Pachetele Excelente La Southampton Fairmont

Faimoasă pentru plajele sale de nisip roz și mările albastre, Bermuda este o escapadă populară de pe coasta de est. Stațiunea 593 din stațiunea Fairmont Southampton este situată pe punctul cel mai înalt al insulei, cu vedere la grădini luxuriante și plaje. Această stațiune de lux are camere de oaspeți 593, un spa, program pentru copii, terenuri de tenis și șase restaurante.

Beach Club este situat într-o golfă privată lângă plaja Horseshoe. Relaxați-vă pe fotolii de pluș sub o umbrelă. Serviciul de prosoape la rece este oferit pe tot parcursul verii pentru a vă ajuta să rămâneți la rece. Puteți închiria echipamente de scufundări și snorkeling din club și luați masa la Whaler Inn.

Hotelul are o piscină în aer liber și o piscină interioară. Piscina în aer liber este deschisă doar în lunile călduroase, când rămâne deschisă 24 ore pe zi.

Suite spațioase

Hotelul oferă apartamente cu un dormitor și două dormitoare, cu un living separat și o lucrare de artă originală, inspirate de pastelurile moi ale Bermudelor.

Oaspeții se bucură de două balcoane private și două băi din marmură complet amenajate. Există, de asemenea, dulapuri, un birou și o a doua linie telefonică pentru acces la internet de mare viteză. Suite One și Two Bedroom sunt disponibile pe toate etajele hotelului. Apartamentele cu un dormitor măsoară 900 ft ft., În timp ce Suite cu două dormitoare măsoară dimensiunea 1,350 sq ft. Alegeți din ocean, port și golf

Spa-ul

Willow Stream Spa este o instalație de pătrat 31,000-pătrat, cu săli de tratament 15, trei saloane, o piscină încălzită interioară cu cascade, grădini, două jacuzzi cu terasă cu vedere la oceanul South Shore, salon de înfrumusețare și un centru de fitness care vă permite să vă mențineți în formă. pe insula ta.

Acest spa măsoară dimensiunea 31,000 de metri pătrați cu trei șezlonguri, piscină interioară cu cascade și grădini, două Jacuzzis cu terasă cu vedere la oceanul South Shore, salon de coafură și frumusețe și un centru de fitness cu echipamente Cybex de ultimă generație.

Facilitățile de spa separate pentru bărbați și femei includ camere de aburi relaxante, inhalare și saună. În escapada dvs. spa, relaxați-vă în piscina de spa, pe puntea soarelui sau în grădinile Bermudelor.

Golf

Terenul de golf al stațiunii este un curs parțial-54 18-găuri proiectat de Theodore Robinson. Clubul oferă o practică verde, închirieri de club și pantofi și lecții de golf. Portarul stațiunii poate rezerva, de asemenea, o dată la alte terenuri de golf ale Bermudelor, inclusiv Port Royal, Riddle's Bay și Belmont.

nunti

Stațiunea are o echipă de coordonatori de nuntă experți care să aibă grijă de detalii. Oaspeții tăi se cazează în camere și apartamente frumoase, fiecare cu balcon privat și vedere.

Hotelul poate găzdui nunți pentru până la clienți 500, precum și nunți intime de 10. Alegeți dintre locațiile de nuntă care includ plaja Fairmont cu Caraibe ca fundal, Ocean Club Terrace, Waterlot Inn Garden și Great Sound Lawn. Spa oferă suita cuplului pentru masaje pentru cupluri.

Pentru copii

Explorers Camp, centrul de activitate pentru copii, găzduiește copii de patru ani și peste. Oferă evenimente sportive, vânătoare de scaun și alte activități de vacanță în familie pentru a recurge oaspeții gratuit.

În anumite nopți, copiii pot avea vârsta de șapte ani și peste 7 & Up Club în timp ce părinții lor se bucură de o cină romantică la unul dintre restaurantele stațiunii.

Tarifele de sezon scăzute încep de la $ 299 USD, în timp ce ratele de sezon înalte încep de la $ 509 USD. Întrebați despre pachete spa și luna de miere.

Sezonul înalt în Bermuda este sfârșitul primăverii toamna, când vremea este caldă. Bermuda se află la aproximativ două ore cu avionul din New York.

Locație: PO Box HM 1379, Hamilton, Bermuda, 441-238-8000, 800-441-1414