Heartland Spa & Fitness Resort, Wisconsin

Heartland Spa & Fitness Resort a fost înființată în 1983, în frumosul lac Geneva, Wisconsin, pentru cei care doresc o abordare relaxantă și completă pentru bunăstarea și sănătatea holistică. Heartland Spa & Fitness Resort oferă bucătărie sănătoasă, cursuri private și consultații și un spa cu servicii complete, având în minte sănătatea fizică și mentală. Heartland ar fi ideal pentru tine, cu un grup sau cu un partener romantic care dorea să experimenteze o retragere de wellness atotcuprinzător pentru a se concentra pe un obiectiv specific, reîncărcare sau relaxare într-un mediu conștient de sănătate.

Suite Bella Vista

Heartland Spa & Fitness Resort se află la Bella Vista Suites, la câțiva pași de lac și centrul lacului Geneva. Fiecare suită are mai multe facilități de lux și convenabile, inclusiv o saltea Serta Pillowtop, o TV cu ecran plat prin cablu HD, halate de baie confortabile, filme gratuite în cameră, căzi de baie, dușuri de ploaie de ultimă oră și balcoane private. Fiecare suită are un frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și filtru de cafea cu cafea gratuită în cameră. În suită sunt de asemenea incluse o chiuvetă de serviciu, fier și masă de călcat, uscător de păr, ceas deșteptător, birou și vase. Unele, dar nu toate apartamentele au o sobă, șemineu și cadă dublă cu jacuzzi.

Parkview și Woodland Suites oferă un aranjament cu un dormitor, cu un pat king size și o zonă de living separată, complet completă, cu un bar umed și dormitor cu canapea queen. Parkview și Woodland au vedere la balcon care oferă vedere la Parcul Seminar.

Suite Lakeside are aceeași amenajare cu un dormitor, cu un pat king size și o canapea extensibilă într-o zonă de zi separată, dar are vedere la balcon la Lacul Geneva. Villa and Beachview Suites include o amenajare cu un dormitor cu paturi king size și o zonă de living separată, cu un bar umed și constă dintr-un jacuzzi dublu în dormitor, vedere la balcon la Lacul Geneva și o canapea Queen.

Suita St. Moritz este o amenajare cu un dormitor, cu un pat king size, zonă de living separată, vedere la balcon la Lacul Geneva, o baie și jumătate cu jacuzzi pentru persoanele 2 în maestru, o bucătărie completă și o canapea queen. .

Suite Governor este o suită cu două dormitoare, cu vedere la balcon la Lacul Geneva, în afara zonei de zi separate. Oaspeții se pot bucura fie de patul de dimensiuni king în dormitorul principal, fie de patul regina din dormitorul secundar. Suita are două băi, un jacuzzi pentru două persoane în dormitorul principal, un bar umed în sufragerie, o canapea extensibilă pentru dormitoare și o masă mare.

Suite prezidențială este o suită cu două dormitoare, cu vedere la balcon la Lacul Geneva, în afara livingului separat, un dormitor king în dormitorul principal și regina în dormitorul secundar. Această suită are o baie și jumătate, cu jacuzzi pentru persoane 2, în baia principală, șemineu, dormitor cu canapea Queen și o bucătărie completă pentru oaspeții care nu pot mânca în fiecare zi.

Suite Penthouse este o amenajare cu două dormitoare, cu balcoane duble cu vedere la Lacul Geneva. Un pat king împodobește stăpânul, în timp ce al doilea dormitor oferă un pat queen. Suita are două băi și un jacuzzi pentru două persoane în maestru, o masă mare, o canapea extensibilă, un șemineu și o bucătărie completă.

Facilitati

Heartland Spa & Fitness Resort este o proprietate de nefumători care oferă acces la internet Wi-Fi, un dig privat pe Lacul Geneva, o piscină interioară, cadă cu hidromasaj, bancomat, bancare în hol, ceai și ciocolată caldă, servicii de menaj zilnic și trasee de jogging, mers pe jos și biciclete din apropiere.

Spa și fitness

Heartland Spa oferă o varietate de servicii, inclusiv un meniu de masaj, tratamente combinate, tratamente faciale, tratamente corporale, îmbunătățiri, acupunctură și clase.

Meniul de masaj oferă Masajul de Relaxare Heartland, masaj de țesuturi adânci, aromasaj, masaj de coji de lavă fierbinte, masaj cu cupping de foc, masaj terapeutic Tui Na, echilibrare a chakrelor și reflexoterapie a mâinilor și piciorului.

Centrul spa oferă un tratament de relaxare facial, adolescent, ceară facială, o strălucire corporală cu scrub, un tratament holistic pentru corp Aroma Touch și un tratament pentru piele de lux, mâini și picioare. Acupunctură și tratamente Reiki Energy sunt, de asemenea, oferite.

Sunt disponibile clase pentru yoga, meditație, fitness personal sau wellness. O ședință personală de consiliere și planificare a alimentației este disponibilă. Heartland oferă, de asemenea, o evaluare personală a stării de fitness.

Heartland Spa & Fitness Resort oferă o saună cu sare din Himalaya și un centru de fitness cu mașini eliptice, benzi de alergat, bicicletă șezătoare și o mașină de greutate corporală totală.

Pachetele Heartland Spa & Fitness Resort oferă o mare varietate de servicii de relaxare adaptate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele personale de sănătate, fitness și wellness.

335 Wrigley Dr, Lacul Geneva, WI 53147, Telefon: 262-248-2157