Odessa Brewfest Istoric În Odessa, Delaware

Există câteva fabrici de bere grozave în întreaga SUA, țara producând unele dintre cele mai bune beri din lume. Berea a fost mult timp o mare parte din cultura americană, cu o mulțime de festivaluri de bere distractive și evenimente legate de bere, care au avut loc și s-au bucurat tot timpul anului în multe state diferite. Unul dintre cele mai bune festivaluri de bere din Delaware este istoricul Odessa Brewfest.

Organizată pentru o cauză bună, cu toate fondurile care vor contribui la restaurarea, păstrarea și întreținerea de site-uri culturale frumoase și arhitectură iconică din Odessa, istoricul Odessa Brewfest reunește unele dintre cele mai bune fabrici de artizanat din America, oferind preparate delicioase pentru toți participanții. Sunt oferite vinuri și băuturi spirtoase, precum și gustări de înaltă calitate și muzică live vibrantă pentru a-i păstra pe toți distrați.

Istoricul Odessa Brewfest 2019

Pentru 2019, istoricul Odessa Brewfest își va sărbători 6th-ul an de existență. Garantat a fi un eveniment interesant în calendar pentru rezidenții Delaware și pentru vizitatorii din afara statului, istoricul Odessa Brewfest este întotdeauna o distracție pentru iubitorii de bere, mâncare și muzică. Iată tot ce trebuie să știți despre ediția 2019 a acestui festival istoric și iconic:

- Locație - Ediția 2019 a Odessa Brewfest va avea loc pe terenul fundației istorice Odessa din 201 Main Street, Odessa, Delaware.

- Cum ajungeți - Dacă intenționați să participați la acest popular festival de bere și muzică din Delaware, site-ul este la doar peste 20 mile distanță de orașele Wilmington și Dover. Dacă călătorești din Philadelphia și nord, poți lua I-95 South. Cei care conduc de la Washington DC pot urma Route 50 și Route 301 în Delaware și apoi Route 299 spre Odessa. În cele din urmă, cei care călătoresc din Baltimore și Sud pot lua I-95 Nord.

- Date și ore - 2019 Istoric Odessa Brewfest va avea loc pe 7 septembrie. Evenimentul va începe la prânz cu Degustarea VIP și apoi va fi deschis pentru admitere generală și festivalul complet începând cu 2pm. Se închide la 6pm.

- Informații importante - Toți oaspeții trebuie să aibă vârsta de 21 și mai mult pentru a participa la Odessa Brewfest și, dacă vi se pare tânăr, vi se poate cere să furnizați un ID foto pentru a demonstra vârsta. Biletele sunt transferabile, dar nu sunt rambursabile și nu sunt permise animale de companie la eveniment. Toți oaspeții trebuie să-și amintească să-și aducă biletele și actul de identitate, iar fiecare va primi propria pahară cu degustare la sosire.

- Ce trebuie să vă așteptați - Historic Odessa Brewfest este, în centrul său, o sărbătoare a celor mai bune bere și bere din toate zonele Statelor Unite. Vor participa numeroase fabrici de bere, cu unele dintre numele de top de pe lista de oaspeți, printre care se numără cele de tip Sixpoint Brewery, braseria 16 Mile, Victoria Brewing Company, Goose Island Beer Company, Harpoon Brewery, Green Flash, Flying Dog și Flying Fish Compania de producție. Vor participa la fabricile de bere din multe state diferite, iar festivalul va oferi tuturor participanților o șansă să probeze niște beri grozave de artizanat, precum și să se bucure de mâncare delicioasă și de muzică live. Vinurile și băuturile spirtoase vor fi, de asemenea, oferite și întregul eveniment este organizat pentru o mare cauză: strângerea de fonduri pentru Fundația Istorică Odessa, un non-profit axat pe păstrarea frumoaselor Case istorice din Odessa pentru viitor.

- Voluntariat - Dacă doriți să participați la Odesa istorică Brewfest în calitate de voluntar, însărcinat cu primirea participanților, turnarea băuturilor, curățarea și alte joburi tipice pentru evenimente, puteți apela 302 376 0600 sau completați un formular online pentru a afla mai multe. Toți voluntarii primesc un tricou gratuit, niște mâncare, o cană cu degustare și libertatea de a bea ceva bere în timpul festivalului.

- Bilete - Dacă doriți să participați la acest eveniment minunat de bere, mâncare și muzică din Odessa, Delaware, va trebui să cumpărați un bilet. Biletele pot fi achiziționate online și puteți alege dintre biletele standard sau VIP. Biletele VIP oferă acces la sesiunea de degustare timpurie de la prânz-2pm, permițându-vă să vă prezentați în fața tuturor celorlalți și oferind, de asemenea, câteva avantaje suplimentare, precum o cană de degustare de lux și bonuri de $ 5. Biletele obișnuite oferă acces la festival de la 2pm până la 6pm. Există, de asemenea, bilete destinate șoferului, la un tarif foarte redus, iar toate DD-urile au acces gratuit la apă și băuturi fără alcool. Cu siguranță merită să investești într-un bilet VIP dacă vrei să ai acces la cele mai bune beri și consumabile limitate. website