Lucruri De Făcut Din Hawaii: Muzeul Kauai

Muzeul Kauai situat într-o structură din piatră de lavă din orașul Lihue. Muzeul găzduiește diverse colecții de lucrări remarcabile ale unor artizani din insula Kauai, precum și insula Niihau, care este o insulă mică spre est care face parte din județul Kauai. Turiștii și localnicii deopotrivă pot merge la muzeu și să afle mai multe detalii despre diferitele formațiuni geologice care alcătuiesc insulele Hawaii, modul în care au trăit timpurii hawaieni nativi, Monarhia hawaiană și sosirea căpitanului Cook în Waimea pe malul Kauai. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, diferite galerii care afișează opera de artă a artiștilor multi-culturali, meșteșugari și sculptori. Vizitatorile ghidate sunt oferite vizitatorilor la cerere.

Istoria culturală și geologică interesantă a lui Niihau și Kauai sunt bine reprezentate în micul muzeu Kauai, oferind o mulțime pentru vizitatori, în ciuda dimensiunilor sale mai mici în comparație cu alte muzee de istorie. Intrarea în muzeul compact este clădirea Wilcox, care a fost construită în anul 1924 ca fostă bibliotecă pentru județ. Stânca de lavă exterioară prezintă o fațadă greco-romană în afara locului.

În interiorul Clădirii Wilcox, vizitatorii vor găsi expoziții temporare, precum și un magazin de cadouri care deține o selecție extinsă de cărți. Galerie de patrimoniu prezintă carcasele căptușite cu koa care afișează lei de coajă rafinate de la Niihau, umeke sculptate uimitor sau boluri de lemn și alte mobilier interior care aparținea la un moment dat regalității Hawaii. În galerie este inclusă o expoziție china de la Palatul Iolani, despre care se crede că este râvnită de curatorii de pe site-ul Honolulu.

Alături de Clădirea Wilcox a Muzeului Kauai se află Clădirea Orezului. Deschisă publicului în anul 1960, această structură din două etaje din rocă de lavă împărtășește „Povestea lui Kauai”. Exponatele de la etajul principal al clădirii pun accent pe originile vulcanice ale insulei Kauai până la sosirea călătorilor din Polinezia și începutul contactului occidental, care include misionarii care au urmat în urma căpitanului Cook și a balenilor. Printre cele mai rare artefacte afișate în clădirea orezului se află o piesă sfâșiată dintr-o covorașă de la Nalihau makaloa, care este o formă de artă și o acoperire de pat extrem de prețuită, care a fost practic abandonată la sfârșitul secolului XIX.

La etajul doi al clădirii Rice, povestea istoriei Kauai trece la zilele epocii plantației. Aceasta a fost o perioadă în care fluxul de imigranți a favorizat concoacția complexă cunoscută drept culturile „locale”. Povestea Kauai de pe acest etaj se extinde prin cel de-al Doilea Război Mondial. Pe afișaje evidențiază povestea nu foarte cunoscută a unui pilot japonez în timpul atacului Pearl Harbor care s-a prăbușit pe insula Niihau. Pilotul a luat captivi, iar apoi a fost în cele din urmă depășit de mulți dintre rezidenții nativi din Hawaii, după ce alți insulari s-au întors la insula Kauai pentru a anunța autoritățile.

4428 Rice Street, Lihue, Hawaii, Telefon: 808-245-6931

Mai multe lucruri de făcut în Hawaii