Glenlaurel Inn, O Escapadă Romantică În Ohio

Glenlaurel Inn este liniștit în inima Hocking Hills din Ohio, Glenlaurel Inn este un han de țară în stil scoțian de lux, care surprinde frumusețea zonei înconjurătoare. Combinând eleganța lumii vechi, romantismul și farmecul zilelor moderne, Hanul este situat la doar o oră distanță de Columb și are spații de cazare premiate, bucătărie gastronomică, facilități de lux și servicii excepționale.

Hanul are un pub tradițional scoțian, care servește o varietate de beri locale și meșteșugărești, vinuri fine și whisky-uri de malț scoțiene, un spa exclusivist oferă o serie de masaje și tratamente, iar un restaurant gastronomic servește micul dejun și mese multiple. Sanctuarul liniștit este înconjurat de 140-acri de frumusețe pitorească naturală, încrucișate cu trasee de drumeție excelente, cascade în cascadă și chei adânci, mistice, și un campionat de golf Scottish Links, cluburi de arbori hickory, tees de nisip și verzi de nisip.

Județul Hocking este o zonă de o frumusețe deosebită, cu păduri luxuriante, chei adânci stâncoase, cascade în cascadă și formațiuni de roci incredibile. Format în urmă cu 5,000 ani în urmă ca o țesătură erodătoare de chei de gresie, canioanele de stâncă și creastă ale dealurilor Hocking constituie o anomalie geologică și găzduiește o gamă diversă de microclimate, de la păduri verzi la zone umede pline de ferigi. Există șase parcuri de stat în imediata apropiere de Glenlaurel Inn, care oferă o serie de activități recreative de drumeții pe tot parcursul anului, ciclism, căptușeală cu fermoar, călărie, plimbare cu barca și canotaj.

1. Glenlaurel Inn Rooms & Suites


Glenlaurel Inn oferă o serie de spații de cazare elegante, sub formă de camere frumos amenajate, apartamente de lux, crofturi private și căsuțe confortabile, cu facilități moderne și priveliști minunate. Toate spațiile de cazare sunt decorate într-un stil rustic splendid în stil rustic și oferă facilități și facilități standard, precum băi private cu duș și căzi, halate de baie de lux și produse de baie de lux, șeminee cu gaz și centre de băuturi cu prăjiturele și băuturi de coajă. Facilitățile standard care pot fi găsite în fiecare cameră includ televizoare cu ecran plat cu DVD playere, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefoane, fier de călcat și plăci de călcat, uscător de păr și control central al climatizării. În fiecare dimineață este servit un mic dejun complet gourmet gratuit.

Carriage House are două camere bine amenajate și o suită de lux, și anume Robertson Garrett și Mar Rooms și Douglas Highlander Suite. Situate la ultimul etaj al Carriage House, Robertson Garrett and Mar Rooms au paturi queen-size, băi private cu cadă, dușuri, halate de baie de lux și produse de baie de lux, o chicinetă comună complet echipată și o zonă de relaxare confortabilă. Facilitățile suplimentare includ televizoare cu ecran plat cu DVD playere, CD playere cu CD, aparat de cafea cu ceai și cafea gratuit, telefoane, plăci de călcat și fier de călcat, uscător de păr și climatizare centrală.

Suite Douglas Highlander este situată la primul etaj al Carriage House și are un pat queen-size, baie privată cu duș, cadă jacuzzi de lux pentru două persoane, halate de baie de lux și produse de baie de lux. O bucătărie mică, complet utilată, are o masă și scaune pentru micul dejun relaxant, o zonă de living confortabilă, cu două scaune otomane și un loc de dragoste bazat lângă o sobă Franklin și ferestre mari îmbrățișează priveliști frumoase asupra pădurilor înconjurătoare. O punte extinsă adăpostită se aruncă în treetops. Facilitățile suplimentare includ un televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceai și cafea gratuit, telefon, fier de călcat și masă de călcat, uscător de păr și centrală de climatizare.

Casa originală a Lairdului și bijuteria coroanei din Glenlaurel, Manor House are o faimoasă piatră și fațetă, trei săli de luat masa elegante, bucătăria Waif's Haven, Loch Ness Pub, două camere elegante și două apartamente de lux. .

Situată la primul etaj al conacului, camera Campbell este încântătoare cu patul său queen-size, baie privată cu duș, cadă cu hidromasaj pentru două persoane, halate de baie de lux și produse de baie de lux. O sală luminoasă și aerisită are un șemineu confortabil cu bușteni în dormitor și canapele confortabile și o vitralie magnifică din trei părți, onorând florile sălbatice care odată au crescut prolific pe site-ul Conacului. O punte minunată cu vedere spre sud oferă vederi superbe asupra grădinii de nuntă. Facilitățile suplimentare includ un televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și fier de călcat, uscător de păr și control central al climatizării.

2. Mai multe camere de oaspeți


Cea mai apropiată de bucătărie și mai întâi în linie pentru aromele care curg de gură, care decurg din ea, camera MacGregor are un pat de dimensiuni queen, orientat pe o cămașă ornamentată cu elfi sculptate manual și un șemineu confortabil cu jurnal de gaz. O baie privată cu baie privată are o cadă cu hidromasaj pentru două persoane, duș separat și ferestre minunate mari, orientate spre est, care inundă camera cu lumină naturală. Facilitățile suplimentare includ un centru de băuturi cu prăjituri și băuturi de casă, televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și fier de călcat, uscător de păr și control central al climatizării.

Numită după Isabella of Mar, care s-a căsătorit cu Robert Bruce în 1295, Mar Roomis situată la etajul al doilea al Carriage House și oferă un refugiu calm și romantic pentru doi. Suita are un pat de lux în regină, o baie privată cu baie / combina de duș, halate de baie de lux și produse de baie de lux și un luminator glorios care inundă camera cu lumină naturală. O cameră de zi fermecătoare are un scaun confortabil pentru lectură, iar o mică bucătărie oferă toate aparatele necesare pentru relaxare. Facilitățile suplimentare includ un centru de băuturi cu prăjituri și băuturi de casă, televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și fier de călcat, uscător de păr și control central al climatizării.

Camera Robertson Garrett este situată la etajul doi al Carriage House și are vederi uimitoare asupra văii. Un șemineu electric romantic și un scaun confortabil în camera de zi spațioasă oferă un loc confortabil pentru relaxare, în timp ce o chicinetă este ideală pentru self-catering. Zona de dormit are un pat queen-size și o baie privată cu baie cu combina / duș, halate de baie de lux și produse de baie de lux. Facilitățile suplimentare includ un centru de băuturi cu prăjituri și băuturi de casă, televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și fier de călcat, uscător de păr și control central al climatizării.

3. Suite de lux


Inspirată de apartamentele proprietarului de la MacTavish Inn original, MacDonald Suite este suita principală din Glenlaurel. Situată la etajul doi al Conacului, suita are două camere, fiecare oferind vedere sudică a grădinii de nunți și a punții mari. Dormitorul principal are un pat cu baldachin romantic cu patru poster, un dulap cu accesoriu, o baie cu podea din stejar, cu duș și cadă cu hidromasaj pentru două persoane, halate de baie de lux și produse de baie de lux. Un living și o sală de mese combinate oferă ferestre de la podea până la tavan, care inundă camera cu lumină naturală, două scaune de pluș din plus, un șemineu confortabil cu bușteni cu gaz și un balcon mic cu vederi minunate. Facilitățile suplimentare includ un centru de băuturi cu prăjituri și băuturi de casă, televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și fier de călcat, uscător de păr și control central al climatizării.

Având lux la noi înălțimi, Suite MacKenzie Royal oferă camere care emană un farmec regal. Situată la etajul doi al Conacului, luxoasa Suite MacKenzie Royal este decorată în stejar întunecat și țesături bogate și dispune de o zonă de relaxare confortabilă, cu un colț de colț confortabil, cu un fotoliu pentru lectură, un birou scobitor și ferestre mari cu priveliști frumoase . Suita are un pat queen-size baldachinat în lenjerie de pluș și baie privată cu cadă cu hidromasaj pentru două persoane, duș și bideu. Halate de baie și produse de baie de lux adaugă o notă specială. Facilitățile suplimentare din MacKenzie Royal Suite includ un centru de băuturi cu prăjituri și băuturi de casă, televizor cu ecran plat cu DVD player, CD player cu CD-uri, filtru de cafea cu ceaiuri gratuite și cafea, telefon, fier și masă de călcat, uscător de păr și control central al climatizării .

Pentru un nivel suplimentar de exclusivitate și confidențialitate, Glenlaurel oferă cabane fermecătoare, căsuțe și căsuțe, care sunt versiuni mai mici ale unei cabane. Glenlaurel oferă oaspeților posibilitatea de a alege dintre trei West Crofts cu vedere la Bannock Burn Ravine și patru Croft-uri orientale cu vedere spre Cheile Camusfearna.

Atât Croft-urile Est, cât și Vest se află la o scurtă plimbare de Manor House și oferă dormitoare spațioase cu paturi regine sau cu dimensiuni king, băi private cu duș dublu, căzi de înmuiere, halate de baie de lux și produse de baie de lux. Camerele de zi frumoase oferă șeminee confortabile din piatră, canapele confortabile și centre de divertisment de ultimă generație, cu televizoare cu ecran plat, playere Blu-Ray și CD playere. Bucătăriile mici au toate aparatele și ustensilele necesare pentru o viață confortabilă de vacanță, inclusiv un cuptor cu microunde, frigider, prăjitor de pâine și filtru de cafea și un centru de băuturi care este aprovizionat cu prăjituri și băuturi de casă. Uși glisante mari se deschid pe pridvoare ecranate pașnice și punți private cu cadă cu hidromasaj romantică.

Cabanele și căsuțele sunt decorate individual și tematice după mai multe personalități marcante din Scoția. Aceste căsuțe și cabine casnice au camere de zi spațioase, cu ferestre cu podea până la tavan, care văd priveliști frumoase, șeminee masive din piatră și sobe confortabile Franklin, canapele de pluș și unghere de citit liniștite. Dormitorul are un pat cu sanie king în lenjerie de lux, un centru de divertisment cu televizor cu ecran plat și player Blu-Ray și o baie privată se bucură de un dressing amplu, deșerturi duble, duș dublu și cadă înmuiată. O mică bucătărie are o masă intimă pentru două și toate aparatele necesare pentru traiul în vacanță fără stres și ușile duble franceze se deschid pe o punte privată și o grădină cu hamac dublu și scaune lounge

Cottage MacIntosh este numit după arhitectul și designerul de renume mondial Glasgow, Charles Rennie MacIntosh și este decorat în lemn bogat, întunecat, cu două șeminee cu bușteni, în timp ce MacKay Cottage este numit pentru clanul MacKay, renumit pentru introducerea golfului în Scoția. MacLeod Cottage poartă numele și onorează clanul MacLeod, cel mai cunoscut pentru promovarea muzicii de gaită în Scoția, iar MacTavish Cottage întruchipează legenda fermecată potrivit căreia Ceymus MacTavish a fost Lairdul moșiei originale Glenlaurel în urmă cu câțiva ani 300. Cabana Muir este numită după naturalistul preeminent John Muir, în timp ce Wallace Cottage ia numele celebrului HighlanderWilliam Wallace of Braveheart și reprezintă războiul extrem care este centrul istoriei scoțiene.

4. Restaurant la Glenlaurel Inn


Oferind bucătărie legendară, serviciu de primă clasă, fler scoțian fermecător și o ambianță elegantă, masa la Glenlaurel promite a fi o experiență de neuitat.

Micul dejun cu trei feluri de mâncare este servit în fiecare dimineață în sala de mese frumos amenajată, iar serile sunt preluate cu meniuri fixe pentru prețuri de trei și șase feluri, servite duminică până vineri și călătorii culinare cu șapte feluri premiate sâmbătă.

Cina cu lumânări de lumânări este însoțită de o listă de vinuri extinsă, cu vinuri din întreaga lume, poezie, muzică de gașcă și o vizită specială a Chef-ului.

5. Planificați această vacanță


Glenlaurel Inn oferă o serie de facilități, facilități și activități recreative pentru ca oaspeții să se bucure. Activitățile de agrement din zonă includ drumeții pe tot parcursul anului, ciclism montan, călărie, căptușeală cu fermoar, canoe, tururi aeriene pitorești și golf de clasă mondială.

Glenlaurel oferă o gamă exclusivă de servicii spa și tratamente în cameră, care promit să se relaxeze, să întinerească și să reînnumească, precum și sesiuni private de yoga. Masajele de semnătură includ masaje de aromaterapie, masaje de binecuvântare, masaje de țesuturi profunde și masaje cu patru mâini, în timp ce tratamentele pentru corp și piele variază de la reflexologia asiatică a piciorului la terapia cranio-sacrală. Alte servicii includ yoga personală, sesiuni reiki și tratamente faciale.

Glenlaurel Inn oferă facilități excelente pentru o varietate de evenimente sau funcții, inclusiv întâlniri de afaceri mici, retrageri corporative și evenimente sociale. Hanul are mai mult de 7,000 metri pătrați de spațiu pentru o serie de funcții și evenimente corporative mici și oferă servicii de evenimente, inclusiv locuri elegante, de la săli de mese, spații de întâlnire și săli comune, servicii de catering, echipamente audiovizuale și servicii personalizate.

14940 Mt. Olive Road, Rockbridge, OH 43149-9736, site-ul web, Telefon: 740-385-4070

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Ohio.