Hotel Hermitage In Monaco

Hotelul istoric Hermitage se află ca un sanctuar al păcii și al eleganței în inima Monte Carlo, Monaco cu vedere la Marea Mediterană. Hotelul european oferă o atmosferă intimă și relaxată perfectă pentru cupluri romantice, familii și călători de afaceri.

Ce cameră să rezervi

Construit la începutul lui 1900, hotelul a crescut de-a lungul anilor pentru a găzdui mai mulți oaspeți. Astăzi, oferă camere 278, inclusiv apartamentele 25, 52 Junior Suites și 9 Diamond Suites.

restaurante

Le Vistamar, restaurantul cu stele Michelin al hotelului, are vedere la port și faimosul Rock of Monaco. Restaurantul servește prânzul și cina de pește și legume, servite cu vinuri fine.

Barul Crystal Terrace deschis este un salon confortabil, cu vedere panoramică la Monaco și la mare. Alegeți din gustări ușoare, înghețată, trabucuri, aperitive și băuturi după cină dintr-o serie de șampanii vintage și cocktail-uri. Barul Le Limun servește aperitive, paste, salate și o serie de gustări cu șampanie lângă pahar.

Spa-ul

Complexul Thermes Marins-Monte Carlo, la patru niveluri, face legătura cu hotelul. Oaspeții sunt răsfățați cu apă de mare, terapii manuale de relaxare, secrete de frumusețe antice și uleiuri prin presoterapie, hidromasaj, sofologie, shiatsu, terapie facială și alte masaje. Centrul are o sală de gimnastică, piscine, saune, solar și hammam.

Golf, sport și timp liber

Pasionații de golf pot juca pe 18, parcul 71, 6,355, 21-yard Monte Carlo Club de golf din apropiere, situat la o înălțime ridicată de terenuri ondulate și parcuri deschise cu copaci cu vedere la Rivierasul italian și francez. Pentru iubitorii de tenis, Country Club oferă terenurile sale de lut XNUMX și terenurile de squash cu vederi uluitoare asupra Mediteranei.

Monaco cu copiii

Familiile pot accesa plaja la Clubul de plajă, care oferă diverse sporturi nautice precum schi, jet de veghe, plimbări cu parașuta, pescuit cu acoperiș și acviking.

Copiii cu vârsta cuprinsă între trei și opt ani beneficiază de membru gratuit la Clubul Copiilor și activitățile sale pline de distracție.

nunti

Planificați-vă nunta de vis la hotel, care poate găzdui până la 340 oaspeți. Sala Belle Epoque și camera Eiffel pot satisface persoanele 160 (în stilul clasei), 260 (pentru un banchet) și 340 (în stilul teatrului).

Fapte

Tarifele camerei încep de la 371 Euro pe noapte.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi