Half Moon Cay Oferă Vile Pe Plajă Cu Două Etaje

Half Moon Cay este o escapadă privată 100 mile la sud-est de Nassau în Bahamas, accesibilă doar oaspeților Holland America Line și Windstar. Insula tropicală are o plajă de nisip de două mile, mări albastre și păsări sălbatice. Pasagerii vor putea acum să rezerve o vilă de plajă cu două etaje pe insulă. Vilele au cadă cu hidromasaj exclusivă la etajul doi și oferă cazare privată pentru oaspeți. Au fost construite pentru a comemora a 15th aniversare.

Acces la Insula

Cele mai multe croaziere din Caraibe și Canalul Panama din Fort Lauderdale, Tampa, Port Canaveral, Norfolk și New York se opresc aici.

Insula găzduiește până la 5,000 oaspeți pe zi. Noaptea, oaspeții se întorc pe navele de croazieră care se ancorează în apropiere de corvoadă.

Facilități

Există Centrul de aterizare și bun venit, Satul Bahamian cu magazine și restaurantul Tropics. Pe lângă două baruri în restaurantul Tropics și în centrul de întâmpinare, există și alte baruri cu servicii complete, situate pe plaja principală și în alte puncte.

Există un tramvai de pasageri 25 accesibil pentru persoane cu handicap, între centrul de întâmpinare și restaurantul Tropics. Oaspeții își pot rezerva scaunele cu rotile cu umbrele și anvelope balon făcute pentru a fi utilizate pe nisip.

Lucruri de făcut

Acesta este un loc minunat pentru a încerca o serie de sporturi nautice. Există trei centre de sporturi nautice unde turiștii pot închiria echipament pentru plajă și echipament pentru sporturi nautice.

Pentru copii

Există un loc de joacă pentru copii, volei, baschet și tabla de șah.

Excursii și aventuri

În timpul excursiei Călăriei pe tărâm și pe mare, turiștii călăresc un cal special antrenat în timp ce înoată în ocean.

Înscrieți-vă pentru aventura Stingray pentru a înota sau pentru a face snorkel cu Southern Stingrays.

Există, de asemenea, personal Watercraft Adventure, parcul acvatic Half Moon Lagoon și o multitudine de jucării pe plajă.

Relaxați-vă în Soare

Steiner of London oferă Masaje pe plajă în două cabane cu aer condiționat pe plajă.

Aflați mai multe despre Holland America Line.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi