Îngrijirea Pielii Ecologice Pentru Zeiță

Goddess Garden a fost fondată de Nova Covington și Paul Halter, doi iubitori ai naturii pe toată durata vieții, cu o adevărată pasiune pentru protejarea mediului și respectarea Mamei Natură. În timp ce cresc, atât Nova cât și Paul au recunoscut frumusețea și minunea care existau în natură și în jurul lor; au apreciat darurile pe care ni le-a oferit Pământul și le-a plăcut să petreacă timp liber în aer liber.

Amândoi crescând să lucreze în munca corporativă, atât Nova cât și Paul au văzut că industria pielii s-a transformat în ceva complet nefiresc, folosind atât de multe toxine artificiale și potențial dăunătoare, ingrediente artificiale, în ciuda faptului că natura oferea atât de multe elemente utile și remedii proprii. După ce au văzut că propria fiică a copilului lor, Paige, a avut alergii la diferitele substanțe chimice prezente în multe produse cosmetice, au decis că este timpul pentru o schimbare și au început să lucreze lansând propriul brand ecologic.

În 2005, Goddess Garden a fost introdusă în lume și a trecut cu adevărat de la putere la putere de atunci. Oferind ceva diferit și mai pur față de atâtea alte mărci de îngrijire a pielii și frumuseții, Goddess Garden se deosebește prin pasiunea și dedicarea sa pentru ingrediente durabile, organice, naturale, pe care le poți aplica fericit pe pielea și corpul tău fără griji sau griji.

- Puterea plantelor - Ideea din spatele Zeiței Grădinii este una simplă: de ce trebuie să folosim produse cu atât de multe substanțe chimice și toxine produse de om pe lista ingredientelor, când Mama Natură a oferit atât de multe ingrediente utile proprii? Cu gusturile de lavandă, rozmarin, jojoba, baobab, primrose, bergamotă, ulei de nucă de cocos, unt de shea și multe altele, lumea naturală ne-a oferit o multitudine de elemente pentru a ne menține pielea și corpurile sănătoase.

- Produse organice, sănătoase - Din ce în ce mai multe persoane apelează la produse ecologice și este ușor de văzut de ce. De prea mult timp, oamenii folosesc produse potențial periculoase atunci când nu este nevoie. „A merge natural” este o modalitate excelentă de a vă asigura că produsele pe care le utilizați în fiecare zi sunt în totalitate sigure pentru dvs. și nu apar niciun efect secundar urât.

- Super Sunscreen - Unul dintre cele mai bune produse care ajută într-adevăr să distinge Zeița Grădină este protecția solară minerală. Fabricat dintr-o gamă largă de ingrediente naturale, inclusiv ulei de nucă de cocos și unt de shea, acest protecție solară este lipsită de parabeni, parfumuri false și alte elemente urâte. Oferă un SPF de 30 și are o rezistență completă la apă timp de peste o oră.

- Aromaterapie uimitoare - Aromaterapia s-a dovedit a fi atât de eficientă la stimularea stărilor de spirit, la reducerea nivelului de stres și, în general, te ajută să te simți mai bine și mai pozitiv în orice situație. Brățările și aromele uimitoare de aromaterapie din Goddess Garden oferă ingrediente naturale, parfumuri proaspete și pietre energice pentru a-ți ridica într-adevăr starea de spirit și a-ți oferi un adevărat impuls energetic ori de câte ori ai nevoie.

- Soluții pentru îngrijirea pielii - Vrei să lupți înapoi împotriva semnelor îmbătrânirii? Căutați să vă oferi pielii o strălucire radiantă? Dacă da, produsele pentru pielea ecologică din Zeița Grădină vă pot ajuta. Aceste soluții de îngrijire a pielii de rutină zilnică pot inversa efectele de îmbătrânire sau deteriorarea expunerii la soare și vă pot face pielea mai moale, mai netedă și mai tinerească.

- Și multe altele - Pe lângă toate aceste produse uimitoare, Goddess Garden continuă, de asemenea, să se extindă și să-și evolueze linia cu noi adăugări interesante, precum îngrijirea bebelușului, inclusiv articole precum baie cu bule, spălare pentru bebeluși, loțiuni, pudră pentru copii și multe altele. Această echipă este dedicată să ofere o selecție largă și de înaltă calitate a produselor pe care se poate baza toată familia.

Cumpărați produse ecologice pentru sănătate și frumusețe cu Zeița Grădină

Ne-am uitat la beneficiile uimitoare, exclusive, oferite de captivantele linii de produse ale Goddess Garden, de unde puteți cumpăra aceste produse și puteți începe să le folosiți?

- Produsele ecologice Garden Goddess sunt disponibile în nenumărate magazine din toată țara. În total, mai mult de comercianții 25,000 stocează produse Garden Goddess, așa că nu ești niciodată prea departe de aceste produse uimitoare și poți folosi simplul locator de magazine pentru a găsi cea mai apropiată locație de tine.

- Puteți alege, de asemenea, să comandați produse Goddess Garden online și să obțineți aceste nemaipomenite produse de îngrijire a pielii, produse de înfrumusețare care se potrivește vârstei, brățări de aromaterapie și multe altele livrate chiar la ușă în câteva zile. Transportul gratuit este oferit la toate comenzile în valoare totală de $ 35 sau mai mult, iar site-ul oferă o mulțime de oferte speciale și reduceri pe tot parcursul anului.

Produsele Zeița Grădinii sunt ușor accesibile atât în ​​magazine cât și online și disponibile la prețuri extraordinare. Comandați astăzi și vedeți care este diferența acestor produse naturale, fără toxine, care vă pot face viața mai ușoară. website