Statiuni Georgia: Mandarin Oriental, Atlanta

Mandarin Oriental Atlanta este un hotel de lux din inima capitalei Georgiei, care îmbină ospitalitatea sudică cu eleganța orientală. Podelele 42 ale clădirii oferă vederi impresionante ale peisajului urban de la terase de grădină și balcoane ale camerei de oaspeți. Cafe & Bar servește preparate din bucătăria americană contemporană toată ziua, cu cocktail-uri și aperitive de la bar și plăci de fuziune american-asiatice de pe terasa de sud-est. Petreceți ziua răsfoind unele dintre cele mai bune cumpărături de lux din Atlanta, apoi mergeți la spa pentru un masaj sau manichiură. Relaxați-vă în lounge sau sauna lângă piscina cu apă sărată 60-foot. Centrul de fitness Spa oferă echipamente de antrenament cardio și forță, precum și un studio de yoga pentru cursuri de yoga și mindfulness. Hotelul întâmpină familiile, precum și nunți și întâlniri corporative, cu apartamente spațioase pentru oaspeți și opt locuri de evenimente interioare și exterioare.

Camere și apartamente

Camerele și apartamentele de la Mandarin Oriental Atlanta au un design contemporan, cu atingeri de stil asiatic elegant. Fiecare cazare include Internet wireless de mare viteză pentru mai multe dispozitive și ferestre mari cu vedere la peisajul urban din Atlanta.

Atât camerele superioare, cât și camerele mai mari Deluxe au un pat King, zonă de relaxare, birou și baie de marmură, cu duș. Camerele Premier și Mandarin oferă camere de zi mari, în timp ce camera cu terasă Mandarin are vedere la Peach Tree Road de la balconul privat. Suite Premiere Terrace are un balcon în dormitorul separat și un alt balcon în afara camerei de zi. Modernizarea către Terasa Suite 2-Bedroom adaugă un al doilea pat și baie cu dimensiuni King.

Suite Mandarin este cea mai luxoasă cazare a hotelului, cu șemineu în camera de zi, cadă mare și duș în baie, dressing în dormitor, sufragerie cu locuri pentru opt oaspeți și serviciu de majordom disponibil la cerere.

Camera familială 2-Bedroom este potrivită pentru grupuri mai mari, cu un pat King într-un dormitor și două paturi Queen în altul.

Masă

Cafe & Bar de la Mandarin Oriental Atlanta servește micul dejun, prânzul și cina într-un cadru modern și elegant. Completând un vast meniu de bucătărie americană contemporană, cafeneaua găzduiește un Dimch Brunch săptămânal în stil bufet, cu o selecție rotativă de favorite asiatice. Barul servește cocktailuri și vinuri de după-amiază până seara, cu un meniu de aperitive și farfurii împărțite.

De asemenea, Cafe & Bar oferă mese în aer liber pe însorita terasă sud-estică, cu un meniu special cu influențe din sudul și estul Asiei.

spa

Spa de la Mandarin Oriental Atlanta oferă 15,000 metri pătrați și două etaje de tratament și facilități de fitness proiectate ca un refugiu din orașul plin de viață. O vizită la spa începe cu o sesiune de relaxare în saună, baie de aburi sau piscină vitală. Oaspeții pot alege una dintre camerele de tratament 12 sau suita cuplurilor pentru a se bucura de un masaj, tratament facial sau corporal de la un terapeut cu experiență. Tratamente suplimentare precum manichiura, pedichiura și masajele scalpului îmbunătățesc vizita. Piscina din lapte cu apă sărată 60, salonul interior sau terasa în aer liber oferă setări liniștite pentru a vă bucura de experiența spa în urma unui tratament de wellness.

Centrul de fitness al Spa-ului include o serie de echipamente de antrenament cardio și de rezistență, inclusiv o zonă de greutăți gratuite. Studioul de yoga oferă sâmbătă cursuri de yoga și sesiuni private, precum și sesiuni de meditație atentă luni. Oaspeții pot programa, de asemenea, o programare cu unul dintre antrenorii personali preferați de la The Spa.

Nunți și conferințe

Mandarin Oriental Atlanta oferă opt locuri și o serie de servicii pentru a găzdui o varietate de evenimente, de la nunți și petreceri, până la galasuri caritabile și întâlniri de afaceri.

Camerele de ședințe ale hotelului au acces la internet de mare viteză, tehnologie audio-vizuală și conferință video. Oaspeții pot utiliza centrul de afaceri al hotelului, cu două computere și o imprimantă color.

Întâlnirile minunate de la Mandarin Oriental încorporează serviciile de wellness în programele de întâlniri pentru a se asigura că grupurile sunt cele mai relaxate și mai productive. Ședințele de gestionare a stresului, spa, yoga și antrenamente, meditație ghidată și exerciții de team-building sunt doar câteva dintre componentele programului Mindful Meetings. Echipa de catering poate dezvolta, de asemenea, meniuri menite să promoveze concentrarea și bunăstarea cu alimente proaspete și hrănitoare.

Pachetele de nuntă, serviciile de planificare și atingeri speciale, cum ar fi designul floral, transmisia de evenimente live și căruțele trase de cai sunt disponibile pentru cupluri în orice moment al anului. Hotelul oferă, de asemenea, o noapte de lună de miere gratuită pentru noii noștri.

Lucruri de făcut în apropiere

Cartierul înconjurător din Buckhead oferă unele dintre cele mai bune cumpărături de top din Atlanta. Magazinele Buckhead se întind pe șase blocuri orașe și includ magazine mari de nume precum NARS, Dior, Tom Ford, Warby Parker și Jimmy Choo.

De asemenea, Buckhead este cel mai mare parc din oraș. Parcul memorial Chastain se întinde pe 260 acri de cărări și locuri de joacă, cu terenuri de tenis, piscină, teren de golf și parc de cai. Amfiteatrul parcului este un loc minunat pentru a face un picnic sau pentru a vedea divertisment live.

3376 Peachtree Road NE, 30326 Atlanta, GA, Telefon: 404-995-7500