Gand, Belgia Lucruri De Făcut: Gravensteen

Gravensteen in Gent este un muzeu istoric cu sediul într-un castel propriu-zis, cu accent pe colecții legate de castel și de epoca medievală în general. Vizitatorii muzeului castelului se pot cufunda fizic în istorie. Numit literar „castelul contelui”, Gravensteen își face casa într-un castel situat în Gent.

Istorie

Castelul în sine a fost construit în 1180 de contele Filip al Alsaciei. A fost folosit ca castel / fortăreață, curtea de judecată și chiar închisoare. Era programat să fie demolat la sfârșitul secolului 19th, dar a fost restaurat de orașul Gent în 1893. A fost găzduit de mai multe seturi de filme și televiziune (Regina Albă, Împărat), precum și în prezent fiind folosit ca muzeu medieval. Acesta a atins oficial statutul protejat istoric în 1944.

Expozitii permanente

Gravensteen este bine cunoscut pentru colecțiile lor rotative, temporare și călătoare unice și interesante. Informații despre aceste colecții, care pot rămâne oriunde de la câteva săptămâni până la un an, pot fi găsite pe site-ul lor web.

Nucleul Gravensteen este colecția lor permanentă, care este împărțită în două secțiuni.

? Obiecte de judecată - Începând de la sfârșitul secolului 12th, aldermanul de la Ghent a fost alocat puteri politice și administrative de la contesa Mathilde. Aceasta a însemnat că felul în care justiția fusese eliminată înainte de acel moment trebuia actualizat (nu mai era acceptabilă în ochiul public mentalitatea „ochi pentru ochi”). Această secțiune a colecției permanente afișează unele dintre obiectele care au fost folosite pentru a obține mărturisirile și a fost desemnată „nu pentru spectatorii sensibili”. Colecția oferă o privire către dispozitivele „de tortură” care au fost folosite - cum ar fi piciorul, gâtul. și manșete de mână, prinderea de fier, gulere, șuruburi, un ciocan care a fost folosit pentru a sparge degetele, cremaliera, o roată de tortură, o mască de rușine și alte instrumente care descriu cu adevărat brutalitatea folosită în procesul „justiției”. la Ghent la acea vreme.

? Armament - A doua secțiune a colecției permanente Gravensteen este muzeul armelor sale. Această colecție începe cu afișarea unei stemă istorice din Ghent, care este adesea considerată una dintre cele mai frumoase din Flandra și include, de asemenea, multe arbalete, pistoale, armuri, ciocniri, rapiere și pumnale care au fost încredințate de soacră și fildeş. Colecția se potrivește bine cu dinamica castelului mare, impunător. Fiecare armă este discutată în detaliu în exponat, inclusiv ce sunt, cum au fost folosite și de unde provin. De asemenea, are o parte din armură care a fost folosită pentru a proteja împotriva acelorași arme - cum ar fi poștă de lanț, noduri, defecțiuni și altele.

Gravensteen este deschis în timpul verii (aprilie până în octombrie) zilnic de la 10am la 6pm și iarna (noiembrie până în martie) zilnic de la 9am la 5pm. Este închis în sărbătorile majore. Admiterea este necesară contra cost pentru adulți, o taxă redusă pentru grupurile cu mai mult de 15 persoane, persoanele în vârstă și rezidenții locali, o taxă ceva mai redusă pentru studenți și gratuită, de asemenea, în circumstanțe specifice. Consultați site-ul muzeului pentru mai multe informații.

Oportunități educaționale

Muzeul Gravensteen adoră găzduirea de excursii școlare pe teren atât pentru studenți din zona locală, cât și pentru cei care doresc să călătorească în vizită. Majoritatea călătoriilor pe teren au fost concepute pentru studenții cu vârsta între 6 și 12, iar programa este concepută special în funcție de nevoile lor educaționale. Fiecare călătorie interactivă durează între o oră și jumătate și două ore și poate găzdui până la studenți 22, cu condiția să fie prezenți personaje pentru adulți 4. Rezervările trebuie făcute înainte de o vizită și broșuri cu informații complete sunt disponibile pe site-ul web.

Pentru studenții mai tineri (preșcolari până în clasa a treia), faceți o excursie de o oră ca rezident al castelului și aflați despre cum a fost viața pentru rezidenții originali ai castelului. Patru chaperones pentru adulți trebuie să fie prezenți pentru fiecare grup (nu mai mult de studenții 22).

Există o altă opțiune de excursie pe teren pentru copiii mai mari (cei de la vârsta 12 până la 18), care durează o oră și jumătate și oferă studenților mai maturi un tur de muzeu tematic cu ghiduri furnizate. Aceste excursii pe teren pot include până la studenți 25.

Există o taxă asociată tuturor călătoriilor pe teren.

Cumpărături

Micul magazin de cadouri situat la Gravensteen găzduiește o mică selecție de mărfuri și suveniruri cu tematică medievală și castel. De la jucării la cărți, există ceva pentru toată lumea care caută să joace sau să își extindă cunoștințele despre timpul în care castelul a fost activ. Este deschis când muzeul este deschis.

Gravensteen, Casele istorice Gent, Sint-Pietersplein 9, 9000 Gand, Telefon: + 32-92-66-85-00

Mai multe lucruri de făcut în Gent