Lucruri De Făcut În Germantown: Butler’S Orchard

În urma absolvirii lor, George și Shirley Butler au cumpărat o fermă. Ferma se întindea pe treizeci și șapte de acri și includea o casă de bușteni. Familia Butler a fost crescută în această casă de bușteni. La începutul fermei, douăzeci și cinci de acri au fost folosite pentru a crește piersici, care au fost apoi vândute la un magazin alimentar din comunitatea locală, precum și la micul magazin al micii ferme. . Butler's Orchard are acum peste douăzeci și cinci de fructe diferite, flori, copaci și legume pe mai mult de trei sute de acri.

Primul câmp de căpșuni de la Butler's Orchard a fost plantat în anul 1953 pe același site care acum găzduiește piața actuală a fermelor. Ideea fructelor de tip „pick-your-own” a fost o nouă idee pentru zonă în acea perioadă, dar a devenit rapid o modalitate populară de a cumpăra fructe. Zmeură neagră și mure fără spine au fost plantate la fermă în perioada 1970. Acestea au fost urmate curând de mere, zmeură roșie, cireșe, mazăre și afine.

Butler's Orchard a început inițial să vândă publicului dovlecei „pick-your-own” ca proiect de clasă a liceului. Proiectul clasei a dus la crearea Pumpkinland la fermă, un afișaj de personaje din basme realizate din dovleci. În fiecare an, sunt adăugate mai multe personaje pe terenurile de basm. Pumpkinland este una dintre cele mai populare atracții ale fermei, atrăgând familiile în Butler's Orchard din toată zona Washington în fiecare an, în octombrie, pentru a nu numai să se bucure de diversele personaje de dovleac, ci și mâncare delicioasă, un labirint de paie, plimbări cu ponei, tobogane uriașe, dovleci, și hayrides.

Vizitatorii și localnicii deopotrivă din zona Germantown își pot tăia și pomii de Crăciun la fermă. Acest lucru a început încă din 1970. De asemenea, piața fermă la fața locului a început să poarte coroane, cârpe proaspete și ornamente de sărbătoare. Butler's Orchard oferă acum mii de brazi Douglas și pin alb pentru vizitatorii care pot alege din fiecare an. La cererea multor clienți, ferma a adăugat alte activități și evenimente de-a lungul anului pentru ca vizitatorii să se bucure, inclusiv Ziua Recoltei Dovleacului, Bunnyland, Ieșiri de tip Pick-Your-Own, Excursii cu flori de căpșuni și Bonfires de grup și Hayrides.

Piața fermelor de la Butler's Orchard a pornit cu începuturi umile, care vindeau piersici sub un singur măr, în spatele casei de bușteni a site-ului. Ulterior, a fost mutat într-o structură care a fost folosită anterior ca o casă de pui, care este încă pe teren, ca acum garaj. Grajdul roșu care a găzduit piața fermei a fost construit în 1964. De-a lungul mai multor ani de la început, ferma a crescut diferitele legume și fructe de sezon pe care le crește și le vinde. În timpul lui 1970's Butler's Orchard a început să ofere alte produse la piața sa fermieră, precum cidru, articole decorative de sezon, condimente gourmet, miere locală, conserve și multe altele. În 1993, ferma a depășit hambarul inițial și a trebuit să extindă Piața Fermei în clădirea care există astăzi pentru ca vizitatorii să vină să cumpere diverse fructe, legume și multe altele.

22222 Davis Mill Road, Germantown, Maryland, Telefon: 301-428-0444

Mai multe lucruri de făcut în Germantown