Fnb - Restaurantul Top Phoenix

Există câteva locații grozave de găsit în zona Greater Phoenix, în jurul diverselor orașe Phoenix, Tempe, Glendale și Scottsdale. Unul dintre numele de frunte din zonă este, fără doar și poate, FnB. Beneficiarul a numeroase premii „Cel mai nou restaurant” la lansarea în 2009 și încă foarte apreciat ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a mânca în zona Phoenix până în ziua de azi, FnB iese în evidență de mulțime cu meniul său excepțional, estetica elegantă și dăruire extraordinară experiențelor culinare de calitate.

FnB - Restaurantul Phoenix Top

- Critic Lăudăți - Food & Wine Magazine numit cândva FnB „epicentrul bucătăriei creative din Arizona”, iar restaurantul a primit o serie întreagă de premii suplimentare, plaudite și laude în anii de la deschiderea sa 2009. Like-urile revistei Forbes și The New York Times au vorbit extrem de mult despre FnB, restaurantul câștigând, de asemenea, mai multe premii și nominalizări pentru programul său de vin doar Arizona.

- Un șef bucătar - Se conduce bucătăria de la FnB este Charleen Badman. Câștigător al James Beard Cel mai bun bucătar al premiului 2019 Southwest, Badman este recunoscut instantaneu în rândul criticilor alimentari și al entuziaștilor drept unul dintre cei mai importanți profesioniști culinari care activează în Arizona. Cu o abilitate înnăscută de a aduce fiecare uncie de aromă și viață din ingredientele cu proveniență locală și influența diferențelor de siguranță influențează împreună în mâncărurile premiate, Badman este un inductiv al Sălii Famei din Arizona Culinary și a ocupat și funcția de președinte al Capitolului Phoenix din Les Dames d’Escoiffier.

- Meniuri magice - Mâncarea de la FnB, pregătită de bucătarul principal și câștigătorul premiului James Beard, Charleen Badman, este alcătuită exclusiv din ingrediente locale. FnB lucrează în strânsă colaborare cu o rețea de ferme și durabile de încredere, durabile și responsabile, pentru a oferi un meniu sezonier de încântări care să mulțumească chiar și pe cei mai discernanți ai palatelor. Meniul variază de-a lungul timpului, caracterizând de obicei o gamă mică și atent gătită de aperitive și o selecție uimitoare de alimente. FnB se concentrează foarte mult pe legumele proaspete, bucătarul Badman fiind binecunoscut pentru capacitatea ei extraordinară de a-și infuza mâncărurile cu legume extrem de aromate și bine condimentate.

- Programul vinurilor - La fel ca și meniurile sale de clasă mondială cu arome și ingrediente locale, elaborate delicat în mâncăruri delicioase de către Charleen Badman, FnB se remarcă, de asemenea, ca fiind demn de laudă și atenție specială pentru programul său de vin. Acest restaurant a fost de fapt primul care a oferit un program de vinuri exclusiv din Arizona, căutând cele mai bune vinării din jurul statului Grand Canyon, oferind în același timp un meniu „Plan B” de vinuri non-Arizona din întreaga lume.

Evenimente private la FnB

Dacă planificați un eveniment în zonele Phoenix sau Scottsdale și căutați unul dintre cele mai bune locuri pentru a găzdui ocazia dvs. specială, FnB ar putea fi opțiunea perfectă. Acest restaurant Scottsdale a găzduit cu succes o multitudine de evenimente în trecut și poate satisface atât grupuri mici cât și mari, cu experiențe private și semi-private disponibile, în funcție de dimensiunea grupului dvs. și de nevoile evenimentului dvs.

FnB este foarte flexibil în ceea ce privește planificarea evenimentelor, oferind o serie de experiențe complet personalizabile care pot funcționa pentru toate bugetele și nevoile. Indiferent de ce fel de ocazie specială se întâmplă să plănuiești, fie că este vorba despre o recepție de nuntă elegantă sau o întâlnire cu cheie scăzută cu prietenii și familia, FnB îl poate aduce la viață. Pentru mai multe detalii și pentru a începe să planificați specificul evenimentului dvs., trimiteți un e-mail la [email protected]

Vizitarea FnB

Dacă doriți să vizitați FnB și să probați aromele și atmosfera unică a acestui restaurant apreciat Scottsdale, iată tot ce trebuie să știți:

- Locație - FnB este situat în centrul orașului Scottsdale la 7125 East 5th Ave, Suite 31, Scottsdale, Arizona 85251.

- Orele de deschidere - Programul de deschidere la FnB variază în funcție de perioada anului, așa că este întotdeauna înțelept să verifici site-ul oficial al FnB sau canalele de social media precum Twitter și Facebook pentru cele mai recente informații actualizate cu privire la programele de deschidere ale restaurantului. În general, FnB este deschis de la 5pm la 10pm pentru serviciul de cină marți până sâmbătă și de la 5pm la 9pm duminica.

- Rezervați - Puteți rezerva masa la FnB apelând 480 284 4777 sau folosind platforma de rezervare online simplă și sigură. Este foarte ușor să îți rezervi locul la acest popular restaurant din Arizona, iar rezervările sunt recomandate din timp, deoarece FnB este unul dintre cele mai populare locuri din zona Greater Phoenix. website