaz, facilități de spălătorie la fața locului, Carrington Pub & Grill, care oferă mese casual, împreună cu servicii de cameră și meniuri pentru a lua, și gropi de foc pentru focuri. O bibliotecă este complet dotată cu cărți, jocuri de masă și DVD-uri, terenurile frumos amenajate oferă locuri liniștite pentru relaxare, iar un număr complet de personal este la îndemână pentru a vă ajuta cu fiecare nevoie.

3. Nunți și evenimente


Cu peste 40 acri de terenuri împădurite frumoase, spații de cazare luxoase, un serviciu complet de bar și restaurant și personal profesionist și cu cunoștințe, Landmark Resort este una dintre locațiile de nuntă ale primului oraș Door.

Atracții locale

Județul Door oferă o varietate de activități și atracții, de la parcuri de stat, faruri și galerii de artă la peste 300 mile de coastă punctate cu faruri, peisaj natural rafinat, kilometri de trasee pentru drumeții și biciclete și plaje frumoase. Există, de asemenea, mai mult de 4,000 acri de livezi de cireșe și mere, sate pitorești de explorat, o mulțime de vinării de care să te bucuri și festivaluri renumite pe tot parcursul anului.

4929 Landmark Drive, Egg Harbor, Wisconsin 54209, Telefon: 800-273-7877 sau 920-868-3205