Codul Aeroportului Gru

Statisticile arată că din ce în ce mai mulți oameni călătoresc în America de Sud pentru a se bucura de locațiile pline de viață ale continentului, plajele frumoase, sălbăticia bogată, bucătăria exotică și multe altele. Dintre toate numeroasele destinații din America de Sud, Brazilia se remarcă ca una dintre cele mai populare, statul Sao Paulo fiind una dintre cele mai importante locații de vizitat în această națiune. Dacă plănuiți o călătorie la Sao Pualo pentru a verifica locații cheie precum Catedrala Sao Paulo, Bulevardul Paulista, Parcul Ibirapuera și Muzeul de Artă din Sao Paulo, va trebui să știți codul aeroportului GRU. Codul aeroportului GRU este utilizat pentru Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Aeroportul Internațional Franco Montoro

Unde este Aeroportul Cod GRU?

Cod aeroport GRU, Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Aeroportul Internațional Franco Montoro, este situat în municipalitatea Guarulhos, în statul Sao Paulo din Brazilia. Este, de asemenea, cunoscut pur și simplu ca GRU Airport sau Aeroportul Cumbica.

Informații de contact GRU Cod aeroport

Adresa pentru codul aeroportului GRU (Aeroportul Internațional Franco Montoro din Sao Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Franco Montoro) este Rod. H? Lio Smidt, s / n? - Cumbica, Guarulhos - SP, 07190-100. Dacă doriți să luați legătura cu GRU, puteți utiliza următorul număr de telefon: + 55 11 6445-2945. Puteți contacta, de asemenea, prin e-mail la [email protected]

Istoria Codului Aeroportului GRU

Istoricul codului aeroportului GRU, Aeroportul Internațional Sao Paulo – Guarulhos, se întoarce la 1960s. În 1967, pe măsură ce volumul de trafic aerian din și din Brazilia a crescut rapid, guvernul militar a început să stabilească planuri în mișcare pentru a construi noi aeroporturi și a se extinde pe aeroporturile și câmpurile aeriene preexistente din întreaga țară. În cadrul acestor planuri, s-a decis ca două baze aeriene din Sao Paulo să fie extinse. Aceste baze erau Baza Forțelor Aeriene Galeao și Baza Forțelor Aeriene din Sao Paulo.

Construcția la Baza Forțelor Aeriene din Sao Paulo a început în 1980 și aeroportul s-a deschis în 1985, înlocuind Aeroportul Sao Paulo – Congonhas, care a fost principalul aeroport din Sao Paulo până în acel moment. Planurile inițiale pentru aeroportul GRU au implicat patru clădiri de terminale și trei piste, dar GRU avea doar două terminale și două piste atunci când s-a deschis. Construcția celei de-a treia clădiri terminale a început în 2011. În prezent, GRU are trei terminale în total și două piste paralele. În 2001 aeroportul a primit numele său complet de S? O Paulo / Guarulhos – Governador Andr? Aeroportul Internațional Franco Montoro în onoarea lui Andr? Franco Montoro, fost guvernator din Sao Paulo care a murit în 1999.

Statistici pentru Codul Aeroportului GRU

Aeroportul GRU este aeroportul principal pentru statul brazilian Sao Paulo. De obicei, a fost clasat drept cel mai aglomerat aeroport din toată Brazilia și este, de asemenea, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din toată America de Sud. Multe companii aeriene diferite operează la GRU către destinații din întreaga lume. Unele dintre cele mai aglomerate rute de la GRU merg către alte destinații din America de Sud, dar există și multe rute intercontinentale. Cele mai aglomerate rute la GRU sunt spre Santiago, Chile; Miami, Statele Unite; New York, Statele Unite; Buenos Aires, Argentina; și Madrid, Spania. Aeroportul primește peste 37 milioane de pasageri pe an.

Parcarea la GRU

Există o mulțime de opțiuni pentru parcarea pe aeroportul GRU, cu diferite tarife disponibile pentru a se potrivi tuturor bugetelor. Parcare standard poate fi găsită la toate cele trei terminale cu o rată zilnică inițială de 54 R $, care scade lent în cursul zilelor următoare. Opțiuni premium sunt disponibile și la terminalele 2 și 3. Dacă sunteți în căutarea celei mai ieftine parcări la GRU, consultați lotul economic la Terminal 3, care are o rată zilnică de doar 20 R $.

Noțiuni de bază și de la GRU

Există o mulțime de opțiuni diferite atunci când vine vorba de transportul terestru pentru a ajunge la și de la aeroportul GRU. Aeroportul oferă toate formele standard de transport, cum ar fi servicii de închiriere auto, taxiuri și acțiuni de călătorie, dar are, de asemenea, rutele de autobuz în jurul Sao Paulo, precum și o mulțime de servicii de transfer diferite către orașele din apropiere. Aeroportul nu are momentan propria stație de metrou, dar puteți lua un autobuz, un taxi sau o transfer către stația de metrou Tiete pentru transport ușor în jurul statului.

Noțiuni de bază în GRU

Aeroportul GRU este un aeroport foarte mare, cu trei terminale separate. Deplasarea acestui aeroport poate părea copleșitoare pentru oamenii care sunt noi în zonă, dar totul este clar indicat, iar aeroportul este aproape prevăzut pentru a vă ajuta să găsiți unde trebuie să ajungeți și să ajungeți rapid. Dacă aveți nevoie să călătoriți între terminale, Terminalul 2 și 3 sunt conectate de o pasarelă pietonală acoperită și un autobuz navetă funcționează în zonă pentru a conecta Terminalul 1 de celelalte.

Hoteluri la GRU

Aeroportul GRU nu are un hotel la fața locului, dar există o mulțime de hoteluri bune în local, care oferă camere la prețuri accesibile și o mulțime de facilități și facilități bune, precum piscine, centre de fitness, centre de afaceri, restaurante, baruri, camere confortabile și multe altele. Multe dintre cele mai bune hoteluri lângă GRU oferă, de asemenea, transferuri directe gratuite către aeroport pentru toți oaspeții. Citiți mai departe pentru informațiile de contact ale celor mai bune hoteluri din acest aeroport din Sao Paulo.

- TRYP by Wyndham S? O Paulo Guarulhos Airport - Rodovia H? Lio Smidt, Cumbica, Guarulhos SP, 07190-100, Phone: + 55-80-00-47-47-66

- Hotel Pullman S? O Paulo Guarulhos Airport - Rodovia H? Lio Smidt, SP, 07190-100, Telefon: + 55-11-21-24-58-00

- Hotel Matiz Aeroporto Guarulhos - Rua Pedro de Toledo, 1000, Jardim Santa Lidia, Guarulhos, SP, 07140-040, Telefon: + 55-11-34-11-70-00

- Sleep Inn Guarulhos - Av. Natalia Zarif, 2655, Jardim Sao Geraldo, Guarulhos, SP, 07140-040, Telefon: + 55-11-42-80-46-60